• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Modellikte böyle birşey olabilir mi?

Zaten kimse bu kadar saf deildir umarim gercek deildir bunlar.
Alt ciplak ve kilot sadece modellik le baska seyi karistirmissiniz bu kadarda cahil olmayin kimse bu hataya dusmez zaten de siz kendinize kurtarin

Akilama mantigima cok ters...keske senle sohpet edebilseydik cok isterdim inan ama sonumuz belli:))
Sohpet degil de belki sohbet edebiliriz sag olun[/QUOTE]
Bu hayata yanlislar insan icindir....sen benim yazimin yanlisini düzeltme kendi yazdigini düzelt istersen... (sağ olun) :KK66:

Böyle bir şeyi nasıl yapıyorsunuz aklım fikrim almıyor. Size ikram edilen gazozlardan uzak durun nemelazım.

Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ablalarıma veya teyzelerime alınmıyorum çünkü bu yorumları hakettim isteseler benim için vakit bile ayırmayıp yorum yapmazlardı. Belli ki şaşırıp kızıp üzülmüşler.

Neden hak ettim diyorsun ki?
Kimse hakareti, aşağılanmayı hak etmez.

Herkes saygı çerçevesinde yorum yapmak zorunda
Böyle ezdirme kendini

Bir hata yaptın diye kimsenin sana saldırmaya hakkı yok Hoppa

Konu gercekse bu ne sakinlik yahu
O fotograflari kim bilir kaac kisi gorecek ve amac disinda kullanilabilir ay her sey olabilir telefon numaraniz da varmis, skandal
Kiz 22 yasinda ve model olsa zaten herkes yari ciplak resimlerini gorecek. O yuzden bu kadar rahat. Ciplak resminde kafasi gozukmuyormus zaten. Insallah adini soyadini vermemistir. Ilerde unlu falan olursa bu resimler piyasaya surulur.

Bak şimdi burd hi
Konu muhtemelen fake ama başka cahiller okur diye yazayım...

Sen hiç mi haber izlemezsin? Hiç mi bir şey okumazsın? Şu zamanda nasıl güvenip de öyle bir foto yollarsın?

Bu ülkede sadece araba kullanmak için değil, evlenmek, çocuk doğurmak, akıllı telefon kullanmak için de ehliyet şart!

Sonrasında kafana takmayacak olsan istediğin fotoğrafı istediğine gönder. Ama sonra ruhsal bunalımlara girip, dönüşü olmayan şeyler yapıyorsunuz.

Azıcık ayık olun!

Edit: Oy falan kullanma Allah'ını seversen.[/QUOTA]
Bak şimdi burada kimseye kızmadım haklı olarak yorum yaptılar ama oy filan kullanma nedir ya kafana silah mı dayadım yorum yap diye sadece başımdan geçen birşeyi yazdım hepsi bu insanlar kandırılabiliyor belli başlı konularda telefon görüşmesi olunca idrak ettim ve her yerden engelledim. Bu kadar sinir olduysan yorum yapmayacaksın o zaman bu kadar basit binlerce konu var bu kategoride oyda kullanıcam oyumda HAYIR olacak

Ay yavrum benim ya sakın bir daha böyle şeyler yapma. Bu da sana ders olsun. Hiçbir ajans sahibi veya çalışanı bu şekilde bir foto talep etmez... sakın sakın kurtlar sofrasında buluverirsin kendini.

Olay kanmak kanmamak degil,konu sahibi biraz yaramazlik yapmak istemis sonra da panikleyip pisman oldu hepsi bu :)
Bence sen benden de yaramassın baksana aklına neler neler geliyor ben yaramazlık yapmak istemişim hormon ve arzularımı düşünecek kadar sapıksın heralde?

Back
X