modern görücü usulü:((

Kaç yaşında eğer olgunsa öyle sürekli msj atıp aramaz bu bşka bi kişi oldğu için değil bnce adamcağızın hiçbişeyden hbri yok yazık ya bu kdar ağır yorumlar yazlmş bu şekilde dşünerek hiçbi zmn mtlu olamazsnz kızlar :) belki o da snn gbi düşünüyodur uzun ilişksi olduysa eğer baktıki cılkı cıkıyo ilşknn o da ağırdan alıyodur sindire sindire bişeyleri tüketmek istemiyodur. Yada ailelerde biliyo onun etksyle zırt pırt görüşmüyodr biçok nden olablr ama kesnlkle bşka biri oldğna inanmyrm böyle bi durum olsa adam nye evlilik yönünde tanışsınki snnle araya girenler ciddi niyet oldgnu bliyolar dmi canım dısarda 3-5 kişiyi idare etmk istese bu sen olmazsn herseyden önce aracıları düşünür ayıp olmasn dye ortalık ztn eğlenlcek kız dolu zmna bırak ve sen konuş derm tatlım sncta henüz hiçbşyn değil secici ol bir kez evleniyorsun

çok teşekkür ederim cvbın için cnm.. gelişmeleri yazacağım vallahi tarafsız gözlerin yani sizlerin yorumlarına çok ihtiyacım oluyor bazen arkadaşlarım bile objektif bakamıyor olaylara an geliyor..83 doğumlu tatlım evet belki birzcık oldgun oldgu için ve ilişkilerin suyu cıktığı için çok görüşüp çok konuşmakla diye ağırdan alıyor olabilir bunu bende düşündüm.hatta bende bu düşünceye katılıp kimi zaman bu durumdan hoşnut olsamda yinede daha sık bir araya gelmeliyiz diye düşünmeden edemiyorum. bakalım canım yaa zaman ne getirecek..her dk msj atmasında ay eski ilişkimden öyle bi iğrenmişimki o msj olayından her dk arayıp napıyosun nerdesin muhabbetinden atamıyorum o günlerin sıkıntısını hala içimden o derece yani..Allah sonumuzu hayır etsin lütfen konumu takip ett canıımmm

Edicem tatlım :) snde eğer bu konuyla ilgili konşursan haberdar et :)

biraz rahat ol , istiyorsan istiyorsun . Sen bi bireysin , duyguların var arzuların isteklerin var . Bu kadar hesap kitap yapıcak bi eylem değil hafta içide buluşalım demek .

2 gün önce geldim tekrar onunla aynı sehire yola cıkmadan önce bana msj attı iyi yolculuklar yazdı birde yılbasında 00.00da mutlu yıllar yazıp gülmüştü.gelince muhtemelen benim aramamı bekledi ama ben cok sıkıldım tlfn görüşmelerinden yüzyüze görüşmek istiyordum beni bu şekilde gereksiz yordugu için aramak içimden gelmedi.bu daha cok yeni seyler haftada 3gün arıyacagına görüşelim iş cıkısı demeliydi bence 2 ay olcak nerdeyse 3kez görüştük ağırlığı sayesinde baydı yani.3.buluşmamızda tmm bende seni tanımak istiyorum dediğim halde ertesi gün aradığım halde hala aramakla yetindi görşmek için ekstra bi çaba sartetmedi.bilmiyorum bi gariplik var bu işte..

Ya bu hareketler bana birini hatırlatıyor da ben 1 ay dayanabildim 2 aydir onu beklemen çok sacma
Sonucta her ihtimali düşünmek gerek sanki baska biriyle konuşuyor da seni de yan cepte tutuyor gibi geldi. Yilbasinda msj atmasi filan da sen ondan kopma diye arada kendini hatirlatiyor " he su kiza da bi msj atayım aklimdayken umidi kesmesin " dusuncesinde. Yapmaz diye dusunme sonucta sen de cok tanimiyosun bu şahsı. O ne bicim iş canim insan ciddi düşündüğü kişiye caba harcar begendiyse surekli bulusmak ister yilbasinda en uzagmdaki kisiye bile o msji atiyorum ben
Off ne uğraşıyosn böyle iki yuzlu insanlarla "ben aramizda biseyler olabilecegine artik inanmiyorum tavriniz ciddi gelmedi bana bi daha msj atmazsaniz sevinirim" diye msj at ve bosver gitsin sen öyle birini eşin olarak gormek istiyo musun yani ?Bosuna zamanini harcama...

Tatlım tesekkurler cvbın için evet haklısın artık bende baskası olma ihtimalinî mantıklı bulmaya basladım .ya insanları anlamıyorum arada aileler var bulusuyorum adam hala film fırıldak peşinde vallahi kümseye güvenim inancım kalmadı ya cok yoruldum msj atım mı cnm ben hiçbse yapmayım diye düşündüm o bana böyle yapıyo ben niye önemseyimki?tabi ona
Göre ben haksızımdır aramadı sormadı diye düşünüyor e sana tmm tanısalım dedim hala liseli gibi tlfnla aradın durdun ben napim niye arayım hala seni aman bilmiyorum ya insanlar cidden bi tuhaf:44:

ya sonuçta sen onun tanisma teklifini kabul etmissn arada aileler filan var msj atman daha mantikli .bosver bunu da belki senin kismetin baskasidir yakin zamanda karsina cikar insallah zaten arkadaslarin da sana yakistirmamis tip olarak. Karakter olarak da blli. uzulmeye uzerinde konusmaya değer bi insana benzemiyor dedigin gibi liseli mi bu senin msj atmaman da gayet normal kizabilecegi bi durum yok :)

buda fos cıktı.. vallahi canım içimden hiçbirşey yazmak falan gelmiyor önce umutlandırıp sonra kaybolmaya ne hakkı var..tlfnla arayana kadar birşeylerin peşinden koşsaydı daha farklı olabilrdi..bilemiyorum günahı boynuna ne düşündüyse ne yaptıysa kendi seçimi..bende bir kez daha boyumun ölçüsünü aldım işte..yalnız öleceğim bu gidişle

Az ve öz görüşmek her zaman iyidir canım, hergün görüşseniz bile heyecan bi zamandan sonra bitiyor, bence akıllıca davranıyor, kendisini ağırdan satıyor.

