kızlar slm uzun zmndır konu açmıyordum. uzun süreli ve sorunlu ilişkimden size bahsetmiştim önceki konularımda, her şey bitti artık yalnızım kendi hayatıma bakıyorum.çalışıyorum,huzurluyum mutluyum ama bir yandanda yeş ilerledi tabi seneler geçtikçe. bana çevremde şu var şunla tanış bunla tanış diyen bir sürü insan oluyordu artık bende bunlara sıcak bakmaya karar verdim senelerce çıkıp birbirinden sıkılmaktan daha cazip geldi niyeti ciddi olan bir erkek..
neyse ben bundan 1 buçuk ay önce biriyle tanıştım akrabalarım vesile oldu.çocuk iyi birine benziyor iyi bir işi var benden 4 yaş büyük falan ailesini akrabalarım falan tanıyormuş falan.fizik olarak arkadaslarım bana yakıştırmadı daha yakısıklı olabilirdi falan dediler ama ben takılmadım öyle şeylere.
neyse sorun şu kızlar bu çocuk beni haftada 3-4 kez arıyor ama biz haftasonundan haftasonuna 1 kez görüşüyouz haftada. şu ana kadar 3 kez görüştük. anlamıyorum neden sadece haftasnu için görüşelim mi musait misin diyor?
haftaiçi aradığında evde oluyor genelde o da bende..bu şekilde nasıl tanıyabilirim ben bu insanı?bu arada bana beni tanımak istediğini söyledi 3. bulusmamızda bende olumlu cevap vermiştim. anlamıyorum ya deli olucam. ama soramıyorumda neden haftaiçi görüşmüyruz neden daha çok görüşmüyoruz diye..meraklı gibi olucam öylede..:26: ne yapmalıyım tecrübeliler nolur bilgilendirin kafama taktım resmen ben bu olayı
ama biriniz cevap yazın nolur ya
Anlamıyorum ben sizin gibi düşünce yapısındaki insanları.
Ya ne demek meraklı gibi olacağım sorarsam? Bu kadar mı kendinize güveniniz yok sizin?
Meraklı olmak ne demek? Birini tanımaya çalışıyorsun tabii ki meraklı olacaksın.
Neden bu kadar pasif kalınıyor?
Belki de adam ne yapacağını, nasıl davranacağını bilemiyordur?
Biraz yönlendirin, ne istediğinizi belirtin, konuşun, harekete geçin.
Bu nedir böyle, otur düşün kafanda kur kur üzül falan???
Elde var sıfır.
kızlar slm uzun zmndır konu açmıyordum. uzun süreli ve sorunlu ilişkimden size bahsetmiştim önceki konularımda, her şey bitti artık yalnızım kendi hayatıma bakıyorum.çalışıyorum,huzurluyum mutluyum ama bir yandanda yeş ilerledi tabi seneler geçtikçe. bana çevremde şu var şunla tanış bunla tanış diyen bir sürü insan oluyordu artık bende bunlara sıcak bakmaya karar verdim senelerce çıkıp birbirinden sıkılmaktan daha cazip geldi niyeti ciddi olan bir erkek..
neyse ben bundan 1 buçuk ay önce biriyle tanıştım akrabalarım vesile oldu.çocuk iyi birine benziyor iyi bir işi var benden 4 yaş büyük falan ailesini akrabalarım falan tanıyormuş falan.fizik olarak arkadaslarım bana yakıştırmadı daha yakısıklı olabilirdi falan dediler ama ben takılmadım öyle şeylere.
neyse sorun şu kızlar bu çocuk beni haftada 3-4 kez arıyor ama biz haftasonundan haftasonuna 1 kez görüşüyouz haftada. şu ana kadar 3 kez görüştük. anlamıyorum neden sadece haftasnu için görüşelim mi musait misin diyor?
haftaiçi aradığında evde oluyor genelde o da bende..bu şekilde nasıl tanıyabilirim ben bu insanı?bu arada bana beni tanımak istediğini söyledi 3. bulusmamızda bende olumlu cevap vermiştim. anlamıyorum ya deli olucam. ama soramıyorumda neden haftaiçi görüşmüyruz neden daha çok görüşmüyoruz diye..meraklı gibi olucam öylede..:26: ne yapmalıyım tecrübeliler nolur bilgilendirin kafama taktım resmen ben bu olayı
bence sen laf atabilirsin... mesela çarşamba günü haftanın ortası gibi olur, o gün bi kahve içelimmi çok yorgun değilsen diyebilirsin... çok geçte çıkmıyormuş işten...
bi de sen çalışıyor musun?
belkide senin evde işlerin olabileceğini düşünmüştür... yemek yapıyordur mutfağı topluyordur vakti yoktur gibilerinden... belkide senin tepkinden çekinmiştir... şansını dene derim ben çocukta 7 cihana yayacak değil ya söylediğini?
Tatlım ben calısıyorum 7gibi evde oluyorum şu anda memlektimdeyim çarşamba ggünü akşam döncem onun olduğu yere ve muhtemelen perşembe ve cumaya yine es geçip bana haftasnu napıyosun dicek ayy ayy çözemedimkî ya asosyal biraz ya çok hoşlanmadı benden ya da çekiniyor mudur nedir anlamadım gitti.dün konustuk işte yine normal bi şekilde ne var ne yok diye sonra kapattık.yılbaşındada bi planı yokmuş..ya bende bi cinsim bi kahve içelim mi diyemîyorm demîyorum ilerde diyebilirim tabi ama su an aramızda o yakınlığı göremiyorumki 3 kez gördüğüm bi insan.ay bilemiyorum kızlar umarım iyi olur herşey artık aklı başında nîyetî ciddi mutlu olabileceğim birni istiyorum bu kişi oysa allah nasip eder inşallah..
inşallah canım:) bilmiyorum ki o zaman hafta sonu bi çıtlat, konu bul aç... yorgun duruyorsun haftaiçinde işte çok yoruyorlar seni falan dene bileym evet ya yoruluyorum derse muhtemelen yorulmasından kaynaklıdır evine attı mı kendini dışarı çıkmak istemiyordur belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?