Modacıyım stil danışmanlığında yardımcı olabilirim

boyunuza gore oldukça zayıfsınız kıyafetler yakışsada emin ol orantısız duracak bacak boyunuz aşırı uzun gozukecektir. bu yuzden yuksek bel pantolon giyerseniz eeger mutlaka kenarları bol olsun
omuzları oturan ama aşağıya doğru geniş kesimler giyin.
spor giyim tarzı kullanabilsenizde bence yaşınıza pek gideceğini sanmıyorum .
topukluda 11 cm ustunu kullanmamaya özen gösterin.
elmacık kemikleriniz cıkıksa mutlaka saçınızı perçemli kestirin . şayet tam tepeden toplar anlıda olabildiğince açarsanız yuzuunuz oldukça uzun gozukur kahkülde kestirebilirsiniz

bir kadın bence kadınsı şeyler giymeli
boyunuzdan dolayı bence heybetli giyinmelisiniz biraz.
mesela kot pantolonun ustune tshirtlerin ustune yelekler kürklü yelekler felan

belin ustunde kesimler kullan ..uzun tshirtler ust kısmı uzun gosterir
blazer ceketleri çok rahat kullanabilirsin

evet oldukça farklı ferace tarzları yapılıyor ozellikle fatih traflarında.
siz kendi tarzınızı oluşturmuş gibi gözünüyorsunuz
size diyebileceğim bu senenin trend renklerini yakalayın ozellikle somon renkleri leopar tonları tüm kışa hakim olacak
ozellikle yuksek bel maxi etekler edinin.
fülarlı gömlekler kalın manşetli gömlekleri uzun eteklerinizle kombinleyebilrsiniz özellikle plili plikaşelilerle

Son düzenleme:
Giyim durumu: Açık ama dekolteli değil
Saç rengi: Koyu Kestane
Yüz tipi: yuvarlak çenem hafif aşağıda
Beden:38-40 beden arası gidip geliyorum ( 2. doğumumu yaptım. sezeryan karnım var)
Boy:1.59
Vucut tipi: Aileden gelen kalça var. doğumda dolayıda göbecik eklendi, armut tipine yakın diyeyim
Ten rengi:Bronz orjinal rengim beyaz
Göz rengim; Yeşil-mavi

Son düzenleme:

te$ekkur ederim, cevap hizli gelmi$
leopar hiç sevmem ;( zevk mselesi i$te..
maxi etekleri de sevmem aslinda, uzun elbiseler giyerim, uzerine uzun kollu sade bolero.. çok $ik durur bende.
somon rengi olabilir, ben nar çiçegi renginide çok begeniyorum.
gomleklere gelince, dar kesimleri alir giyinirim :44:
onerilerinizi degerlendiririm..
hayirli geceler.

açığım yaklaşık 160 boyunda 55 kiloyum basenlerim belime göre daha geniş saçlarım uzun siyah ten rengim esmer
söyliyceklerinizi merakla bekliyorum.şimdiden tşkler:)

Dediklerinizin hemen hepsini günlük yaşamımda uyguluyorum zaten, demek doğru yoldaymışım.
Teşekkür ederim

çeneniz aşağıdaysa biraz alın kısmını geniş gosterecek sekilde kestirin saçlarınızı ve özellikle hemen alnın ust kısmındaki saçları altını kabartarak arkaya spreyleyp yuzunuzun ustunu daha uzun gosterebilirsiniz.
karamel tonlarını saçınızda deneyebilirsiniz bronz teniniz varsa.
şimdi kalçayı saklamak ıcın belden oturan etekler pantolonlar giyin derdim ama madem göbek var
bu durumda gogsun altından oturan elbiseler tshirtler tercih etmeniz gerekiyor alta doğru daha geniş olacak yani.
yazın maxi elbiseleri kullanırken alt kısımları çan yada kloş olsun.

sağdaki gibi tam göbek altı pantolonlar kullanıp uzerine geniş tshirtler giyerseniz şayet göbeğinizi saklar
oturmayan tulumları tercih edebilriisinz

sagdaki elbise tam size gore belin ustunde ve formu harika..

