Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapim peki şimdi ben bekleyim hiç ses çıkarmayım mı yoksa msj falan mı atim:44:
daha sonra msj attı 3 saat sonra toplantdaydım sessizdeydi tlfnum kusura bakma eve yeni geldim müsait olunca konuşalım mı demiş demiş bende bise demedim 1-2 saat geceince ardından aradı trafikteyim dedim eve geçince haber verirsen konusalım dedi tmm dedim eve geldim 2 saat geçti tam arıcaktımki bir msj geldi aynen şöyle;
Ya arabaya sıkıştın kaldın ya da beni ekiyorsun şu anda.Neyse ben rahatsızım biraz yatıyorum. Paralel evrende görüşürüz artık(o ne diye sorma:)) iyi eğlenceler, iyi geceler:)
yazmış..
üstüne aradım açmadı ve bende aynen şöyle bir msj attım;
seni ekecek olsam neden bgn arayım ayrıca birbirimizi ekecek kadar buluşmadık bile..insanlar musait olmayabilir bgn ben aradığımda sende hemen dönemedin mesela..sen böyle yorumluyorsan bişey diyemem tabi, iyi geceler.
yazdım. Ne düşünüyorsunuz kızlar?:44:
cevaplarınız için çoook teşekkür ederiim
kızlar en son 2 gün önce telefonda konusup bunları söylemiştim işte bu şekilde nasıl tanışabiliriz mantıklı mı sence falan demiştim evet daha çok görüşmemiz gerekiyor demişti. kibar bi şekilde fırçayı basmıştım yani. e şimdi 2 gün oldu hala bi tepki yok.. haftasnuna kadar bekleyim diyorum pazara kadar bir ses çıkmazsa bitmiş demektir ama ararsa görüşelim derse görüşsem diyorum siz ne diyorsunuz?:26:
cevaplarınız için çoook teşekkür ederiim
kızlar en son 2 gün önce telefonda konusup bunları söylemiştim işte bu şekilde nasıl tanışabiliriz mantıklı mı sence falan demiştim evet daha çok görüşmemiz gerekiyor demişti. kibar bi şekilde fırçayı basmıştım yani. e şimdi 2 gün oldu hala bi tepki yok.. haftasnuna kadar bekleyim diyorum pazara kadar bir ses çıkmazsa bitmiş demektir ama ararsa görüşelim derse görüşsem diyorum siz ne diyorsunuz?:26:
2 gün önce ki konuşman cok açık ve net
Böyle bi konuşmanın üstüne bazi seylerin farkina varmış gibi olup, ama hala sessiz sessiz durması garip:26:
Hani işin içinde aileler var diye çekiniyor mu acaba diye düşünmüştüm ama böyle bi durum yok sanırım
Görüşmek isterse bu ara tabiki görüş.nedir ,ne degildir, ne düşünüyor, işin rengi belli olur
Hakkında hayırlısı neyse öyle olsunn
2 gün önce ki konuşman cok açık ve net
Böyle bi konuşmanın üstüne bazi seylerin farkina varmış gibi olup, ama hala sessiz sessiz durması garip:26:
Hani işin içinde aileler var diye çekiniyor mu acaba diye düşünmüştüm ama böyle bi durum yok sanırım
Görüşmek isterse bu ara tabiki görüş.nedir ,ne degildir, ne düşünüyor, işin rengi belli olur
Hakkında hayırlısı neyse öyle olsunn
belkide karşı taraftan bekliyodur aramasını :)
belkide karşı taraftan bekliyodur aramasını :)
Belkide öyledir.hatta öyledir duruma bakılırsa
Ama tel.de arkadasa hak vermiş, evet daha fazla görüsmeliyiz demiş ya.buna istinaden ertesi gün bi oneriyle gelmesi gerekirdi
Yani ben olsam bunu beklerdim. Hem agzimla ne istediğimi beklediğimi söyleyip hemde yine ben ulaşıp teklif etmezdim:26:
gerçekten beni mi aramalıyım sence bu kadar açık konuşmama rağmen:26:
bilmiyorumki tatlım ya baksana 5 gün aramadı ben aramasam aramıcaktı belki böylece kapanacaktı konu.. şimdide böyle yapacaktır bilemiyorum işte. ama şu belirsizlik sinir etti beni demiyorki arayım şu kızı görüşelim adam gibi konuşalım demiyor ya..:26:
bilmiyorumki tatlım ya baksana 5 gün aramadı ben aramasam aramıcaktı belki böylece kapanacaktı konu.. şimdide böyle yapacaktır bilemiyorum işte. ama şu belirsizlik sinir etti beni demiyorki arayım şu kızı görüşelim adam gibi konuşalım demiyor ya..:26:
arada tanıdıklar oldugu için olabilir zaten daha erken bence senin ne tepki vereçeğinide bilmediği için böyle olabilir sen ılımlı davrsan bakalım ozaman neler olacak
canım haklısın ama kendini yiyosun böyle :44:
bi kere aramaktan bi kere görüşmekten ne gurursuz olursun ne yüzsüz. öyle bi düşünceden dolayı aramıyosan rahat ol ara.
he diyosan ki aslında çok umrumda değildi.. arama. pazara çok var. belki arayıp buluşmak ister söyliceklerini dökersin sende![]()
cuma günüde aramazsa arasam mı acaba ya da msj mı atsam:44: ya daha açık nasıl olabilrimki ya anlattım işte anlamıyor mu anlamak mı istemiyor anlamadım:44: