Giyim durumu: Açık
Saç rengi:koyu kestane
Yüz tipi:dikdörtgen
Beden:38-40
Boy:1.56
Vucut tipi:armut:=)
Ten rengi:buğday
meslek:ev kızı
ölçülerim:87-70-94
mrb cnm

bu aralar gerginim derslerden dolayı pek kk ya giremedm

en son sende kalmştk unutmadım

cnm senin boy broblemn var malesf ama kadınlarda boy problemi o kadar sorun değil topuklu ayakkabı diye bi kurtarıcımz var

cnm topuksuz bi ayakkabı asla tercihn olmasın

Eğer vücudunda fazlalık yoksa üzerine oturan giysileri rahatlıkla giyeblrsn.. Üst giyimn katkat olablr mesela badi üzeri yelek vs. katkat giynmk armutlara göre ama verdğn ölçülere göre omuzların dar değilse armut değil elmasındr muhtemelen

Cnm sen boyunu uzun göstermeye odaklanmalısn.... Enine çizgili giysilerin aksine boyuna çizgili giysiler tercih etmelisin.. baştan aşağı tek renk giynerek bir bütünlük oluşturup uzun görüneblrsn bu yüzden baştan aşağı tek ren kıyafetler giyeblrsn., ,çok büyük,iri olmayan aksesuarlar dan uzak durmalısn..,sade ve uzun kolyeler,çok ağır desenleri ve teferuatları olmayan giysler terchedeblrsn.. cnm buğdaylara makyaj da en çok yakştrdğm ruj rengi turuncumsu nar çiçeği, şeftali tonları.. (goldenrose 67 numara, flormar 201 numara, glden rose perfect 221 numara,flormar süper shine 502 numara rujlar) yakştrdğm o nar çiçeği tonları

Gözlerde iyi bir rimelle ve göz kalemyle göz makyajını tammlayablrsn tatlm.. gözlern küçükse göz kalemini içine deil dışına çek.. gözlern çekkse alt göz apağınn içine kesnlkle göz kalemi sürme süreceksende tek beyaz bi göz kalemi kullan alt göz kapağının içi için.. Gözlerin büyükse göz kalemini içine dışına heryerine süreblrsn

yanaklar içinde bi taktik öğrendm yeni

yanağınn allık sürdüğün kısmını parmağınla çimdkle orada oluşan renge bak hangi renkse o ren bi allık al

mesela ben çimdkledm pembe oldu

çok parlak bi pembe allığım vardı baktım olmadı sonra mat bi pembe allık aldım onu denedm gerçkten doğal oldu..