Modacıyım stil danışmanlığında yardımcı olabilirim

Selammm,
Boy:1.68
Kilo:57
Beden:36-38
Ten rengi: Buğday
Saç rengi: Açık kestane
Belim oldukça ince, Basenim yok, Maalesef bacaklarım çok kalın, Omuzlarım orta genişlikte....
Heyecanla yazacaklarınız bekliyorum.Şimdiden teşekkürler....

Giyim durumu: Açık
Saç rengi: kestane dogal renk ..boyalı suan karemel kahve
Yüz tipi: oval
Beden:40
Boy:170
Vucut tipi:göbek var
Ten rengi:beyaz

banada yardımcı olurmusunuz....ben genelede batıgın kıyafetlerını gıyerım bakımlı ve hos gorunmek ıstıorum bıldıgınız tarzlar bana yardım thank:)

merhaba kızımın boyu çok kısa ...145cm ,,, boyunun kısa olması onu çok rahatsız ediyor
kilo 41kg ..
ayak numarasıda 34

.onun boyu uzuzn göstericek öneriler bekliyoruz

tabiki her genç gibi ..spor giyiniyor lüten yardımcı olun ........topuluku ayakkabı bulmak ta zor ..ayrıca şunu belirteyim 1 yada 2 cm daha uzyabilir dedi doktor ama o kadar yani bu bilgiler bize hayatımız boyunca yardımcı olaca ...teşekkürler

Saç rengi:siyah ve uzun
Yüz tipi: küçük
Beden:36-38
Boy:155
Vucut tipi:armut(göbekiyim armut tipli oluyorum sanırım.)
Ten rengi:buğday

banada göbeğimi kamufle atme konusunda yardımcı olurmusunuz lütfen.genelde pantolon giyiyorum ve hep düşük bel pantolonlarım yüksek bel hiç sevmiyorum.

bu arada göğüslerim ve kalçalarım küçük bacaklarım üst bölgeme göre uzun sayılır ince ve biçimli.vücudumun en kalın ve göze batan tek yeri göbeğim.şöyleki göğüs ve kalçalarım 90 cm. göbeğim 82!

Merhabaa ;

Saç rengi: Siyah/uzun
Yüz tipi: yuvarlak
Beden:üst:36/38 basen:40
Boy:1.75
Vucut tipi:Endomorf
Ten rengi:beyaz
Göz rengi:Ela

bendeee yardımm istiyorum benim sorunumm basenlerimle üst bölgem 36 38 beden ama alta gelince 40 hatta bazen 42 ye bile böyle bi vücut ne giymeli ne yapmalıı

Saç rengi: kumral
Yüz tipi: oval yada yuvarlak arası bişi sanırım :)
Beden:genelde 34 bazen 36
Boy:160
Vucut tipi:karar veremiyorum :) omuzlarım basenle aynı omuzlarım iyi kendime göre belim ince üstüm 83 cm bel 55-56 cm basende 85 cm filan zayıfım kollarım uzun üst bölgem normal büyüklükte üst gövdem bacaklara göre kısa ten rengimde beyaz 45 kiloyum ince yapılıyım gelinlikte nasıl bir model iyi olur boyum uzun gözükmesi için ben straplez çok istiyorum uyarmı acaba resim koyabilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden :)

Cnm bende moda mezunuyum ama sadece kendimi giydryorum kendi görşlerimi söyleyeym dur.. severmm böle giyim kuşamla ilgli sohbetlerivücudun anladığm kadaryla orantılı cnm:128: boyun en azından 170 olsaydı süper olurdun tam manken gibi ama gelinlğn altına istedğin kadar topuklu ayakkabı giyeblrsn... bence çok uzun topuklu ayakkabı seç.. bide saçların kumralmş sarı yaptrrsan beyazmş tennde ii durur ve bu yıl artık krem gelnlkler çok moda.. sarı saça krem gelinlk çok güzel gidio... Ya da kar beyaz istiosan gelnlğini saçlarını kızıl da yaptırablrsn kızılda çok güzel yakışıo beyaz tene ve beyyaz gelnlğe.. cnm straplez yakışır sana omuzlraın çok genş ya da aşırı dar değilse ama bence boyun fazla uzun olmadığı için omuzdan bşlayan ,boyıundan askılı modelleri seçersen boyunu uzun gösterr... gelinlk ne kdar yukardan başlarsa boyun uzun gözükür cnm........ biraz minyon tipli olduğun için çok kabarık modeller seni kaplamş gibi gösterr bence sade modeller seç grek tarzı gelnlkler seçeblrsn abartıdan fırfırlı güllü abartılı gelnlklerden uzak dur.. . fazla kabarık omasın biraz daha prenss tarzı, grek tarzı gelnlkleri seç..minyon tipli olduğun için ağır tafta saten vs. kumaşların ön plna çıktığı gelnlklerri terch etme.. şifon,tül,organze kumaşları terch edeblrsn cnm.. ve üzerine oturan bir model seç kesinlkle cnm.. bi de saçını yüksek topuz tarzı oluo ya hani yukardan takılan kabarık duvaklar oluyo o tarz bi model yaptrrsan saçını da boyunu yine uzun tutarsn

