Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım öncelikle çoook tebrik ediyorum seni bu kadar insanı boşlamadan doyurucu şekilde cevaplandırdığın içinumarım bana da yardımcı olursun işte benim durumum;
Giyim durumu: Açık ama çok açık değil yani mini, dekolte falan giymem yada dar kotlar
Saç rengi: simsiyah
Yüz tipi: oval
Beden: 40
Boy: 1.68
Vucut tipi: ters üçgen
Ten rengi: süt beyazı
Göz rengi: çoğunlukla mavi-yeşil(yani yeşil giydiğim zaman yeşil gözlü sanıyolar)
Mesleğinizi: üniversite öğrencisiyim
dediğim gibi çok açık giyinmem genelde etek giyerim ama pantolon ve kot da giyerim. vücuduma göre çok büyük göğüslerim var onlarla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum. umarım bu konuda yardımcı olursun. göz rengimi belirtmemin sebebi de ben nerdeyse hiç makyaj yapmam ama yaş 21 oldu artık yavaştan -ya da direk dalarak- bu makyaj işini bilmem gerek bu yüzden senden makyaj konusunda da tavsiyeler rica etcektim :26: şimdiden çoook teşekkür ederim Allah kolaylık versin canım
![]()
Giyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: kahverengi
Beden: 34-36
Boy: 1.69
Vucut tipi: armut oluyorum sanırım :)
Ten rengi: buğday
Mesleğinizi: gazeteci
pantolon bulamıyorum kendime totomdan olmuyo.bacaklarımda kalın.likralı pantolon giyiyorum genelde ve koyu renkler tercih ediyorum.yardımcı olursan sevinirim.Giyim durumu: açık
Saç rengi: koyu kestane
Beden: 40-41
Boy: 1.68
Vucut tipi: armut
Ten rengi: esmer
Mesleğinizi: ev hanımı
![]()
merhabalarr benim de tam senın gbi birine ihtiyacım vardııı:)))hemn yazıorumm
orta yollu giyiniorum yanı ne kapalı ne de çok açık
kumralım
oval yüz hatlarım var
boyum 1.70 fakat bacak boyum bedenıme görre biras kısa(
60 kiloyum ama basenlerımde yoğunluk var..
ve benım iki sorunumdan bırı bacak boyu diğeri de yüzümün yapısından mıdır bilmıorum yaşım 24 ama ben 27 gbi flan gösterıorum aslında klasık de giyinmıorum spor giyinıorum ama ne yapmam gerekıor bılemıorummm
dün yüksek belli pileli etek aldım siyahlı ve koyu pembeli ekoseli üzerine ne giyebilirimmm bi tülü uyduramıorum düz siyah kazağım vardı giydim ama hiç olmadıı bana yardımcı olurmusunuzzz
pantolon bulamıyorum kendime totomdan olmuyo.bacaklarımda kalın.likralı pantolon giyiyorum genelde ve koyu renkler tercih ediyorum.yardımcı olursan sevinirim.
Sende hoşgeldn cnm.. Boyunuza göre zayıfsınz yani iyisnz:129:
Armut tipi olmanıza rağmen fazla kilonuz olmadığına göre şanslınız. Muhtemelen beliniz ince, o nedenle sizin en iyi dostunuz kemerler. Özellikle de kalın kemerler belinizi ortaya çıkararak basenlerinizi gizleyecektir. Önden düğmeli gömlek elbiseleri kontrast renklerdeki kalın kemerlerle birlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz. yoksa dar pantolonları rahatlkla giyeblrsnz.. Üzerinize oturan düz inen etekler yakışır.. Altınıza koyu üstünüze açık renkler terch edin.. çok desenli,enine çizgili,kalın kumaşlardan yapılmş altlardan uzak durun..
Teniniz buğday rengi gözleriniz kahverengi veya bal rengi tonlarda ise farınızı kehribar ve yeşil renklerde kullanın.Buğday tene turkuaz ve aqua gözler lavanta yada kahverengi far kullanın.Bakışlarınızı daha etkili kılmak için siyah eyeliner uygulayınallığınızı kahve ve şeftali tonlardan seçin.Uçuk pembe bir parlatıcı ile dudaklarınızı renklendirin.Allık seçiminiz kahverengi tonlarda olsun parlatıcı uygulayarak dudaklarınızı doğal renginde bırakın. buğday tenemetalik pembe tonları, turuncunun tonları,orkide çiçeğinin kırmızıya yakın tonlarında rujlarda bu ten rengine uyar.. Fakat net kırmızı renk kullanmamaya çalışın özellikle dudaklarınz ince ve küçükse......
![]()
cnm kalça ve basen fazlaysa dar,likralı,düşük bel pantolonlardan uzak dur.. yada üzerine uzun baseni örtecek bi tunikle giyeblrsn.. senn genelde havuç tipli pntolonları terchetmn lazım.. Etekde olur. belden oturup kalçadan itibaren bol inen etekler...![]()
pantolon bulamıyorum kendime totomdan olmuyo.bacaklarımda kalın.likralı pantolon giyiyorum genelde ve koyu renkler tercih ediyorum.yardımcı olursan sevinirim.
