Modacıyım stil danışmanlığında yardımcı olabilirim

Giyim durumu: Açık
Saç rengi: fındık kabuğu-kumral
Yüz tipi: yuvarlak , küçük
Beden:36 , xs
Boy: 1,62
kilo; 45
Vucut tipi:armut oluyor sanırım bi testte çözmüştüm.(göğüs ;89 - bel;63 - kalça ;92)
Ten rengi:beyaz

yaşım 20, giyim tarzım cevremdekiler tarafından cok beğenilir liseden beri. şık ve dar giyinmeyi seviyorum,minyon olduğumdan üzerime oturan kıyafetleri daha cok yakıştırıyorum kendime.
göğüsten dökümlü,belden daralan kesimleri beğeniyorum, kalça ve bel yuvarlağını ön plana cıkardığı için daha hoş duruyo.
sizin nasıl önerileriniz olabilir bana ? şimdiden tesekkür ediyorum zaman ayırdığınız için.

Giyim durumu:kapalıyım
Saç rengi: pek önemli değil ama siyah:)
Yüz tipi: oval
Beden:38
Boy:179
Vucut tipirantılı bi vücudum var omuzlarımın geniş olduğu söylenir bazen
Ten rengi:esmer desem öyle çok esmer değilim buğday tenliyim diyelim:)

şimdiden teşekkürler:)

Giyim durumu: acık
Saç rengi: siyah ama cok koyu değil
Yüz tipi: yanaklarım var biraz yuvarlak sanırım :)
Beden:34
Boy:168
Vucut tipi: zayıf oldugum için göğsüm ve kalcam da kucuk orantılı yani. 75-60-81 ölcülerim. bacaklarım özellikle bileklerim ince oldugu için bazı seyleri yakıstıramıyorum kendime. ayakkabıyı da bilekli tercih ediyorum bulabildikce. bide zayıf olduugm ıcın bazı seyleri giyince de cuval gibi duruyo üstümde
Ten rengi: buğday ten
18 yasındayım
sımdıden teşekkürler :)

Son düzenleme:
giyim durumu:açık
saç rengi:kahve kızıl boyu omuzlarmda düz bir kesim
yüz tipi:yuwarlak
ten rengi:açık buğday
yüz tipi:yuvarlak
beden:36
boy:1.72
vücut tipi: ölçülerim 90 70 95 bacak boyumu uzun göstermek istiyorum bileklerim kalın.genelde topuklu giyerim ancak giysi seçimini ayakkabılarıma göre pek yapamıyorum bu konuda baya sorunum var yardımcı olabilrseniz sevinirim teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
Giyim durumu:Açık
Saç rengi:Bakır
Ten rengi.:Beyaz
göz rengi.:Ela
Boy:1.58
Kilo:55 kg

Yuvarlak hatlara sahibim,bacak boyum gövde boyuma göre uzun.Bacaklarımın üst kısmını kalın buluyorum.Tarz olarak rahat kıyafetleri spor şık giyinmeyi seviyorum.Siyahı çok kullanıyorum.Yaşımı daha genç gösterecek ama genç kızlara özenmiş gibi de göstermeyecek bir tarz istiyorum.Yazın elbise giymeyi seviyorum.Bana ne tarz kıyafetler yakışır dediğim gibi babaanne tarzı olmayacak şekilde...

Çok teşekkürler şimdiden..

buraya yorum yazalı baya oldu neden cevap verilmiyor ? bir çok kişi cevap bekliyor burda

cok msj birikmiş arkadaşlar ksra bakmayın yazamadım.
resim karanlık gorunuyor birşey anlayamadım
tahminlerimi yazayım
elbise giyecekseniz belden oturtmalı olmalı kalça bölumunden değil. pantolon giyecekseniz belden oturtmalı altı geniş olsun topuklu giyerseniz daha orantılı ve uzun gozukursunuz.
çok canlı renkler kullanmayın
esmerseniz özellikle çingene pembesi sarı tonlarından uzak durun daha hafif pastel tonlar deneyin

batik 2012 serisindenmiş 39.tl bunun gibi birşey dtercih edebilrsin

yuzunuz hem yuvarlak hemde kahkülünüz varsa kahküllerden kurtulabilrsiniz yuzunuzu çok yuvarlak ve basık gosteriyorsa
boyunuzu uzun gosterecek renkler kullanın mesela ustu siyah giyip altı beyaz giyerseniz daha uzun gozukursunuz.
tulumları tercih edebilirsiniz basenleri belli etmemek ıcın kalçadan oturmayan elbiseler ve pantolonlar tercih edin.

her giydiğniz renk uymaması tamamen saç kaş renginizle alakalı. vucut orantısını saymazsak. mesela saçınızı kızıla boyatırsanız yeşil tonları yakışır gibi.
abartılı makyaj yapmayın zaten sadelik hep iyidir.
gök mavisi tonları daha çok sarışınlara yada bronzlara yakışır.
oncelikle gardrobundaki renklerin zıdlarını oluştur mesela likör yeşili bir pantolon al nar çiçeği bir bluz al. tabiki mağazalarda dene. bu şekilde içine sineni bulursun.bu arada gri bu sene çok moda olucak

krem rengi bir kemer yada açık pembe tonlarında ayakkabı ve kemerle kombine edebilrsin yada takılarla. ayrıca bronz tonlarıda laciverte super olur

yaşın 17 galiba bu yuzden bol pantolon uzerine çok ağır şeyler giyme. ya salaş bir tshirt giyip altına bol pantolon giyebilrsinz

Selaaammm :)
Bayağadır kk üyesiyim ama bu bölüm yeni dikkatimi çekti, çok hoş olmuş stil danışmanı arkadaşıma da teşekkür ediyorum.

