• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

modern görücü usulü:((

ne yapim peki şimdi ben bekleyim hiç ses çıkarmayım mı yoksa msj falan mı atim:44:

onun sana sorduğu soruları sende ona sor eğer istediğin gibi bi cevap alamazsan görüşmeyi kes. sonuçta evlenmek amaçlı tanıştınız ama illa o olucak diye bişey yok

Bütün yorumları okuyamadım ama aile vasıtasıyla tanıştığınız için çekindiğini kasıldığını kendinde söylemişsin. Belki o da aynı şekilde düşünüyordur ki genelde öyle olur. Benim patronumda aileden bi kızla evleniyo. Kendi beğenmiş görüşüyolar fakat iş o bu derken hep haftasonlarına kalıyo.

İllaki haftaiçide görüşelim diyosan kendin bi yere davet et. Haftaiçi bişeyler yapmayı teklif et. Haftasonu çıkamayabilirim o yüzden görüşmüş olalım hem dedim dersin. Kendini çok kasma o da en az senin kadar kasılıyodur. Arada aile olunca kendi tanıştığın insanla olduğun gibi olmuyo. Ben sırf yanlış bi hareket yaparım da ailemin kulağına falan gider diye görüşmemiştim sen düşün :1:

daha sonra msj attı 3 saat sonra toplantdaydım sessizdeydi tlfnum kusura bakma eve yeni geldim müsait olunca konuşalım mı demiş demiş bende bise demedim 1-2 saat geceince ardından aradı trafikteyim dedim eve geçince haber verirsen konusalım dedi tmm dedim eve geldim 2 saat geçti tam arıcaktımki bir msj geldi aynen şöyle;

Ya arabaya sıkıştın kaldın ya da beni ekiyorsun şu anda.Neyse ben rahatsızım biraz yatıyorum. Paralel evrende görüşürüz artık(o ne diye sorma:)) iyi eğlenceler, iyi geceler:)

yazmış..

üstüne aradım açmadı ve bende aynen şöyle bir msj attım;

seni ekecek olsam neden bgn arayım ayrıca birbirimizi ekecek kadar buluşmadık bile..insanlar musait olmayabilir bgn ben aradığımda sende hemen dönemedin mesela..sen böyle yorumluyorsan bişey diyemem tabi, iyi geceler.

yazdım. Ne düşünüyorsunuz kızlar?:44:

3 görüşmede trip atan ilerde neler yapar dedirten mesaj :1:

cevaplarınız için çoook teşekkür ederiim:21:

kızlar en son 2 gün önce telefonda konusup bunları söylemiştim işte bu şekilde nasıl tanışabiliriz mantıklı mı sence falan demiştim evet daha çok görüşmemiz gerekiyor demişti. kibar bi şekilde fırçayı basmıştım yani. e şimdi 2 gün oldu hala bi tepki yok.. haftasnuna kadar bekleyim diyorum pazara kadar bir ses çıkmazsa bitmiş demektir ama ararsa görüşelim derse görüşsem diyorum siz ne diyorsunuz?:26:

kızlar en son 2 gün önce telefonda konusup bunları söylemiştim işte bu şekilde nasıl tanışabiliriz mantıklı mı sence falan demiştim evet daha çok görüşmemiz gerekiyor demişti. kibar bi şekilde fırçayı basmıştım yani. e şimdi 2 gün oldu hala bi tepki yok.. haftasnuna kadar bekleyim diyorum pazara kadar bir ses çıkmazsa bitmiş demektir ama ararsa görüşelim derse görüşsem diyorum siz ne diyorsunuz?:26:

o da sana sen aramıyosun diye sitem etmemişmiydi? bence arayabilirsin. aramicak olsan bile görüşmek isterse kesinlikle görüş. karşılıklı konuşun bunları. çekinerek söylemeyerek olmicaa belli. zaten tepkilerinden mimiklerinden anlarsın yaklaşımının ne olduğunu..

adam hem evliliği düşünüyo hem de seni beğenmiş ve seninle evlilik düşünüyo. hallolmicak bişey değilsizinkisi :49:

2 gün önce ki konuşman cok açık ve net
Böyle bi konuşmanın üstüne bazi seylerin farkina varmış gibi olup, ama hala sessiz sessiz durması garip:26:
Hani işin içinde aileler var diye çekiniyor mu acaba diye düşünmüştüm ama böyle bi durum yok sanırım
Görüşmek isterse bu ara tabiki görüş.nedir ,ne degildir, ne düşünüyor, işin rengi belli olur
Hakkında hayırlısı neyse öyle olsunn