Az ve öz görüşmek her zaman iyidir canım, hergün görüşseniz bile heyecan bi zamandan sonra bitiyor, bence akıllıca davranıyor, kendisini ağırdan satıyor.

canım tamamda ben bu şekilde nasıl tanıyabilirim o insanı? ayrıca tmm bende mıç mıç olalım demiyorum ama bu kadarıda biraz tuhaf değil mi? sen olsan yerimde ne yapardın şimdi mesela?

canım tamamda ben bu şekilde nasıl tanıyabilirim o insanı? ayrıca tmm bende mıç mıç olalım demiyorum ama bu kadarıda biraz tuhaf değil mi? sen olsan yerimde ne yapardın şimdi mesela?

Canım ben olsam aynı şekilde bu durumdan çok rahatsız olurdum, sanki istemiyormuşta zorluyorlarmış gibi, sadece hafta sonları görüşüyor olsak bile, en azından hergün belirli saatlerde günde bir kaç defa aramasını isterdim, işin içine mantık girince böyle düşünülüyor, ama bunları yaşayan ben olsaydım aşırı duygusallığım yüzünden ona sorardım sebebini 'biz neden sık görüşemiyoruz, bir problem mi var?' derdim şahsen.

ya arada aileler var bu adam 30 yaşında bana 3. görüşmemizde son görüşmemizde yani tanımak istediğini söylediğinde olumlu cvp vermişim yani benim tekrar böyle bi soruyu sormam abest değil mi sence? ben artık kendi düşüncelerimden şüphe eder hale geldim ya..bak son msjını 1 ocakta atmıştı iyi yolculuklar yazmıstı o msjdan sonra ses seda yok..anlayamıyorum çözemedim ben bu işi..

Canım bu adam ya kendinden emin değil, ya da geçmişiyle ilgili sonuçlandıramadığı bir durum var... Aklıma başka bir şey gelmiyor. Zamana bırak bakalım, 1-2 ay bi geçsin, hala aynı devam ederse zaten hiç uğraşma derim. Tabi sen daha iyi bilirsin.

hiç aramayım msj falan atmayım degil mi?hayır yarın birgün ailesine dicek hep ben aradım hiç beni aramadı dicek ben suçlu olcam ama tabi kimse anlamıcak bu kız niye böyle yaptı..:26:

Sakladigi birsey olabilir
Ayni anda baskasiylada gorusuyor olabilir
Seninle ilgili emin olmayabilir
Gecmiste sonuclandirmadigi bisey olabilir.
Cok yorgundur desek sms demi atamiyor?
Cok tutumlu olabilir

Aklima baska bisey gelmedi

Sakladigi birsey olabilir
Ayni anda baskasiylada gorusuyor olabilir
Seninle ilgili emin olmayabilir
Gecmiste sonuclandirmadigi bisey olabilir.
Cok yorgundur desek sms demi atamiyor?
Cok tutumlu olabilir

Aklima baska bisey gelmedi

peki bir msj atmalı mıyım ya da aramalı mıyım sizce? ya yedekte bulundurulmak ya da enayi yerine koyulmak istemiyorum. suçlanmakta istemiyorum işte ben arıyorum o aramıyorda demesin. ama varya cidden baskalarıylada görusuyorsa cok bozulurum tabi öğrenemem sanırım bunu..

hiç aramayım msj falan atmayım degil mi?hayır yarın birgün ailesine dicek hep ben aradım hiç beni aramadı dicek ben suçlu olcam ama tabi kimse anlamıcak bu kız niye böyle yaptı..:26:

Eğer birgün ailesine öyle bir şey derse, o zaman zaten yanında sen olmazsın, ailesi ona neden olmadığını sorduğunda öyle cevap verebilir ama sanmıyorum çünkü bir kız kendini ilk başlarda her zaman ağırdan satmalı, şu bir gerçek ne kadar ulaşılamaz olursan o kadar üstüne gelinir... Tabi istersen ara ara mesaj gönderebilirsin, tabi aynı gün içerisinde sana cevap yazıyorsa, aksi taktirde uğraşma derim. Ama anladığım kadarıyla hoşlanıyorsun, bence zamana bırak en güzeli, onun aramasını bekle, neden aramıyorsun, sormuyorsan derse sana senin aramanı bekliyorum falan de. Tabi yine söylüyorum sen bilirsin...

evet bir kız her zmn kendini ağırdan satmalı bencede..ağırdan satıpta kasım kasım kasılmadım hoş sohbet ettim sıktıgımı sanmıyorum. canım hoslanmak değil benimkisi gerçekten derdi nedir oyun mu oynadı onu anlamıyorum. onun gözünde ben arıyorum o aramıyor işte kaç keredir arıyorum beni aramıyor diyor. ama napabilirim ki.. bana sormustu daha önce neden aramıyorsun falan diye onun üstüne aradım o hafta içinde 2 kez ama yine sadece tlfnla görüşmeyle geçince o haftada bende artık aramadım bir daha.. aman napim ya herkes bir tuhaf olmuş..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…