Bana da giyim tiyoları verirseniz sevinirim.

Boyum 1,65
Yeni doğum yaptım o yüzden hala kiloları atamadım üstümden. 70 kiloyum
Birçok pantolonum üstüme olmuyor ama inatla da pantolon almıyorum, zayıflamayı bekliyorum
Açık kumral saçlarım, oldukça da uzunlar, gözlerim yeşil ve buğday tenliyim. Genelde basen bölgemde yağ toplanması var.

Giyim tarzım klasiktir yani bir kot bir tişört tamam. Ama bunu değiştirmek istiyorum aslında kotun altına topukluları severim ama pek ilgilenemiyorum artık kendimle. Bana basit şıklıkla ilgili bilgi verirsen sevinirim. Neler almalıyım mesela.

ben 162 boyunda 54 kiloyum 18 yasindayim kumral belime kadar sclarim var yanaklarim tombul
bacaklarim guzel ve popum cikik ve dik biraz gobegim var ve goguslerim kucuk bugday tenliyim
gozlerimde kahverengi
nasil giyinmeliyim simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Sizi bana allah mı gönderdi ben giyim konusunda bilgili olan birisiyle konuşmak istemişimdir :)

Giyim durumu: Açık
Saç rengi: Koyu Kestane
Yüz tipi: Küçük
Beden:38-40
Boy:1.50
Vucut tipi:Basenler ve karından kilo problemim var.Minyon tipliyim bacaklarım kısa,ellerim ayaklarım çok küçük.
Ten rengi:Beyaz tenliyim

Çok renkli giyinmeyi seviyorum özellikle pembeye bayılırım dolabımda en çok pembe,beyaz,kemik rengi tonları,kırmızı çok fazladır,beyazın bana çok yakıştığını söyler herkes :):):) Ama kısa boylu ve kilo olmamdan dolayı ne kadar zevkli olursam olayım bazen giydiğim şeylerin içinde kendimi çok kötü hissediyorum.Ve artık kendi dolabımdaki kıyafetlerimi değerlendirmek istiyoruuum.

- göğüslerim büyük onları saklamak için ne yapmam gerekir ? Şallar ve uzun fularlar onları kamufile etmeme yardımcı olur mu ?
- Kilo mu nasıl saklayabilirim ? Her zaman yüksek bel pantolon giyerim bacak boyumu uzun göstersin diye.Bana daima uygulayabileceğim bi kombin söyler misiniz ? Aslında tayt üstüne bol bi t-shırt veya uzun bi gömlek giymek istiyorum altınada babaet ama yine de bilemiyorum ?
- Elbise alırken nelere dikkat etmem gerekir ? Sizce uzun hırkalar giyebilir miyim ? Bazen kalın bi hırka giydiğimde kendimi daha da kilolu hissediyorum fakat bu sene çok moda olan uzun hırka ve kazakları bende giymek istiyorum
- Kilomu saklayıp boyumu uzun gösterecek önerilenize ihtiyacım var :) Lütfen cevaplandırın mesajımı sevgiler :)

hamilelik ve sonrası ıcın elbiseler yurtdışında çok fazla seçenek var turkiye bu konuda gelişmedi gelişmiyor. blogları takip edin araştırın. bencede pantolon almayın. omuz kısmı dar altı geniş kloş elbiseler kullanın.
basit şıklık istersen modayı takip etmekte istersen şalvar pantolon blazer ceket ve aşağıya doğru çizgili elbiseler almalısın. kiloluyken topuklu pek kullanma. soğuk renkleri cok kullanırsan iyi olmaz. kumralsan biçok renk gider.

boyunuza göre bedenizin küçülmesi lazım.
bu yüzden saklayacak çözümler;
yüksek bel pantolonlar etekler alıcaksınız maxi.
kolları komple kapatan ceketler almalı
tulumları tercih ederseniz topukluyla tercih etmelisiniz.
omuzları geniş gösteren kıyafetler alırsanız ellerinizin ufak görünüşünü az saklayabilirsiniz.

hmm saçlarım evet bazen beni deli ediyorrr :) doğal renginde hiç boyatmadım ama artık bir şeyler yapsam diyorum açık kumrala boyatabilirim ayrıca likör yeşilide giymeyi düşünüyordum tesekkür

Giyim durumu: kapalı
Saç rengi: kestane
Yüz tipi: yuvarlak
Beden:40
Boy:168
Vucut tipi:göğüs kısmı büyük alt tarafım normal
Ten rengi:buğday tenliyim
doğum yaptıktan sonra kilolarımı yavaş yavaş verdim.Şimdi 61 kilodayım.göğüslerim büyük olduğu için zayıflasam da ne giyeceğimi kombine edemediğim için kilolu görünüyorum.renklerde de sürekli sorunlr yaşıyorum.bana da fikir verebilir misiniz.şimdiden teşekkürler

ben kıyafetleri kombinleyemiyorum.Aldıklarım hep birbirinden bağımsız ve ya çok spor ya çoook klasik bir tarz yakalıyorum ben ortalarda bişi olsun istiyorum.
Bana yardımcı olabilirmisiniz??

boy:165
kilo:55
buğday tenli, yeşil gözlü ve karamel rendi saçlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…