• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

Giyim durumu: Açık
Saç rengi: kahverengi ama brünett gibi biraz, dalgali ve uzun

Yüz tipi: yuvarlak

Beden: üst 38-40 arasi fakat türkiyeye göre ( 40/42 sanirim ) alt beden 40

Boy: 158

kilo: 65-67 ( siskinlik olunca fazla cikiyorum ve regl döneminde :) )

Vucut tipi: elma diyebilirim ( gögüsler büyük omuzlar genis, basenler genis, göbek var :) )

Ten rengi: kumral beyaz ten li

Mesleğinizi: ögrenciyim ( yasim 24 )

çok dar ya da salaş modellerden kaçınn.. V yakalı üstler terch edeblrsnz:6:lt ve üst kıyafetlerinizi aynı renklerden (monokromatik) ve farklı kumaşlardan seçin. Tek renk giyim ince ve uzun görünmenizi sağlar. Bu kombinasyonu kullandığınız rengin farklı tonlarındaki aksesuarlarla zenginleştirebilirsiniz. Kemer, belinizden yukarısı ve aşağısı arasında çok doğal bir oran sağlamanıza yardımcı olur. Kalın modelleri daha çok tercih edin. Konik ve dar pantolonlardan uzak durun. Boot-cut ve geniş papa pantolonlar tam size göre! Dar modeler tercih ederseniz vücudunuzdaki asimetriyi ön plana çıkarmış olursunuz. :nazar: şeftali ve pmbe tonlarında göz farı.. allık rengini bulamıyosan ... bi yerde okumştum... yanaklarını çimdikle ve orada oluşan renkte allıklar seç ki doğal dursun..:34: ruj rengi de
Domates kırmızısı ve açık pembe renkler koyu kumrallar için, pembenin her tonu ise açık kumrallar için uygun seçimlerdir. :34:

Saç rengi:koyu kestane
Yüz tipi:dikdörtgen
Beden:38-40
Boy:1.56
Vucut tipi:armut:=)
Ten rengi:buğday
meslek:ev kızı
ölçülerim:87-70-94

Son düzenleme:
merhaba kızlar yeniyim bu sitede görnce hemen atladım :):))
Eksik yazmışım bazı şeyleri canım şimdi düzelttim :)

Saç rengi: açık kahverengi ( düz omuz hizası )

Yüz tipi:düz

Beden:üst:85 alt:38( üst ince basen geniş :)))

Boy: 170
kilo: 66
Vucut tipi: armut (89-59-100)
Ten rengi: buğday
Mesleğinizi: öğrenciyim

çok dar ya da salaş modellerden kaçınn.. V yakalı üstler terch edeblrsnz:6:lt ve üst kıyafetlerinizi aynı renklerden (monokromatik) ve farklı kumaşlardan seçin. Tek renk giyim ince ve uzun görünmenizi sağlar. Bu kombinasyonu kullandığınız rengin farklı tonlarındaki aksesuarlarla zenginleştirebilirsiniz. Kemer, belinizden yukarısı ve aşağısı arasında çok doğal bir oran sağlamanıza yardımcı olur. Kalın modelleri daha çok tercih edin. Konik ve dar pantolonlardan uzak durun. Boot-cut ve geniş papa pantolonlar tam size göre! Dar modeler tercih ederseniz vücudunuzdaki asimetriyi ön plana çıkarmış olursunuz. :nazar: şeftali ve pmbe tonlarında göz farı.. allık rengini bulamıyosan ... bi yerde okumştum... yanaklarını çimdikle ve orada oluşan renkte allıklar seç ki doğal dursun..:34: ruj rengi de
Domates kırmızısı ve açık pembe renkler koyu kumrallar için, pembenin her tonu ise açık kumrallar için uygun seçimlerdir. :34:

zaten hep V yaka aliyorum digerlerinin gögüsleri daha cok büyük gösterdigini biliyorum :)
nerdeyse tüm pantolonlarim dar ve jean dir diye bilirim :S
tesekkür ederim bu arada :16:

:9::9: bende bakayımm cnm bi:8: bende de top yok ama nişanlmda var ondan alayım:9: ama topsuz oluosa öyle daha ii bi bakayım sağol tatlım:16:

erkeklerden de hıc plates topu kullndıklarını ummuyodum varmıs demmekkı cnm :1: onemlı degıl cnm topsuz plates oldugu ıcın hozuma gıttı benımde

erkeklerden de hıc plates topu kullndıklarını ummuyodum varmıs demmekkı cnm :1: onemlı degıl cnm topsuz plates oldugu ıcın hozuma gıttı benımde

:9::9::9: benm nişanlm almamş cnm ankarada öğrenciyken ev arkadaşı bırakmş senn olsun demş :9: gerçi ev arkadaşı da erkk ama galiba platese ilgi duyan erkeklerde varr cnm:9::9:

