canım 3 .foto dar olan pantoloncnm omuzların darsa armutsun eğer normalse kumsaati o zaman.. cnm bu pantolonu ne için sormuştun banaunuttum
dar pantolonlu olanı mail adresişme mi yolladın cnm laptop gelince cvp yazarım ona...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 3 .foto dar olan pantoloncnm omuzların darsa armutsun eğer normalse kumsaati o zaman.. cnm bu pantolonu ne için sormuştun banaunuttum
dar pantolonlu olanı mail adresişme mi yolladın cnm laptop gelince cvp yazarım ona...
canım 3 .foto dar olan pantolon
cnm 3. fotodaki biraz daha iyi duruyor.. Gri olanı giymeKalçaların büyük olduğu için üzerinde fazla cep detayı olan pantolonları terch etme cnm.. bide sen hep siyah bir pantolonu tercih et... Geniş kalçalılar için toplayıcı sıklaştırıcı likralı çoraplar korseler hayatınızı kolaylaştırabilir. ökümlü kumaştan dikilmiş, düz kesim pantolonlar giyin. Her zaman koyu ve tek renk tercih edin. Asla ve asla tayt giymeyin!Geniş pantolonlarla kalçalarınızı kamufle etmeye çalışmayın.
Üstünüz ince ve kalçalarınız genişse, vücudunuzdaki bu farkı yok etmeniz gerekiyor. O halde, dikkati vücudunuzun üst kısmına çekecek tarzda gömlek, kazak, tişört vb. giymekte tereddüt etmeyin. Çiçekler, geometrik şekiller, karışık renkler, hatta büyük aksesuarlar kullanın, minik dekolteler uygulayın. Göz ve dudak makyajına ağırlık verin. Cnm o pantolon olmamış gri olanı malesef giymeÇok dar koyu renk bir jean giyerek o jean in üzerine de kalçanı az da olsa örtecek göğüs altından bolarrak inen kalçada biten üstler giyeblrsn dar jeanlerin üzerine.. dar jean hem bacaklarını sıkarak biraz ince gösterr göğüsten bolllaşşan üstte eğer göbek varsa onu gizler hem kalçayı da biraz örter bu arada dar jean kesinlkle likralı olmasın..
teşekkürlerr tatlımm...
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: kızıl
Yüz tipi: yuvarlak
Beden: 38
Boy: 160
Vucut tipi: basenlerim biraz geniş
Ten rengi: beyaz
Mesleğinizi: üni öğrencisi
cnm kendin hakkında biraz daha bilgi verirsen yardımcı olablrm... Vücut ölçülerini yaşını ten rengini![]()
on gün sonra girebileceğine göre iş işten geçecek sanırım
Boyum 1.59
kilom 62
BEDEN 42-40 ARASINDA DEĞİŞİYO
buğday tenliyim
göz rengim ela
32 yaşındayım.
Göğüs biraz irir.85-90 kullanıyorum
kalçada iri.
Bel ince. Kapalıyım
böyle canım.![]()
cnm bu arada yakınlaştırıp baktım siyah olan iyi evet bol gibi göründüde uzaktan yakınlşaştrnca anladım evet düzgün duruyor o gibi olsun.. siyah olsun ya da koyu mavi bi jean de olablr... bu arada cnm belin biraz kalın yani belinin düşük bel kısmı biraz kalın.. o yeleği giyme cnm.. dediğim gibi hafif kalçanı örtsün giydiğin yada o kısma kemer de takablrsn.. ya da 2 parça üstler oluyor göğüs kısmı desenli bi kumaş göğüsün altında kalan bel kısmı da siyah ya da koyu renk bi kumaştan yapılmş üstler oluyor o tarz 2 parça düz+desenli kumaştan yapılmş üstlerde giyeblrsn cnm ya da sade o kısmı inceltecek korse takablrsn. ya da o kısmı vurgulamayacaksa biraz bol ise giyeceğin üst o zaman olablr cnm.. kotun üzerine çıkaracağın yani kot un içine sokmayacağın bi tişört olur..
http://www.kayrashop.com/FB,1439,32,y-6126-pantolonlu-takim-kayra-takim.jpg
bu nasıl canım. ev nişanı için ağır kaçmaz demi
onerileriniz icin cok tesekkurler 17 yasindayim ve az bucuk sizin dediginize yakin giyiniyormusum peki etek olarak nasil birsey onerirsiniz kotu durur diye ne elbiseye ne de eteklere elim gitmiyor ama hep arzu ediyorum onlari damrb. dersaneye gidiyorum demişsnz yaşınızı bilmiyorum :26: sanırım 18 ile 24 arasısınz ben 20 civarı olarak düşünüp yorum yazıcam....
Boyunz sayesinde kilolarnz göze fazla çarpmıyor olablr.... Koyu renkler tercih edin.. tabi sadece siyahın esiri olmayın.. yaşınız genç o yüzden.. saks mavisi,kremit rengi,bordo,koyu yeşil,kahve........ tabi siyah da...... ama üzerinize çok oturan bi kar beyaz bi giysi giymeyin ya da krem.......... Eğer göbek,simit varsa korse takablrsnz içinze... mesela bacaklarnz çok kalınsa ya da biraz kalınsa çok dar bi jean giyeblrsnz ve üzerinize de kalçayı örten bir üst giyerek kalça ve bel i kamufle etmiş olursunuz hem de bacaklar daha ince bi görünüm kazanır... yaz geliyor ... eğer babet giyorsanz ve ayağınz biraz büyükse çok kar beyaz ve sivri burun babetleri önermm...
Eki Görüntüle 388479 Eki Görüntüle 388480 Eki Görüntüle 388481 Eki Görüntüle 388482 Eki Görüntüle 388483
onerileriniz icin cok tesekkurler 17 yasindayim ve az bucuk sizin dediginize yakin giyiniyormusum peki etek olarak nasil birsey onerirsiniz kotu durur diye ne elbiseye ne de eteklere elim gitmiyor ama hep arzu ediyorum onlari da![]()
cnm fiziki ölçülerini unuttum:26: boy kilo... göğüs,bel,kalça ölçülerini tekrar verrmsn cnm