Moda uğruna palyaçoluk.

iyide bunlar özel günler için yapılmış makyajlar... günlük makyajları değil herhalde :) hemen çok tepki göstermişsiniz

canım özerl gün bile olsa bu nasıl bi stildir kiiiiiii:kedi:
bence cok abartıııııııı gerek yok ki öle sacmalamaya o kadar moda anlayışı bu degildirrrrrrrryerimseniben

eger buna moda diyorsannnnıızzz ben modadan uzak kalıp rüküş olmayı yeğlerimmm

tatlım kültürlerimiz çok farklı.. kıyafet baloları , maskeli balolar, konseptli partiler ve cadılar bayramı kutluyorlar. onu gerektiriyor olabilir diye düşündüm . tabikide moda bu değil :) ztn her ülkenin modası defilelerinden anlaşılıyor. bunlar dediğim gibi konsept için yapılmış makyajlara benziyor

tatlım kültürle alakası yok kiii bunların bende biliyorum tabikide baloları falan filan ama ben bu resimleri son moda diye okudugum için ekledim ve tabikide fashion tv dekileri defilelerdekilerden de haberimiz var moda dergilerinide azcık karıştırırım kaydirigubbakcemile3 ama bu abartı defilerleri falanda sacma buluyorum bunlar gibi olanları ............
senin benim kültürümle alakası yokk kiiiiikaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar dünyanın hiçbir yerinde böyle bir moda yok,tamamen show amaçlı bence...Belki bir karnaval,belki bir partinin formatı....Dikkat ettiyseniz arka plandaki insanlar da bizim gibi tepkili bakıyorlar...Üstelik moda;estetikle buluşmadır...Bunlar estetik faciasından öte şeyler....

japondur ne yapsa yeridir...her gün yeni bir akım deniyorlar..sokaklaeıçok şenlikli bir programda izlemiştim..gençler çok marjinal..tam seyirlik..gitsemde kendi gözlerimle görsem..hiroşiki kızlarını :)

japondur ne yapsa yeridir...her gün yeni bir akım deniyorlar..sokaklaeıçok şenlikli bir programda izlemiştim..gençler çok marjinal..tam seyirlik..gitsemde kendi gözlerimle görsem..hiroşiki kızlarını :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…