Saç rengi:koyu kestane
Yüz tipi:dikdörtgen
Beden:38-40
Boy:1.56
Vucut tipi:armut:=)
Ten rengi:buğday
meslek:ev kızı
ölçülerim:87-70-94

mrb cnm:1: bu aralar gerginim derslerden dolayı pek kk ya giremedm:1: en son sende kalmştk unutmadım:1:
cnm senin boy broblemn var malesf ama kadınlarda boy problemi o kadar sorun değil topuklu ayakkabı diye bi kurtarıcımz var:1: cnm topuksuz bi ayakkabı asla tercihn olmasın:34: Eğer vücudunda fazlalık yoksa üzerine oturan giysileri rahatlıkla giyeblrsn.. Üst giyimn katkat olablr mesela badi üzeri yelek vs. katkat giynmk armutlara göre ama verdğn ölçülere göre omuzların dar değilse armut değil elmasındr muhtemelen:1:Cnm sen boyunu uzun göstermeye odaklanmalısn.... Enine çizgili giysilerin aksine boyuna çizgili giysiler tercih etmelisin.. baştan aşağı tek renk giynerek bir bütünlük oluşturup uzun görüneblrsn bu yüzden baştan aşağı tek ren kıyafetler giyeblrsn., ,çok büyük,iri olmayan aksesuarlar dan uzak durmalısn..,sade ve uzun kolyeler,çok ağır desenleri ve teferuatları olmayan giysler terchedeblrsn.. cnm buğdaylara makyaj da en çok yakştrdğm ruj rengi turuncumsu nar çiçeği, şeftali tonları.. (goldenrose 67 numara, flormar 201 numara, glden rose perfect 221 numara,flormar süper shine 502 numara rujlar) yakştrdğm o nar çiçeği tonları:16::16: Gözlerde iyi bir rimelle ve göz kalemyle göz makyajını tammlayablrsn tatlm.. gözlern küçükse göz kalemini içine deil dışına çek.. gözlern çekkse alt göz apağınn içine kesnlkle göz kalemi sürme süreceksende tek beyaz bi göz kalemi kullan alt göz kapağının içi için.. Gözlerin büyükse göz kalemini içine dışına heryerine süreblrsn:1: yanaklar içinde bi taktik öğrendm yeni:1::1: yanağınn allık sürdüğün kısmını parmağınla çimdkle orada oluşan renge bak hangi renkse o ren bi allık al:1: mesela ben çimdkledm pembe oldu:1: çok parlak bi pembe allığım vardı baktım olmadı sonra mat bi pembe allık aldım onu denedm gerçkten doğal oldu..:1:

merhaba kızlar yeniyim bu sitede görnce hemen atladım :):))
Eksik yazmışım bazı şeyleri canım şimdi düzelttim :)

Saç rengi: açık kahverengi ( düz omuz hizası )

Yüz tipi:düz

Beden:üst:85 alt:38( üst ince basen geniş :)))

Boy: 170
kilo: 66
Vucut tipi: armut (89-59-100)
Ten rengi: buğday
Mesleğinizi: öğrenciyim

MRB cnmnmnm
Cnm belin epey ince:1: vücudumda en çok hayalini kurduğum tek şey:1::1: Aman nazar değmesn cnm:nazar::nazar::nazar::nazar:
cnm sen üzerine oturan o streç giyiler varya badiler vs. özellkle üst bedenine oturan giysleri rahatlkla giyeblrsn.. üstüne katkat da giyeblrsn no problem... bence ince belini ortaya çıkaracak giysiler giy ki o güzel ince belini saklama:1::1: cnm ama kalçanı çok ortaya çıkarack giysilerde terch etme bi taraftan.. özellkle alt giyiminde açık renkler ve desenli çok parlak kumaşlardan yapılmş giysiler giyme.. Göğüslernn için çok düzgün destekli çamaşrlar terch et.. en çok kalçanı kamufle etmk için uğraşmalsn tatlm:ssz:

makyajda da az önce ki arkadaşa serebruma söyledklerim gibi o da buğday tenlymş.. Zaten Türklerin çoğu bende dahil buğday tenlyz:1: ona yazdğm nar çiçeği ve şeftali tonlarınn yanı sıra pembe tonlarında da rujlar seçeblrsn:1:

Merhabalar:)

Giyim durumu: Kapalı
Saç rengi:Açık Kahverengi
Yüz tipi:Oval
Beden:38
Boy:1.67
Vucut tipi:Bildiğin, saf armut:)
Ten rengi:Açık tenliyim hatta beyaz diyelim.
Meslek:Çevirmen
Vücut ölçülerim:85-70-96

Normalde rahat ve spor giyiniyorum. Düz taban sorunum olduğu için normalde topuklu ayakkabı giyemiyorum genelde spor ayakkabı giyiyorum. Ancak özel zamanlarda giyiyorum.. Şimdiden teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Merhabalar:)

