• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Modellikte böyle birşey olabilir mi?

Yaşın küçük sanırım. Hemen durumu ailene anlat. Fotoğrafın sapık sitelerde dolanabilir. Ailen önlem alır. Anne abla kimle rahat konusabiliyorsan. Bir daha da kimseye hiçbir yere böyle fotoğraflar atma.

Ortalık sapık kayniyorken anne babalar cocuklarinin internete böyle rahat böyle kontrolsüz girmesine nasil izin veriyor.. :kızgın:

Hiç tanımadığın adamlara üstü çıplak altta kilot olan fotoğraf göndermen yetmiş gerisi teferruat

Site kızlar soruyor sitesi sanırım. Orda var nasılıö köşesi.
Bacım numaranı veriyon foto atıyon hemide çıplak. Ne cesareti bu? Kolay mı öyle manken model olmak? Ajanslar bilmem neler var.

Konu gercekse bu ne sakinlik yahu
O fotograflari kim bilir kaac kisi gorecek ve amac disinda kullanilabilir ay her sey olabilir telefon numaraniz da varmis, skandal

Merhaba arkadaşlar size başımdan geçen birşeyi paylaşmak istiyorum. Birkaç gün önce bir sitede nasılım diye fotoğraf paylaşıp soru sormuştum bir çocukta yorum yapmıştı. Modelliğe ilgim olup olmadığını sordu bende olduğunu söyledim bu çocukta bir arkadaşının bu bahsettiğim ajansta çok üst yetkili olduğunu ve yardım edebileceğini söyledi neyse ben fotoğraflarımı paylaştım üst çıplak altta kilot olmak şartıyla boydan fotoğraf istedi çocuk bende yolladım buda arkadaşının toplantıya gelemeyeceğini direk patrona göstereceğini filan söyledi göstermiş beğenmiş numaramı aldı daha demin adamla konuştum modellikte cinsel enerjinin ve auranın önemli olduğunu söyleyip bana tahrik oluyor musun şuan gibi bir sürü soru sordu resmen iğrendim ve telefonu nasıl kapatacağımı şaşırdım kimse benim gibi hataya düşmesin söylemek istediklerim bunlar
Gecenlerde ayni durum haberlere konu olmustu birebir aynisi

Bildiginiz tacizci bunlae

Şimdi o fotoğraf her yere yayılacak. Geçmiş olsun. Allah akıl fikir versin ayrıca

Bu gerçek mi?

Hani kurmaca ise bile modası geçti.

Şu anda hangi devirdeyiz ki modellik için ne idüğü belirsiz kişilere öylesine fotoğraf gönderiliyor İlginçsiniz vesselam.

Bu gerçek mi?

Hani kurmaca ise bile modası geçti.

Şu anda hangi devirdeyiz ki modellik için ne idüğü belirsiz kişilere öylesine fotoğraf gönderiliyor İlginçsiniz vesselam.
Gecen benzeri haberlere konu olmustu

Yani ne yazik ki hala var bu tarz seylere inananlar

Bide ben unlu olma model olma hevesinj anlayamiyirdum coookkk eski zamanlarda okul yok universite yok insanlar hayatlarini kurtarma dusuncesiyle bu tarz seylere atilirlarmis okuk okuyup bi yere gelmek varken ne garek var model olup 2-3 sene ordan ekmek yeyip sobrada sap gibi ortada kalmanin

Sizi arayip kendini polis asker yada aavci olarak tanitip para kontor veya altin isteyen olursa kesinlikle inanmayin. Ve en yakin kolluk kuvvetlerine şikayette bulunun.

Hey allahim sen akil fikir ver ya..

Merhaba arkadaşlar size başımdan geçen birşeyi paylaşmak istiyorum. Birkaç gün önce bir sitede nasılım diye fotoğraf paylaşıp soru sormuştum bir çocukta yorum yapmıştı. Modelliğe ilgim olup olmadığını sordu bende olduğunu söyledim bu çocukta bir arkadaşının bu bahsettiğim ajansta çok üst yetkili olduğunu ve yardım edebileceğini söyledi neyse ben fotoğraflarımı paylaştım üst çıplak altta kilot olmak şartıyla boydan fotoğraf istedi çocuk bende yolladım buda arkadaşının toplantıya gelemeyeceğini direk patrona göstereceğini filan söyledi göstermiş beğenmiş numaramı aldı daha demin adamla konuştum modellikte cinsel enerjinin ve auranın önemli olduğunu söyleyip bana tahrik oluyor musun şuan gibi bir sürü soru sordu resmen iğrendim ve telefonu nasıl kapatacağımı şaşırdım kimse benim gibi hataya düşmesin söylemek istediklerim bunlar
Yaş kaç? 12-13se söyle ailene haber verelim, bu şekilde size zarar vermesin büyükleriniz.
18den büyükse siz bir psikologa haber verin.

Back
X