Böyle bi konuşmanın üstüne bazi seylerin farkina varmış gibi olup, ama hala sessiz sessiz durması garip:26:
Hani işin içinde aileler var diye çekiniyor mu acaba diye düşünmüştüm ama böyle bi durum yok sanırım
Görüşmek isterse bu ara tabiki görüş.nedir ,ne degildir, ne düşünüyor, işin rengi belli olur

belkide karşı taraftan bekliyodur aramasını :)

canım beni deli edende bu zaten ne düşünüyor hala?tamam benim tepkime şaşırdı onun farkındayım beklemiyordu bu lafları bu tepkiyi benden ama açıkca tatlı sert bir şekilde anlattım hala bir tepki yok.hayır istemiyorsa neden sitemlerde triplerde neden beni suçluyor sen hiç aramadın diye ve neden kapatırken daha çok görüşmemiz gerekiyor falan deyip sessiz kalıyor hak verircesine..anlamıyorum ya bu çocuğu ben..sanırım mantıklı olan hiçbir tepki vermemek..ne yapim isteyen ulaşır görüşmek ister sonuçta..ben dedeim çünkü görmeden nasıl tanısabiliriz dedim bu ne demek görüşelim demek hala ne var düşünecek allahım ya..:26:

belkide karşı taraftan bekliyodur aramasını :)

Belkide öyledir.hatta öyledir duruma bakılırsa:34:
Ama tel.de arkadasa hak vermiş, evet daha fazla görüsmeliyiz demiş ya.buna istinaden ertesi gün bi oneriyle gelmesi gerekirdi
Yani ben olsam bunu beklerdim. Hem agzimla ne istediğimi beklediğimi söyleyip hemde yine ben ulaşıp teklif etmezdim:26:

Belkide öyledir.hatta öyledir duruma bakılırsa:34:
Ama tel.de arkadasa hak vermiş, evet daha fazla görüsmeliyiz demiş ya.buna istinaden ertesi gün bi oneriyle gelmesi gerekirdi
Yani ben olsam bunu beklerdim. Hem agzimla ne istediğimi beklediğimi söyleyip hemde yine ben ulaşıp teklif etmezdim:26:

aynennn..işte bu duruma düşmek istemiyorum bu seferde.e zaten söyledim görüşme imkanımız varken gorusmedğimiz için aramıyorum seni dedim bunu dediğim halde birde arayıp hadi görüşelim mi diyemiyorumki..:26:

gerçekten beni mi aramalıyım sence bu kadar açık konuşmama rağmen:26:

arada aile varken seni aramayıp sormayıp irtibatı kesebileceğini düşünecek değil herhalde?

o da sana sitem etmiş yazdıklarından anladığım kadarıyla..

en azından ara, görüştüğünüzde biribirinizi daha iyi anlayın. siz daha bikaç görüşmede birbirinizi tanıyamadan tartışma evresine gidiyosunuz.. belliki bişiler hissediosun bu kdr kafana takmışsın. ben bişi kaybediceni düşünmüyorum ama sen bilirsin yine de tabi ki :)

bilmiyorumki tatlım ya baksana 5 gün aramadı ben aramasam aramıcaktı belki böylece kapanacaktı konu.. şimdide böyle yapacaktır bilemiyorum işte. ama şu belirsizlik sinir etti beni demiyorki arayım şu kızı görüşelim adam gibi konuşalım demiyor ya..:26:

bilmiyorumki tatlım ya baksana 5 gün aramadı ben aramasam aramıcaktı belki böylece kapanacaktı konu.. şimdide böyle yapacaktır bilemiyorum işte. ama şu belirsizlik sinir etti beni demiyorki arayım şu kızı görüşelim adam gibi konuşalım demiyor ya..:26:

canım haklısın ama kendini yiyosun böyle :44:

bi kere aramaktan bi kere görüşmekten ne gurursuz olursun ne yüzsüz. öyle bi düşünceden dolayı aramıyosan rahat ol ara.

he diyosan ki aslında çok umrumda değildi.. arama. pazara çok var. belki arayıp buluşmak ister söyliceklerini dökersin sende :1:

arada tanıdıklar oldugu için olabilir zaten daha erken bence senin ne tepki vereçeğinide bilmediği için böyle olabilir sen ılımlı davrsan bakalım ozaman neler olacak

bi kere aramaktan bi kere görüşmekten ne gurursuz olursun ne yüzsüz. öyle bi düşünceden dolayı aramıyosan rahat ol ara.

he diyosan ki aslında çok umrumda değildi.. arama. pazara çok var. belki arayıp buluşmak ister söyliceklerini dökersin sende :1:

cuma günüde aramazsa arasam mı acaba ya da msj mı atsam:44: ya daha açık nasıl olabilrimki ya anlattım işte anlamıyor mu anlamak mı istemiyor anlamadım:44:

Back
X