Cnm anladığım kadaryla armut tipi bi vücuda sahipsn üst dar alt genş sütyen seçmine dikkat etmelsn basenle gögs orantsı için 1-2 numara büyük sütyen terch et eğer basenlern çok büyükse günlk hayattaa kot giyemiorsan likrasz kotları terch et.. belden oturan aşağı doğru genşleyen pantolonlarda uyardüşük belli kot pantolonlarının üzerine tunik tarzı uzun şeyler giyme..belde biten badileri tercih et..
üzerine oturan ve düz inen etekler,evaze etekler.. boyundan bağlı elbiseler..tercih edeblrsn.... kabarık, balon tarzı etekler terch etme.. yüksek topuklu ayakkabılar çizmelerle düz inen oturan etek giyeblrsn cnmGöğsünü ortaya çıkarmak için de korse tipi üstler oluooo, oturan dar ceketler veya önü açık bırakılmış bir bluzun içine balkonet tarzı sutyenler giyebilirsin.. üst bedenini vurgulamak için.. fazla farıltılı desenli kumaşlardan uzak dur kıvrımlarınn aşırı dikkt çekmemesi için..

cnm göbek fazlaysa düşük bel kötü durar ya yüksek bel giyieksn.. bu aralar yüksk bellerde moda oldu ya da ampir tarzı tunkler yiyerek göbüşünü saklycaksn ya da çok aşırı değilse korse tak korsenn üstüne ten rengi çıtçıtlı bati giy sonra düşük bel kotunu giy ama göbüş biraz büyükse olmasss

Saç rengi: kahverengi
Yüz tipi: üçgen gibi
Beden:30
Boy:1.66-1.68 arası
Vucut tipi: kUM saati
Ten rengi:kumral
kilo:50
yorumlarını bekliyorummmmm

Son düzenleme:
gıyım durumu : acık
sac rengı : saclarım boya ama rengını tam bılmıyorum kuafore ıkı rengı karıstırıp yapmıstı acık bı renk sarıya yakın
yuz tıpı val
beden :36 38
boy:1.70
vucut tıpı : bılemıyorum tam aslında gobek bırazcık var :) omuzlarım genıstır boynum var cok uzun degıl cok dusuk degıl bacaklarım bırazcık carpık ( 1.9 inç )
ten rengı :beyaz
kılo : 55 veya bıraz ustu de olabılır en son 53 tu hatta ama almıs olabırım

sımdıden cok tesekkurler ben bu zamana kadar hıc tayt gıymedım bacaklarımdan dolayı aslında bacaklarım ıyıdır tam boyuma gore kalınlıkta ama dedgım gıbı carpıklık oldugu ıcın kotu durcagına ınanadıgımdan hıc gıymerdım gecenlerde aldım amam dayanamayıp sızce de gıyıyım kı tayt strec falan yoksa pantolon gıymeye devam mı edıyım ama strec pantolonlarda cok guzle duruyo ( baska onerılerınız varsa acıgım hepsıne mını etek harıc

Saç rengi: kahverengi
Yüz tipi: üçgen gibi
Beden:30
Boy:1.66-1.68 arası
Vucut tipi: kUM saati
Ten rengi:kumral
kilo:50
yorumlarını bekliyorummmmm