soldaki saç çene olayını gayet iyi toplar

açığım yaklaşık 160 boyunda 55 kiloyum basenlerim belime göre daha geniş saçlarım uzun siyah ten rengim esmer
söyliyceklerinizi merakla bekliyorum.şimdiden tşkler:)

saçlarınız hakkındaki dusunceleri bilmem ama saç renginizi açmalısınız bence özelilkle yaz aylarında
tabiki ben sadece fikir veririm.
esmerseniz şeker pembe tonlarından uzak durun , yollarda acayip goruntu bozukluğu var esmer genç kızlar şeker pembe çingene pembe ruj suruyorlar cıngene havası tam

boyunuzu uzun gostermek ıcın belden oturan kıyafetler gıyın, aşağıya doğru maxi şeklinde mesela tulumlar boyunuzu uzun gosterir.
altın bronz tonlarını kullanabilirsiniz.
kalçası geniş olanlar çok acık tonlar agitmemeli
çok renkli olmayan etekler kullanın

sagdan ıkıncı ornege bakmayınız o olmaz
sarı renkler kullanmayınız.

boyle bir saç rengi ve bronzlaşarak birçok kıyafet rengini kullanabilrsiniz

aaaaaaaaa o eklediğim link yok onun yerine o kabarık elbise cıkmış yine size cok guzel resimler yuklemiştim
bi yanlışlık oldu galiba.
kısada, omuzları kabarık formlar ve kalçada oturmayan kesimleri tercih ediniz belden oturan pantolonlar vs kullanabilrisinz

Son düzenleme:
Giyim durumu : Acık
Saç rengi: sarı
Yüz tipi: oval
Beden: 38 - 40
Boy: 1.60
Vucut tipi: normal
Ten rengi: bugday
Ama bıraz basenlerım var popom cıkık ne tarz daha cok ınce gosterır ?

Son düzenleme:
Saç rengi: tarçın bakır
Yüz tipival ( yalnız alın kısmı kare-oval arası)
Beden: 40-42
Boy: 1.58
Vucut tipi:kilolu
Ten rengi: beyaz

bunlara uygun saç modeli ve giyim tarzı önerebilir misiniz. saçlarım katlı şuan omuzlarımdan biraz aşağıda.açıkcası kilo vermeye uğraşıyorum ve bu bedenimden memnun değilim. kendime öz güvenim yok bu konuda. ayrıca giyim tarzım karışık . bu sene sınava girdim seneye bir daha hazırlanacağım. değişiklik olması için saçımı tarçın bakır yaptım ama her rengi giyemiyorum bu renkle. daha çok kızsal giyiyorum spor sevmiyorum.. ayrıca makyaj seviyorum ama fazla abartılı yapmıyorum sürmem hariç.. durum bu yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
merhaba modacı arkadaşım..
bende birşey sorsam ama çok acil cevap gerek bana:)
elbise aldım çok beğenerek ama etek boyu kısa..ben o kısalıkta kullanamam..elbise şifon karışık renkli.. şifon içinde olan renk tonlarından kumaş aldım..iç astarına ekleme yapıp eteğin boyunu uzatmayı düşündüm..çok mu abes durur?
bu gibi durumlara tavsiyeniz nedir?
şimdiden teşekkür ederim:)

merhaba benim boyum 1.65 47 kg oldukça beyaz tenliyim saç ve göz rengim kahverengi yüzüm uzun sayılır genelde skinny jean kullanıyorum fakat burdaki bikaç yorumu okuyunca kafam karıstı stil önerilerinizi bekliyorum:))

Giyim durumu: Açığım
Saç rengi: Kumral
Yüz tipi: Bol yanaklı :84:
Beden: 38 galiba :26:
Boy:1.73
Vucut tipi: baya yapılıyım bacaklarım kalın ve dolgun fiziğim güzeldir aslında yani öyle söylerler ama ben su yanlarımdan çoook rahatsızım napmam gerek ? dar bluz giydiğimde fışkırıyor yanlardan :18: vede boyum uzun kilomda 63-65 civarı yapılı olduğumdan beni biraz daha minyon göstericek tarzda neler giyebilirim :44:
Ten rengi: buğday.
Birde stil önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

etegın fotografını koyma şansınız varsa koyun yoksa bu gibi durumlarda kurtarıcı olarak altına dantel tül katkat eklenebilir amagorsem daha iy olur

etegın fotografını koyma şansınız varsa koyun yoksa bu gibi durumlarda kurtarıcı olarak altına dantel tül katkat eklenebilir amagorsem daha iy olur

