Modacıyım stil danışmanlığında yardımcı olabilirim

Giyim durumu: Açık
Saç rengi: koyu kızıl
Yüz tipi: oval yüz (Yanaklarım çok belirgin :)
Beden:38
Boy:1 80
Kilo : 61
Ten rengi:Ne çok beyaz ne de çok buğday ikisinin arası
göz rengi :kahverengi

Öncelikle belirtmeliyim ki çok zayıf değilim, belim ince tek problemim belimin alt kısmı yani basenlerim biraz belirgin simit değil ama bel kemiğim çok belirgin. Bacaklarım boyuma göre kalın değil çok ince de değil. Dar bir tshrt ya da body giydiğimde basen kemiğim çok belirginleşiyor, uzun çizme tayt kombinini severim. Sizce nasıl giyinmeliyim ? Şimdiden teşekkürler.

gerçekten vücudumu aşırı takıntı yapmış durumdayım. ben malatyalıyım ama erkek arkadaşımın ailesi ve kendisi urfalı. urfanın hanımları hiçte tvde gözüktüğü gibi değil. erkek arkadaşımın ailesi aşiret ama aile çok modern. kompleksten öleceğim. Annesi cadı gibi ve kmseyi beğenmiyor kız kardeşleri de aynen öyleler ve kokonalar 3. yılımıza girdik ve erkek arkadaşım ısrarla ailesiyle tanıştırmak istiyor ;evliliğe adım atmak istiyor. Benimse hiç özgüvenim kalmadı, kendimi hiç beğenmiyorum ne giyeceğimi bilmiyorum..
boyum kısa ve şişkoyum vücut tipim alt ile üst beden arasında çok fark var.
alt-36-38
üst-38-40
bacaklarım,popm,göğüslerim falan tam orantılı ama bütün kilom göbeğimde
boy:160
kilo:56-57
ten-beyaz
saç-siyah düz kesim kat yok boyuda uzun sayılır bakımlı ve gayet canlı
ayakkabı no-37 ayaklarım narin ince
göz-siyaha yakın
erkek arkadaşımdan dolayı çok açık giyemiyorum ama rahat giyiniyorum abartı açığa kaçmamak koşuluyla lütfen yardımcı olun stresten ölcem

Merhaba,
Sade ve rahat giyinmeyi seviyorum ama biraz değişiklik yapmak istiyorum.
Bana verebilecek önerileriniz nelerdir ?

Saç rengi: Koyu kahverengi
Yüz tipi: Hafif ters üçgen
Beden: 34-36
Boy: 160 cm
Kilo: 48
Vucut tipi: İnce ve narinim. Minyon sayılırım ama bacak boyum uzun. Hatlarım dolgun ama kol ve bacaklarım oldukça ince.
Kol ve bacaklarımın inceliğini nasıl kamufle edebilirim ? Bir de göbek bölgemde hafif kalınlaşma var.
Ten rengi: Beyaz

Saç rengi: kahverengi ( dalgalı , orta uzunlukta )

Yüz tipi: oval

Beden: üst 38 alt 40 ( tam armut tipliyim :)

Boy: 167
kilo: 65
Vucut tipi: armut ( 91 -71-104 )
Ten rengi: buğday
Mesleğinizi: üni. öğrencisiyim 20 yaşındayım.

canım öncelikle tebrik ediyorum önerilerin mükemmel umarım bana da yardımcı olabilirsin
Giyim durumu: Açık (ama çok açık değili mini ya da dekolte, dar kotlar giymem)
Saç rengi: simsiyah
Beden:40
Boy:1.63
Vucut tipi:ters üçgen
Ten rengi:süt beyazı
bu arada 21 yaşındayım ve hemen hemen hiç makyaj kullanmadım ama artık yavaştan başlamam gerektiğini düşünüyorum bu konuda da bana yardımcı olursan çook sevinirim göz rengim genelde mavi ama yeşille de karıştırıyolar özellikle yeşil giyindiğim zaman
şimdiden teşekkürler canım...

harika bir meslek :) tebrikler..

Giyim durumu: Açık (ama çok açık değilim mini ya da dekolte giymem)
Saç rengi: siyah
Boy:1.64
Vucut tipi:kum saati
Ten rengi:beyaz ama süt değil :)
bu arada bacaklarımın üst kısmı bıraz kalın en çok bundan sıkayetçıyım