CNM sana herşey yakışır şanslısn
üzerine oturan modeller seç daima ince bi belin var şanslısın ayrıca kumsaati vücudu olanlara yüksek bel, düşük bele göre daha çok yakışr

cnm tayt seçerken ince kumaşlı olanlardan ziyade kalın kuumaşlı kot taytları terch et.. üzerine de uzun tunk tarzı üstler tercih edersen daha iyi olur.. ampir tarzı tunkler seçersende göbeğini de gizlmş olsursn cnm... ama bence tayt yerine daha bol şalvar tarzı pantolonları terch et cnm.. ayrıca ayakkabı seçerken etek ve pantolonunda farklı bir renk ayakkabı terch et.. çizgili kumaştan yapılmş altlardan kaçın !!! bluzları içine sokmk yerine dışarı üzerine çıkar.. ayrıca cnm bacakların aşırı çarpıksa estetkle düzelttreblrsn bi araştr.. ayrıca boynum çok uzun değil demşsn cnm eğer boynun kısa ise V yakalı bluzlar seç.. fular kullanma boynunu daha da gömük gösterr.. ten rengine ve saçınn rengine en çok yakışacaak renkler dee Toz pembe, bebek mavisi, gri-mavi, lila, açık mor, açık yeşil ve nane yeşili.

Cnm kusura bakma senn sayfana müdahale ettm ben de moda tasarım mezunuyum giyinmeyi ve giydrmeyi çok seviyorum gerçi daha çok kendimi giydryorum ama sen ortalıkta gözükmeyince ben kendmce yorumlar yaptım kusura bakma.. güzel bi topic açmşsn ellerine sağlık

yorumun ıcın cok sagol cnm :) boynum kısa degıl cnm normal hanı ne uzun ne kısa vucuduma gore yaka konusunda problemım yok cnm da asırı carpıkmıyımıkı ben burdakı paylasımı okuyarak olcmustum normalde 1 inç se aradakı mesafe normal bacaklı oluyomus benımde 1.9 ınç cok degıl dımı yanı estetıklık bı durumum yoktur umarım

Cnm ben pek bilemycem bunu bir uzmana sorablrsn ya da nette araştırablrsn tatlım.. cnm eğer fazla değlse estetiğe gerek yoksa kıyafetlerle doğru giyinerek kamufile edeblrsn.. Geçmş olsun tatlm.. herkesn bir problemi oluyor bnm de bacaklarım aşırı ince kemk gibi o yüzden hiç kısa etek giyemiyorum çünkü çok aşırı ince alt bacağım vücudma göre ya tozluk kullanmam lazım ya da hiç kısa etek giymememm lazım ben de hiç kısa etek giyemiyorum cnm:2:

cnmö ya hanı belden gıyılen mını eteklerın altına tayt gıyenlerde var hos da duruyo ıyı kombın edıldıgınde bence sen de olelıkle gıyebılırsın yanı sen daha ıyı bılırsın ama bu arda sagol cnm ya estetıge gerek yok gıbı bence annem ole dıyo yanı ne bılım hıc de dusunmedım cok rahtsız degılım acıkcası dar paca pantalon gıyerım genelde ole kotu durmaz pek cogu arkadaslrım bılmez bıle ama ben dıkkat edıyorum ıste mesela hıc tayt gıyemedım ama dedgıım gıbı dayanamadım bı kerelık aldım ustune de uzun dedıgın gıbı kalcamı kapatcak tunık aldım daha gıymek nasıp olmadı ama bakalım bı de dedgıjn gıbı kalın aldım pamuklu sıcacık :)) cnm ya bu arad hanı demıssın ya bacaklarım asırı ınce dıye asıl pantolan yerıne etek gıysen daha guzle durmazmı ??

hehehe çok teşekkürler bu kadar uzun cevaplamışsın ellerine sağlık :) aslında kapalı olcağım o yüzden sorun değil ama evde açık küçüklüğümden beri straplez türü elbiselere bayılıyorum
gelinlikte straplez olsun isterim üstü kapatılır bir şekilde zaten birde omuzum boyuma genişmi değilmi karar veremşyorum ölçtüm az önce 40 cm nasıl hesaplanıyorsa artık boya göre topuklu ayakkabıyıda çok uzun seçicem sanırım şu platform olanlar rahat olur herhalde .kabarık zaten düşnmüyorum a tipi belden hafif açılan kıyafetlerin daha uzun gösterdiğini farkettim :)

CNM sana herşey yakışır şanslısn
üzerine oturan modeller seç daima ince bi belin var şanslısın ayrıca kumsaati vücudu olanlara yüksek bel, düşük bele göre daha çok yakışr

dar üstüme oturan seyler giymeyi seviyorum zaten ay çok tesekkür edrim canım:):) hımm tamam tavsiyene kulak vericeğim tsekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…