modern hamileler ne giyiyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi prpr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

prpr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
28
0
36
Konya
arkadaşlar hamile giyim konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. mesela hangi markaları öneriyorsunuz? ebru fiyatları biraz yüksek gibi geldi.hellklar var. renkleri daha pastel, ama kumaş kalitesi yüksek. bir de seçen hamile var. renkleri capcanlı fiyatları da ebruya göre daha iyi gibi geldi. sizin düşünceleriniz?

lcw ninde böyle bir bölümü var diye biliyorum ama nasıl kıyafetler nasıl bilmiyorum.Fiyatları çok uçukda değildir.

En uygunu LCW ninkiler bence hem çeşit çok hem de ucuz
zaten belli bi dönem giyileceği için pek fazla abartmaya gerek yok bence
Ama tabii çalışıyosanız daha fazlasına ihtiyacınız olur

ille hamile kıyafeti olması gerekmez bence.özellikle üst için.sevdiğin bir şeyin 3xxxl bedenini falan alabilirsin ya da kilolular için özel kıyafetlerden.önemli olan içinde rahat olman

hamilelik olunca fiyat artıyor büyük beden almak ya da diktirtmek daha mantıklı

buyuk bedenle rahat edemiyorsun, cunku durusu guzel olmuyor.

mesela esneyen seyler olabilir ama elbise tarzi seylerde kollar genisliyor filan uzerinde emanet duruyor. bende gecen hafta aldim pantolon tunik vs. keske daha once alsaydim bu pantolonu cok rahat, insaAllah beni gebeligimin sonuna kadar idare eder.

ümraniye çarşıda seren hamile giyim var hem çok şık hemde fiayatlar çok uygun alemdag cad morgül sokakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…