Merhabalar, fikriniz çok iyi bence çok beğendm ama maille konuşup anlaşsak kıyafet fotograflarını falan ordan gönderip görüşsek daha iyi olacak gibime geliyor sizin içinde uygunsa moda danışmanlığına benimde ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

konu sahibi madem bır konu acıyorsunuz sıze yazan herkeze cvp vermek zorundasınız .böle ıstedıgınız kılere cvp vermenız saygısızlık herkeze yazın dıyorsunuz ama ısınıze gelenlere cvp verıyorsunuz benden sonra yazan kısılere cvp vermıssınız benım gıbı yazan bı cok kısıyıde atlamıssınızdır

ten rengi kestane ,saçları uzun ,mesela saçları uzunmu yoksa kısa kullansın ...dar paçamı yoksa boru paçamı giysin ,renlei nasıl kullanalı . lütfen bilgilendirin ...daha öncede yamıştım cevap yazmadınız ama bu önemli ...yardımcı olun lütfen ...teekkürler

benim kırmızı ayakkabılarım var ve kırmızı cantam 63 kiloyum örtülüyüm ama onu ne renk tunikle nasıl giyerim hiç bilmiyorum ayakkabı etekle hiç şık durmuyor...kotla sık duruyor benim sıkıntım üstüne giyeceğim tunik..siyah ile hiç hoş değil ne renk tunik almalıyım..mesela beyaz spor ayakkabım var giyemiyorum neden tunik yok üzrine uygun yardım edin bana..

giyim durumu : açık

saç rengi : koyu kestane

yüz tipi: yuvarak ama bazıları kare diyor.

beden 38-40

vücut tipi: kum saati. basenlerim değil ama popom büyük.

boy : 1.57

ten rengi: buğday ve kolay bronzlaşıyorum.

özellikle ofis kıyafetlerinde bu işle ciddi şekilde ilgilenen birinin desteğine ihtiyacım var.en azından onayına.siyah ve lacivertin dışında da kıyafetler istiyorum.hatta biraz kokoşluğa kaçacak cinsten kıyafetler istiyorum.ayakkabıda neon bir detay, gibi birazda kaçık detaylı bir ofis gardırobu istiyorum.böyle fırfırlı,payetli detaylarda olan bir ofis gardırobu.

kendi organizasyon şirketimi kurmak istiyorum.olmadı ona benzer bir konumda kariyerimi yönlendirmek istiyorum.

Kızlar selam yeni etekler çıktı katlı katlı mini sayılır..seviyorum ama pek bana göre değil...kısa elbise içine kullanılabilir mi mesela o fırfırı elbisenin altından gözükse..ya da kısa elbiselerin altına böyle giyilebilecek alternatif var mıdır? ben lc de bi elbise beğendim çok şirin..ama dizin biraz üzerinde...böyle bişeyle kombinlemeyi düşündüm..bu arada elbize asker yeşili ama çiçekli pembeli motifler biyeler var..etek de galiba pudra gibi açık bi renkti olur mu

bence bugün ne giysemi filan izle orada çok güzel kombinler oluyor..iş kıyafetinde her renk olur aslında çok abartma olmazsa...kaldıki bide açıksın ne giysen uyar örtülülerde o çok sıkıntı olur...bence ne alırsan kombin halde al tek tek alıp uğrasma bütün yapmaya...şimdi takımlamak modası kalktı zaten sade ve sık seyler moda..

giyim durumu : açık
saç rengi: koyu kumral ama açık kumrala geçiş yapacağım
yüz tipi: yuvarlak oval gibi
beden : 36- 38
vücut tipi : armut basenler ve yanlarımda fazlalık var bel ince omuz dar göğüs küçük, üst bacak kalın att bacak çok ince
boy: 168
ten rengi: beyaz

nasıl tip kıyafetler giymeliyim ?
üniverste öğrencisiyim

Saç rengi: kumral
Yüz tipi: yuvarlak
Beden:40
Boy:156
kilo:71,5
Vucut tipi:elma tipi omuzlarım geniş,gögüslerim büyük kilo alınca göbeğim var tabi.basenlerim var ve bacaklarım kalın
Ten rengi:açık tenliyim

günlük hayatta neler tercih edebilirim?bir de yakında nişanım olacak nasıl bir abiye veya nişanlık alabilirim?şifon elbiseler hoşuma gidiyor ama kilolu gösterir mi acaba?

Giyim durumu: normalde açığım ancak göğüs dekoltesi giymem, kalçalı örtecek daha bol gömlek ve yarasa kolları tercihimdir. mutasıp desek doğru olur sanırım
Saç rengi: orta kahve,
Yüz tipi: yuvarlar
Boy:160- 52
Vucut tipi: miyon tipliyim
Ten rengi: esmer - koyu tenli

çalışan bir bayanım, çok yüksek topuklarla rahat edemiyorum, klasik ve rahat giyim istiyorum ancak kararsızım ve kombin oluşturamıyorum... nasıl aksesuar seçmem gerekiyor . genelde siyah ve beyaz giyiyorum kendimi aşamıyorum bu konuda...
ayrıca şal takmayı seviyorum,
yardımcı olursan çok sevinirim...
hem çok şık hem de çok rahat etmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…