Cnm basen yoksa havuç pantolon giyme! Bacaklarının tamamı mı kalın anlayamadm ben:44: sadece üst kısmını kalın olarak düşünüp o şeklde yorum yaptım üst kısmı rahattsz edici derecede kalınsa o zmn korseli taytlar giy içi çamaşırı olarak giysilernn altna.. belden oturup kalça düşüklüğü çizgisinden bolararak inen dizde etekler olabllr. üst bacakalrın çok kalınsa kısa etek giyme cnm.. koyu renk çoraplar giyeblrsn eteğin altına çizme vs. giyerekte kalın bacaklarını gizleyeblrsn.. Bacaklarınn tümü çok kalınsa dar paça pantolonlar hiç giyme!! Benmde ince bacak derdm var :26: vücuduma göre çok inceler kilo alsamda aynı kalıolar o yüzden zayflamm lazım
Cnm pantolon giyen birisisin galiba çoğunlukla popon rahatsz edici derecede büyükse kalçanı örtecek tunk yada hırka kullan. Ama genelde poponun biraz büyük olması iyidr![]()
Mrb. tatlım hoşgeldn
Göğüslerinizden şikayetçiyseniz dikkat etmeniz gereken ilk şey üzerinize tam oturan ve göğüslerinizi toparlayacak sutyenler seçmeniz. Hatta bir beden küçülten modelleri de deneyebilirsiniz. Üst bölgenize giyeceğiniz parçaların sade, desensiz ve koyu renkli olanlarını seçmelisiniz. Çok dar ve bol üstlerden kaçınmalısınız, seçeceğiniz kumaşlar da kaliteli, esnek ve mat olmalı. Hafif oyuk V yakalar göğüslerinizi daha küçük gösterir. Gömlek alırken de göğüslerinde cep olmamasına dikkat edin. Son olarak uzun kolyeler takarak göğüslerinizi vurgulamak yerine büyük küpe ve taç,toka gibi aksesuarlarla dikkatleri o bölgeden uzaklaştırabilirsiniz..Alt kısmınz üst kısmınıza göre tabi dar olsa gerek yani alt kısmınz normal bir sorun olmadığına göre, bol kesimli ve bol paçalı pantolonlara yönelebilirsiniz. Beyaz seviyorsanız, gönül rahatlığıyla sık sık beyaz pantolon giyebilirsiniz. buz mavisi gibi açık renkli kotları da deneyebilirsiniz mesela.canlı renklerdeki kotlar da çok moda bu yılrenkli kotlarda giyeblrsnz... yırtık pırtık, taşlı ve cepli kotları da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak yüksek belli modellerden ve çok dar kesimlerden uzak durmalısınız. Hafif makyajlarla makyaja başlayablrsnz
Cnm renkli bir göze sahip olduğun için şanslısn
Mavi giydğn zamanlar gözlerin maviye dönüyomuş o zmn toprak renklerinden oluşan turuncular, çikolata kahvesi ve bejlerin yanı sıra, mandalina rengi... farlar.. kahverengi kalemle gözlerinizin alt ve üst kenarlarını çizerek, göz şeklini belirginleştirin. Far için mercan tonlarını tercih edin. Farı göz kapaklarınıza birkaç kat uygulayın ve derinlik vermek için, özellikle göz çizgisinde farı daha belirgin olarak sürün. Gözlerinizi parlak kılmak istiyorsanız, patlıcana çalan kahverengiyi tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda füme de mavi gözleri buğulu gösterir...
yeşil giydiğinz zaman yani gözlernz yeşil olduğu zmnn
Pembeler ve sıcak lavanta tonları gözlerinize en iyi giden renklerdir. Kırmızı ailesinden renk seçerken, gözlerinizden daha canlı renklerden kaçının, yoksa gözlerinizi ön plana çıkarmak yerine, tam tersine onların soluk kalmasına neden olacaksınız.Siyah likit kalem kullanırsanız, uçuk tondaki farla son derece
i bir kontrast elde edersiniz.Ayrıca açık sarıya çalan bakır tonlarını çok ince bir şekilde kullanırsanız ilgi çekici bir makyaj sağlayabilirsiniz. Ama ben bu değişen göz rengine en çok gece mavisini yakştırıyorum.. Gece mavisi bu göz rengini daha çok vurgular. Yalnız gece mavisini transparan şeklinde kullanmayı tercih edin, yani abartıya kaçmayın, hafif sürmeye dikkat edin.
çok beyaz tene kkapatıcı yerine nemlendrici kullanmayı öneririm eğer kapatıcıya ihtiyaç duyacak olursanz coverderm stick in en açık rengini tavsiye ederim sorunlu yerlere nokta atışları yaparak uygulayabilirsinz. Allık olarak pembe ,şeftali ,tonlarını önerrm ama çok fazla allık sürme
ruj olarak kırmızı,pembe,vişne,çilek renkleri uygun olur fakat bence makyaja ağır ağır başlayın.. Gri bi göz kalemi,siyah rimel,şeffaf likit ruj.....
![]()
pantolon bulmakta zorlanıyorum biraz.ama pantolon likralıysa sorun olmuyor.bacaklarımın üst bölümü kalın ama çok deil.etek giyince totom hiç çıkmıyor.korseli taytı deniycem pantolonlarımın içine.doğumdan sonra ki kilolarım kaldı işte 10 kilo fazlam var.onları versem eski kıyafetlerimin içine sığcam.teşekkürler cnm.
Giyim durumu: kapalı
Saç rengi: belirtiniz
Yüz tipi: yuvarlak
Beden: 42 44
Boy: 1 53
Vucut tipi: armut
Ten rengi: beyaz
Mesleğinizi: öğretmen kapalı çalışıyorum özel bir okulda
Ben de istiyorummmm...
Boy: 1.59
Kilo: 50
Saçlarım omzumda ve koyu kahve.