• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Modumun başkalarına bağlı olması

whitesneaker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
782
1.185
113
31
Herkese selam
Sorunum şu ki benim modum bulunduğum ortamdaki insanlarım tavırlarına göre değişiyor. Yani şöyle. Mesela dengesiz iş arkadaşlarım var. Beni sattıkları da oldu, arkamdan konuştuklarına da eminim. Bazen onlarla iyi olduğumuzda modum yüksek ve çalışma azmim oluyor ama negatif elektrik aldığım zamanlarda çıkıp gitmek arkama bakmadan uzaklaşmak istiyorum. Tabiki de etrafımızdaki eylemler ruhsal durumumuzu etkiler ama sanki benim bi tık fazla oluyor bu.
Sizlerde de böyle mi ? Yöntemin bu olmadığına eminim yani olması gereken her zaman mutluluğu neşemi yalnızca kendime bağlamak. Ama nedense sanki ben bunu beceremiyorum.
Bu işimi bırakmak koşa koşa kaçmak istiyorum başka sebeplerden dolayı da. Ama bu düşünce, fikir, öğreti ya da her neyse bundan dolayı gittiğim yerde de kendime bunu yapacak gibi hissediyorum. Bunu aşmam gerekiyor.
Çok profesyonelce olmadığının farkındayım.
Siz bunu nasıl yönetiyorsunuz

Hiç değinilmeyen konu. Muhtemelen ben de konu açsam bunu açardım. Ortamdaki insanlar baskın ve rahatsa enerjim düşüyor kendimi ezik hissediyorum okul yıllarında bu yüzden sessiz, pısırık biriydim. Hala biraz öyleyim insanların olduğu yerde çok konuşmayı sevmiyorum gözlem yapmayı seviyorum bu da ezik gösteriyor beni.

Kendinizi sevmek ve kendinizle iyi vakit geçirmekle atlatılacak bir durum bence. Ben de eskiden arkadaşlarımla var olurdum sadece. Sonra terapiye gittim bu konuda. Öğrendiğim en önemli şey kendini sevmek oldu. İnanın size öyle davranan insanlar kendi içlerinde birbirlerine de öyleler. Yani durum sizden kaynaklı değil. Karakterleri öyle.

Herkese selam
Sorunum şu ki benim modum bulunduğum ortamdaki insanlarım tavırlarına göre değişiyor. Yani şöyle. Mesela dengesiz iş arkadaşlarım var. Beni sattıkları da oldu, arkamdan konuştuklarına da eminim. Bazen onlarla iyi olduğumuzda modum yüksek ve çalışma azmim oluyor ama negatif elektrik aldığım zamanlarda çıkıp gitmek arkama bakmadan uzaklaşmak istiyorum. Tabiki de etrafımızdaki eylemler ruhsal durumumuzu etkiler ama sanki benim bi tık fazla oluyor bu.
Sizlerde de böyle mi ? Yöntemin bu olmadığına eminim yani olması gereken her zaman mutluluğu neşemi yalnızca kendime bağlamak. Ama nedense sanki ben bunu beceremiyorum.
Bu işimi bırakmak koşa koşa kaçmak istiyorum başka sebeplerden dolayı da. Ama bu düşünce, fikir, öğreti ya da her neyse bundan dolayı gittiğim yerde de kendime bunu yapacak gibi hissediyorum. Bunu aşmam gerekiyor.
biraz daha kendine güven çalışmaları yapmanzı öneririm :)

Kesinlikle bugün aynı şeyi düşündüm.

Bugün çok duygusal bir moddayım, frekansım düşük.
ama dün tam tersi bir durumdu mesela.
Bugün bir kaç saat içerisinde bambaşka bir hal de alabilirim :)
Aşırı etkileniyorum her enerjiden.
çok yoruyor.
konuyu takipteyim :KK56:

Benzeri bende de var. Sıkıntılarımı aşamadığım için bir sorunda yine eskiye dönüyorum ama sıklık azaldı. Daha çabuk toparlama adına destek almam gerekiyor.

İş arkadaşlarınızla anlaşamıyorsanız çok yaklaşmayın ki kötü anlarda da çok etkilenmeyin. İş yeri berbatsa ve maddi olarak çok sıkışık değilseniz iş değişikliği yapın. Sizin iç dünyanızla alakalı meseleler var ise de psikolojik destek alıp toparlamaya bakın.

Evden çıkarken negatif koruma kalkanları var yapabileceğiniz. Dini yönden hassasiyet varsa önce dua edip arkasından kendinizi koruna kalkanı içine alabilirsiniz. YouTube’da koruma kalkanı ile ilgili bilgiler var.