Saç rengi: sarı
Yüz tipi: oval
Beden: 38 - 40
Boy: 1.60
Vucut tipi: normal
Ten rengi: bugday
Ama bıraz basenlerım var popom cıkık ne tarz daha cok ınce gosterır ?

beliniz inceyse belden oturan kıyafetleri tercih edin.
giydiğiniz etek yada pantolonların asla yan taraflarında cep olmasın
kot pantolondan uzak durun
havuç pantolon baseni en guzel saklayan pantolondur.
çok karışık kumaşlar tercih etmeyin genellikle sade veya çift renkli olsun.
kullandıgınız elbiseler kalçada değilde belde otursun.
kot pantolon tercih ederseniz mutlaka ustune baseni kapatacak birşey giyin.
sizin için ideal olan tulumlarda vardır. hiç oturmadan aşağıya doğru inenler mesela.

kardeşim irade şu dünyadaki herşeyi yerle bir edebilir. gerisi sana kalmış
tarçın bakır yuzunuze yakışıyorsa güzel bir renktir benim saçımda şuan aynı renk
bu saç rengine en guzel acı yeşiller koyu yeşil tonları kırmızılar deniz yeşilleri gidiyor..
oncelikle kilolarını gizlemek ıcın uzerine oturmayan acık renkten cok koyu renkleri tercih etmelisin.
mesela eteklerde belden oturanlar.
maxi tül tül etekler
omuzdan oturan aşağıya doğru genişleyen şeyleri kullanman lazım

oval yüze asla toplamalı saçlar yakışmaz mutlaka ya yanlardan perçem yada yanlara dağıtmalısın

beden orantınızı bilmediğim ıcın skinny jean ıcın birşey diyemem ama genelleme insanlara yakışmaz çok uzun boylulara ve zayıflara yakışır.
bedeninizde rahatsız oldugunuz yerleri vs daha ayrıntılı yazarsanız yardımcı olabilrim bu şekilde kime yardım etmeye calıstıgımı neler tavsiye edcecegımı bilemem

63 65 kg iseniz bedeniniz kesinlikle 38 olamaz
ben 1.72 yada 73 üm 52 kgyim 38 36 bedenim cunki:)
yanlar ıcın spor yapıp eritmeli ve en onemliside yediğiniz besinlerin yağ orantılarına dikkat etmeniz gerekiyor.
ozaman giydiğiniz tshirtler bol olacak alt kısımda oturmayacak yada en altı oturacak ama orta kısmı bol olacak.
bence minyon gosterilmeyi istemeyin . boyunuz gayet iyi bence.
memnun olmanız gerekir bundan.
kotların ustune bol gömlekler giyin ustune kürkler giyin yelekli kürkler
ben 12 cm topuklu giyiyorum ben ne yapayım
giydiğiniz elbiseler belde oturmazsa formlarına dikkat edin sizi daha kısa gosterir.
dize kadar şeyler sizi daha kısa gosterir
maxi şeyler sizi uzun gosterir
fülarlı şeyler sizi uzun gosterir
dusuk beller kısa gosterir

bu tur şeyler tercih edebilrsin etek boyu biraz daha uzun olsun tabi.

Teşekkür ederim. Bedenimi biilmiyorum gerçekten o yüzden ':26:' bu smileyi koydum. Üst olarak genelde L-M giyiyorum buda 38'e denk geliyor diye biliyordum ama bir gömleğim var mesela S beden :18: Kalıbına göre değişiyor. Ben 17 yaşında olduğumdan daha topuklu giymedim vede ileride nasıl giyicem bilmiyorum hevesliyim ama cok uzunum yaa incecik olsam olur ama kalıplıyımda :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…