• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Modellikte böyle birşey olabilir mi?

üst çıplak altta kilot olmak şartıyla boydan fotoğraf istedi çocuk bende yolladım

Gerçekten aklım almıyor, insan ne kadar saf olursa olsun çıplak fotoğrafını yabancı birine göndermez,çekinir, korkar. Elin adamı çıplak fotogramı ne yapacak diye illa ki düşünür.
Hiçççç mantıklı değil.

Canım sen onları boşver benim kendi ajansım var senin kaydını yapayım ben. Bana boy,kilo bilgini vermen lazım. Ha bide yarıçıplak fotoğraf lazım amaüst değil alt bölge çıplak olacak bizim ajansın kuralı böyle.

Konu sahibi konuna ek yap bundan sonra izleyeceğin yol hakkında tavsiye al fikir edin çünkü başın belaya girebilir
Gerçi inanmıyorum ama konunun doğru olma olasılığına karşı sorumlu hissediyorum

Sosyal medyaya fotoğraf paylasimi yapip nasil demek niye?ne bu teshircilik.ne bu ozguven eksiklikgi ne bu ucuzluk.
Kac yasindasin ki ciplak fotografini tanimadigin birine gonderiyorsun.
Kimse bu kadar hataya dusmez merak etme sen kendi hatana yan biraz beyin jimnastiği yap ve düşün.
Model olmak isteyebilirsin ama bunun yolu fotograf koyup nasilim demek degil.

Merhaba arkadaşlar size başımdan geçen birşeyi paylaşmak istiyorum. Birkaç gün önce bir sitede nasılım diye fotoğraf paylaşıp soru sormuştum bir çocukta yorum yapmıştı. Modelliğe ilgim olup olmadığını sordu bende olduğunu söyledim bu çocukta bir arkadaşının bu bahsettiğim ajansta çok üst yetkili olduğunu ve yardım edebileceğini söyledi neyse ben fotoğraflarımı paylaştım üst çıplak altta kilot olmak şartıyla boydan fotoğraf istedi çocuk bende yolladım buda arkadaşının toplantıya gelemeyeceğini direk patrona göstereceğini filan söyledi göstermiş beğenmiş numaramı aldı daha demin adamla konuştum modellikte cinsel enerjinin ve auranın önemli olduğunu söyleyip bana tahrik oluyor musun şuan gibi bir sürü soru sordu resmen iğrendim ve telefonu nasıl kapatacağımı şaşırdım kimse benim gibi hataya düşmesin söylemek istediklerim bunlar

büyük ihtimalle sana +18 film çekmeyi düşünüyorlar
umarım resimle tehdit ettiklerinde polise gidersin
yapmışssın bi hata devamını getirme
ne derlerse desin asla yapma
modellik istiyosan ajanslara git sen başvur

Ben şok :KK57:

Ayrıca bu nasıl rahatlık anlayamadım. Ben napicam demiyorsun da,ben yaptım siz yapmayın modundasin inanılır gibi degil.

Konu gercek mi bilemiyorum,ama en azindan yüzünü saklamissin.bu kadar rezaletten sonra o da birsey.bu saflık değil bence.başına bunların geleceğini dunyada ki en saf insan bile tahmin edebilir.nasilsa yüzümü gizledim kandirilsam bile bi tehlike olmaz diye mi düşündün acaba..memeni açıp nasıl gonderebildin ya vallahi rezalet..Allah tez elden akıl fikir versin sana

Sendeki cesaret ip cambazında yok ... Hani yaş da küçük değil aklı başında olman gerekiyor ... Bı haber dinleme bir gazete okuma da mı yok sende neler döndüğüne dair? Allah akıl fikir versin ne diyeyim

Yani akil var mantik var nasil boyle bisey yaparsin ya fotoyla santaj yaparlarsa sana Allah korusun
Oyle biseye yeltenirlerse direk polise git sakin baska hata yapma

Back
X