- Konu Sahibi yasemmminnn
-
kızlar elisa isminin anlamını biliyor musunuz ben internette yazan anlamını okudum ama tam olarak hangi kelimeye karşılık olduğunu anlamadım
canım ELİSA arnavutça bir perinin ismi ,ama hangisi bilmiyorum:sm_confused:
çok güzel ayrıca ONA YAKIN ELİZA da var
canım ELİSA arnavutça bir perinin ismi ,ama hangisi bilmiyorum:sm_confused:
çok güzel ayrıca ONA YAKIN ELİZA da var
Ayrıca bi kız ismi daha kız isimleri için açtım bu konuyu devam edeyim bu arada ne çok sevdiğim isim varmış kızım olsa çok zorlanacakmışım :)))
Derin
buda süper bi isim bence lütfen değişiklik adına saçma sapan isimler koymayın bebeklerinize beni bağlamaz ama çok gülüorum bazı isimlere bakın süper isimler var daha ne istiyosunuz anlamıorum hem kibar hem bikıza yakışır isimler işte düşünsenize ismim duru :) saf temiz bi his verio insanın içine bi kıza yakışır derin de öle öyküde siz bilirsiniz tabii bunlar benim düşüncelerim....
Canım benim bildiğim elisa rüzgar demek yani annemin söylediği eskiler öyle dermiş.. Anlamıda güzel ancak Elisa yı uygun bulmuyorum nacizane fikrim evlenmeden önce hastanede çalışıyordum. Elisa dendimi aklıma ilk "Elisa testi-HIV testi geliyor." yapılan bir kan testi yani.. İleride alay edilme olasiliği yüksek gibi geldi.. Gerçi bende Allahın izniyle Asel koyucam kızımın ismini 21 haftalık hamileyim Asel ismini de beğenmeyenler oldu ama benim içime sindi dedim konuyu kapattım. Karar senin.
kızlar bende kızıma ela ismini koymak istiyorum.sizce bu ara çok mu koyuluyor bu isim.yardımcı olursanız sevinirim.bu arada bende elisa isminin anlamını araştırmıştım fakat bulamadım.sizce ela nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?