Ben de insanların enerji alanlarını kalben görüyorum. Niyeti nedir, yaşanmışlıkları tamamen ortada oluyor. Tahmin edeceğiniz gibi maalesef o kadar çok kişinin yüzünde maske var ki. İşte o anlarda içimdeki mekanizma hemen bir duvar örüyor.

Yazlıkta gittiğim köy pazarında bir pazarcının enerjisi o kadar temiz akıyordu ki, yemin ederim adama sarılıp sen ne güzel bir insansın deyip sarılmamak için kendimi zor tuttum ve ondan dolmalık biber aldım.

Kesinlikle bugün aynı şeyi düşündüm.

Bugün çok duygusal bir moddayım, frekansım düşük.
ama dün tam tersi bir durumdu mesela.
Bugün bir kaç saat içerisinde bambaşka bir hal de alabilirim :)
Aşırı etkileniyorum her enerjiden.
çok yoruyor.
konuyu takipteyim :KK56:
Frekansınız çok önemli düşürmemeye çalışın. Daha doğrusu yükseltmenin yoluna bakın. Çünkü negatif varlıklar düşük frekansa çok kolay ulaşır, yükseği göremez

Bir aydır altını çize çize, başa döne döne Tanrılar okulu kitabını okuyorum ve sıklıkla karşıma çıkan bir cümle var.
"Dünya böyle olduğu için sen böyle değilsin, sen böyle olduğun için dünya böyle. Yaşadığın dünya senin yansımandır" diyor. Anlamak için kendimi çok zorladım ve fark ettim ki, benim düşüncelerim yüzünden etrafımda çok fazla negatif durum oluşuyor.
Şu an sorunun kaynağını öğrendim, çözüme hâlâ adım atmadım ama yolu biliyorum en azından.
Kendimi değiştirmek.
Kendimi sevmek ve düşlemek.

Evden çıkarken negatif koruma kalkanları var yapabileceğiniz. Dini yönden hassasiyet varsa önce dua edip arkasından kendinizi koruna kalkanı içine alabilirsiniz. YouTube’da koruma kalkanı ile ilgili bilgiler var.

Ben de insanların enerji alanlarını kalben görüyorum. Niyeti nedir, yaşanmışlıkları tamamen ortada oluyor. Tahmin edeceğiniz gibi maalesef o kadar çok kişinin yüzünde maske var ki. İşte o anlarda içimdeki mekanizma hemen bir duvar örüyor.

Yazlıkta gittiğim köy pazarında bir pazarcının enerjisi o kadar temiz akıyordu ki, yemin ederim adama sarılıp sen ne güzel bir insansın deyip sarılmamak için kendimi zor tuttum ve ondan dolmalık biber aldım.
Bir arkadaşım da insanların enerjisi vs ile ilgili yorumlar yapıyordu. Hissediyordu o da. O zamanlar bana yorum yapmıştı. Şimdi üzerinden neler geçti ve ne hale geldim. Acaba karşılaşsak ne yorum bana? 😕

Herkese selam
İlk cümleniz bana Woody Allen'ın Zelig fiilmini hatırlattı. :)

İnsanların, mekanların enerjisi kişiyi tabii ki etkiliyor. Ama bunun farkına varıp bilinçli şekilde ben etkilenmeyeceğim, bu negatif enerjiyi reddediyorum derseniz genelde etkilenmiyorsunuz bence. Dua ederek de o enerjiyi etkisiz hale getirebilirsiniz.

Bir de şey duymuştum. Etrafımızda sürekli bulunan beş insanın ortalamasısınızdır diyorlar.
Hespaladım.
Eşim, kayınpederim, manavdaki kadın, simitçideki Suriyeli ve yan dairedeki yaşlı teyze hayatta sürekli gördüğüm kişiler.
Bunların karışımı da pancar pekmezi ile tatlandırılmış, brokoli yatağında kokoreç kadar saçma bir şey.

kendinizi severek kendinize insanlardan mekanlardan ve zamandan bağımsız bir şekilde değer vererek bunu aşabilirsiniz ancak bence biraz daha fazla kendinizle baş başa kalıp kendinize zaman ayırmayı deneyin

Bu bahsettiğiniz koruma kalkanı ile ilgili en çok önerdiğim bu dediğiniz var mı?
Sizin yazdığınız bilgileri sıklıkla iki kez okuyorum ve seviyorum. Spritüel yorumlarınız ve algınız iyi hissettiriyor. Rica etsem paylaşır mısınız? Çok ihtiyaç duyduğum bir şey bu.

Back
X