Giyim durumu: Kapalı
Saç rengi:Açık Kahverengi
Yüz tipi:Oval
Beden:38
Boy:1.67
Vucut tipi:Bildiğin, saf armut:)
Ten rengi:Açık tenliyim hatta beyaz diyelim.
Meslek:Çevirmen
Vücut ölçülerim:85-70-96

Normalde rahat ve spor giyiniyorum. Düz taban sorunum olduğu için normalde topuklu ayakkabı giyemiyorum genelde spor ayakkabı giyiyorum. Ancak özel zamanlarda giyiyorum.. Şimdiden teşekkür ederim:)

cnm mrb.. üzerine oturan herşey giyeblrsn.. dar paça kotlar senin için uygun.. alt bedenn için genelde koyu renkleri terch et.. :34: ayrıca alt bedennde desenli kumaşlardan uzak dur:34: dar paça koyu renk jean vs. üzerin içinde istedğn gibi sweetshirt tarzı üstler vs. rahatlkla giyeblrsn.. boyun fena sayılmaz topuklu giyemiosanda gene boyun idare eder:34::34: cnm spor giyinmeyi sevenler genelde makyajı sevmzler sevselerde ben yakıştrmıorum spor giymli bi bayana makyajı.. sadece rimel ve parlatıcı ya da hafif bi ruj.. :34:

:1::1::1: cnm nişanlım plates topunu sadece benle telefonla konuşurken kullanıo:1::1::1: üzerine oturup tel muhabbeti yapan sayılı erkklerden birdr galiba:1::1::1:

cok rahat demmekı cnm koltuk nıyetıne kullnıyo oh vala her eve lazım o zaman erkekler bıle kullnıyosa :))) ben yalnız hala alısamadım erkekler ve plates :))

cnm mrb.. üzerine oturan herşey giyeblrsn.. dar paça kotlar senin için uygun.. alt bedenn için genelde koyu renkleri terch et.. :34: ayrıca alt bedennde desenli kumaşlardan uzak dur:34: dar paça koyu renk jean vs. üzerin içinde istedğn gibi sweetshirt tarzı üstler vs. rahatlkla giyeblrsn.. boyun fena sayılmaz topuklu giyemiosanda gene boyun idare eder:34::34: cnm spor giyinmeyi sevenler genelde makyajı sevmzler sevselerde ben yakıştrmıorum spor giymli bi bayana makyajı.. sadece rimel ve parlatıcı ya da hafif bi ruj.. :34:

teşekkür ederim tavsiyelerin için:) son birşey daha sormak istiyorum, düşük bel pantolon giymemeye karar verdim malum bel bölgesinde çıkıntılara neden oluyor. yüksek bel pantolon istediğim gibi bulamıyorum malesef, dar paça değil yerine boru paça yüksek bel pantolon bulabileceğim, iyi markalardan tavsiye edebileceğin var mı?

MRB cnmnmnm
Cnm belin epey ince:1: vücudumda en çok hayalini kurduğum tek şey:1::1: Aman nazar değmesn cnm:nazar::nazar::nazar::nazar:
cnm sen üzerine oturan o streç giyiler varya badiler vs. özellkle üst bedenine oturan giysleri rahatlkla giyeblrsn.. üstüne katkat da giyeblrsn no problem... bence ince belini ortaya çıkaracak giysiler giy ki o güzel ince belini saklama:1::1: cnm ama kalçanı çok ortaya çıkarack giysilerde terch etme bi taraftan.. özellkle alt giyiminde açık renkler ve desenli çok parlak kumaşlardan yapılmş giysiler giyme.. Göğüslernn için çok düzgün destekli çamaşrlar terch et.. en çok kalçanı kamufle etmk için uğraşmalsn tatlm:ssz:

makyajda da az önce ki arkadaşa serebruma söyledklerim gibi o da buğday tenlymş.. Zaten Türklerin çoğu bende dahil buğday tenlyz:1: ona yazdğm nar çiçeği ve şeftali tonlarınn yanı sıra pembe tonlarında da rujlar seçeblrsn:1:

çok saol canım önerilerini dikkate alıcağım :)):3:

teşekkür ederim tavsiyelerin için:) son birşey daha sormak istiyorum, düşük bel pantolon giymemeye karar verdim malum bel bölgesinde çıkıntılara neden oluyor. yüksek bel pantolon istediğim gibi bulamıyorum malesef, dar paça değil yerine boru paça yüksek bel pantolon bulabileceğim, iyi markalardan tavsiye edebileceğin var mı?

cnm ben ilçede yaşadğm için burda çok fazla markalar yok..:1::1: Gündemden kopuk yaşıorum :1::1:
mango, adil ışık, Desa vs.bi bak cnm...nettende bakablrs güvendğn alışverş sitelerine (limango,morhipo,markafoni vs.)..

goldflay slm tatlım bişi sormak istiyorum.minyon bi yüzüm var.çenem köşeli.galiba kare yüz deniliyo.ben aksesuar gözlük takmak istiyorum hani moda olan renkli kalın cerceweli kare gözlüklerden.yakısırmı bana fikrini almak istedim.

Back
X