• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Modellikte böyle birşey olabilir mi?

Bence sende zeka yok ki zorlanmadığın halde yorum atıyorsun konuma yalan olma ihtimalini düşünüyorsan yazma o zaman bu kadar basit

Çok üstüne geldiler anlıyorum üzüldün ama banlanabilirsin hakaret veya siyasetten
Dikkat et bence
Sadece arkadaşça bir tavsiye
İşlerin yoluna girmesine de sevindim ^-^Hoppa

Bence saka. Degilse, tam olarak ne zaman igrenmeye basladin?

Konuyu trollememek icin zor tutuyorum kendimi, bu kadar saf olunurmu?
Trollememek için zor tutuyorsun ama okuduğunu anlamıyor musun? Telefonla arandım ve o zaman bir iki cümle ve sorudan anladım ve engeli bastım bunları yazmıştım

Çok üstüne geldiler anlıyorum üzüldün ama banlanabilirsin hakaret veya siyasetten
Dikkat et bence
Sadece arkadaşça bir tavsiye
İşlerin yoluna girmesine de sevindim ^-^Hoppa
Çoğu insan haklı olarak kızdı ama şu birkaç kişi terbiyesizliklerinden dolayı yorum yaptıkları içinde cevaplarını aldılar

İnşallah birşey olmaz
Eger konu gercekse ne demek bisey olmaz.daha bikac hafta once muge anli da kizin biri intihar etti dendi.ayni boyle ciplak fotograf gonderme yuzunden.kizi artik nasil tehdit ettilerse o raddeye gelmis.yine o kizin yasi kucuktu.sen o kadar kucukte degilsin canim ya.dikkatli ol.santaj yaparlar sana.sakin soylediklerini yapma direk polise sikayet et

Bence sende zeka yok ki zorlanmadığın halde yorum atıyorsun konuma yalan olma ihtimalini düşünüyorsan yazma o zaman bu kadar basit
buraya konu aciyorsan herkes yorum yapar. senin zorlamana gerek yok. zeka piriltilarin okadar cok ki gozum.kamasti. modellik yolunda basarilar sana.

Eger konu gercekse ne demek bisey olmaz.daha bikac hafta once muge anli da kizin biri intihar etti dendi.ayni boyle ciplak fotograf gonderme yuzunden.kizi artik nasil tehdit ettilerse o raddeye gelmis.yine o kizin yasi kucuktu.sen o kadar kucukte degilsin canim ya.dikkatli ol.santaj yaparlar sana.sakin soylediklerini yapma direk polise sikayet et

Teşekkür ederim

Neden hak ettim diyorsun ki?
Kimse hakareti, aşağılanmayı hak etmez.

Herkes saygı çerçevesinde yorum yapmak zorunda
Böyle ezdirme kendini

Bir hata yaptın diye kimsenin sana saldırmaya hakkı yok Hoppa
Bu yorumunuzdan sonra konu sahibi içine attığı her seyi döktü yalnız :halay:

Yapmış bir hata. Dersini de fazlasıyla almıştır bence baya korkuttular burda. Umarım foto attığı kişi az bakıp da silmistir. Bilmiyorum engellemek çözüm gelmedi bana polise gitse daha iyi gibi. En azından başka kızları kandiramasin pis adam

Bu yorumunuzdan sonra konu sahibi içine attığı her seyi döktü yalnız :halay:

Yapmış bir hata. Dersini de fazlasıyla almıştır bence baya korkuttular burda. Umarım foto attığı kişi az bakıp da silmistir. Bilmiyorum engellemek çözüm gelmedi bana polise gitse daha iyi gibi. En azından başka kızları kandiramasin pis adam
İnanın korkmakla ilgisi yok çünkü insanlar haklı ben ise haksızım hatalıyım ama şu son yorumlarda bir iki insan var ki hadlerini aştılar bende cevaplarını verdim

Neden hak ettim diyorsun ki?
Kimse hakareti, aşağılanmayı hak etmez.

Herkes saygı çerçevesinde yorum yapmak zorunda
Böyle ezdirme kendini

Bir hata yaptın diye kimsenin sana saldırmaya hakkı yok Hoppa
Çok naif ve düşüncelisiniz çok teşekkür ediyorum desteğiniz için bazı insanlar var son yorumlarda hadlerini aşan onlara karşı cevaplarım oldu tabi

Canim sil resimlerini heryerden ve adam ararsa polise gidecegini soyle ve hatta git polis e dicem de kendi isteginle gonderdin o da var,neyse bi dahakine dikkat et kimseye givenme Allah korusun csnim.

İnanın korkmakla ilgisi yok çünkü insanlar haklı ben ise haksızım hatalıyım ama şu son yorumlarda bir iki insan var ki hadlerini aştılar bende cevaplarını verdim
Cevap vermek zorunda değilsin. Haklı da olsan haksız da olsan konu açtıysan canını sıkan en az bir yorum illa ki gelecek.
Bence Mune Mune abla konuyu kapatsın yoksa hakaretler küçük düşürmeler devam edecek, olay farklı yerlere gidecek.
Gözünü seveyim bir daha sevdigin adam dahil kimseye öyle fotograflar atma. Internet ortamı çok sakincali gizli diye bir sey yok. Kimseye guvenme.

Cevap vermek zorunda değilsin. Haklı da olsan haksız da olsan konu açtıysan canını sıkan en az bir yorum illa ki gelecek.
Bence Mune Mune abla konuyu kapatsın yoksa hakaretler küçük düşürmeler devam edecek, olay farklı yerlere gidecek.
Gözünü seveyim bir daha sevdigin adam dahil kimseye öyle fotograflar atma. Internet ortamı çok sakincali gizli diye bir sey yok. Kimseye guvenme.
Kiz sen ne tatlisin ;)

Canim sil resimlerini heryerden ve adam ararsa polise gidecegini soyle ve hatta git polis e dicem de kendi isteginle gonderdin o da var,neyse bi dahakine dikkat et kimseye givenme Allah korusun csnim.
İnanın çok bilinçli bir insanımdır nasıl kandım bilmiyorum kendime çok şaşırdım

Evet sanırım öyle yapmam gerekicek çok teşekkür ediyorum tekrardan

Back
X