- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Eki Görüntüle 256136
Giyim durumu: Açık
Saç rengi:açık Kahve
Yüz tipi: yuvarlak.
Beden:38-40 değişiyor ama.
Boy: 1,60
Vucut tipi:Belim ince ama basenlerim kalın malesef.
Ten rengi: Esmer.
Pazar günü erkek arkadasımın kuzeninin düğünü var, cok abartı olmadan şık birşeyler giyinmeliyim. saçlarım suan avatardaki gibi kısa. Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Sadece boydan bu resmi bulabildim.
Saç rengi: kumral (saçlarım uzun ve kahküllerim var)
Yüz tipi:yuvarlak
Beden:38
Boy:1.55
Vucut tipi:armut (biraz basenlerim var)
Ten rengi:buğday
23 yaşındayım bi türlü nasıl giyinmem gerektiğine karar veremiyorum beğendiğim şeyleri üzerime uyduramıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
selam bende kumralım 1.58 boyunda 52 kiloyumm. gözlerim kahve. bana allık ve abartılı makyaj hiç yakışmıyor. Ayrıca her giydiğim renkte hiç uymuyor.
burcum yengeç olduğu içinde bazı arkadaşlarım gök mavisi kullan diyor. Ama dolabımı acıp bakacak olursanız genelleme olarak renkler gri, siyahtan oluşuyor. Kırmızı montlarım var. Kıyafetlerim hep koyu renkte. Bana yardımcı olursanız sevinirim..
Fotoğrafta görülen tulumun lacivert rengini aldım (göğüs bölgesinde şerit yer almıyor). Ne renk bir kemer ile kombinleyeceğimi bilmiyorum. Ayakkabı ve çantanın rengi konusunda da yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
bilgilerim buydu benim :)
ben şey sorucaktım, bol pantolon aldım ben. Onun üzrine bol giysem olur mu? ben pek giyeye sıcak bakmıyodum ama öyle giyinince de herkes "aa iyice genç kıza benzemişsin, çok yakışmış" diyo. Karar veremedim. Doğru mudur bol pantolon üzerine, bol t-shirtler trikolar giymek?
Selaaammm :)
Bayağadır kk üyesiyim ama bu bölüm yeni dikkatimi çekti, çok hoş olmuş stil danışmanı arkadaşıma da teşekkür ediyorum.
Bana da giyim tiyoları verirseniz sevinirim.
Boyum 1,65
Yeni doğum yaptım o yüzden hala kiloları atamadım üstümden. 70 kiloyum
Birçok pantolonum üstüme olmuyor ama inatla da pantolon almıyorum, zayıflamayı bekliyorum
Açık kumral saçlarım, oldukça da uzunlar, gözlerim yeşil ve buğday tenliyim. Genelde basen bölgemde yağ toplanması var.
Giyim tarzım klasiktir yani bir kot bir tişört tamam. Ama bunu değiştirmek istiyorum aslında kotun altına topukluları severim ama pek ilgilenemiyorum artık kendimle. Bana basit şıklıkla ilgili bilgi verirsen sevinirim. Neler almalıyım mesela.
Sizi bana allah mı gönderdi ben giyim konusunda bilgili olan birisiyle konuşmak istemişimdir :)
Saç rengi: Koyu Kestane
Yüz tipi: Küçük
Beden:38-40
Boy:1.50
Vucut tipi:Basenler ve karından kilo problemim var.Minyon tipliyim bacaklarım kısa,ellerim ayaklarım çok küçük.
Ten rengi:Beyaz tenliyim
Çok renkli giyinmeyi seviyorum özellikle pembeye bayılırım dolabımda en çok pembe,beyaz,kemik rengi tonları,kırmızı çok fazladır,beyazın bana çok yakıştığını söyler herkes :):):) Ama kısa boylu ve kilo olmamdan dolayı ne kadar zevkli olursam olayım bazen giydiğim şeylerin içinde kendimi çok kötü hissediyorum.Ve artık kendi dolabımdaki kıyafetlerimi değerlendirmek istiyoruuum.
- göğüslerim büyük onları saklamak için ne yapmam gerekir ? Şallar ve uzun fularlar onları kamufile etmeme yardımcı olur mu ?
- Kilo mu nasıl saklayabilirim ? Her zaman yüksek bel pantolon giyerim bacak boyumu uzun göstersin diye.Bana daima uygulayabileceğim bi kombin söyler misiniz ?Aslında tayt üstüne bol bi t-shırt veya uzun bi gömlek giymek istiyorum altınada babaet ama yine de bilemiyorum ?
- Elbise alırken nelere dikkat etmem gerekir ? Sizce uzun hırkalar giyebilir miyim ? Bazen kalın bi hırka giydiğimde kendimi daha da kilolu hissediyorum fakat bu sene çok moda olan uzun hırka ve kazakları bende giymek istiyorum
- Kilomu saklayıp boyumu uzun gösterecek önerilenize ihtiyacım var :) Lütfen cevaplandırın mesajımı sevgiler :)
her giydiğniz renk uymaması tamamen saç kaş renginizle alakalı. vucut orantısını saymazsak. mesela saçınızı kızıla boyatırsanız yeşil tonları yakışır gibi.
abartılı makyaj yapmayın zaten sadelik hep iyidir.
gök mavisi tonları daha çok sarışınlara yada bronzlara yakışır.
oncelikle gardrobundaki renklerin zıdlarını oluştur mesela likör yeşili bir pantolon al nar çiçeği bir bluz al. tabiki mağazalarda dene. bu şekilde içine sineni bulursun.bu arada gri bu sene çok moda olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?