Mol gebelik olabilir mi korkuyorum.

SixFeetUnder

K🐦
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
2.458
3.765
133
Merhaba. Pazartesi günü gebelik için sağlık ocağında kan verdim sonuç bugün çıktı. Ve 40 bin... bana haftasına göre çok yüksek geldi açıkçası. Yarın doktor randevusu aldım ama bu şekilde betası yüksek çıkıp gebeliği sağlıklı ilerleyenler var mı? Morala ihtiyacım var lütfen yardımcı olun.

Başlangıç 18 temmuz fakat adetten hemen sonra ilişki olmadı. Ağustosta ise tatilde olduğumuz için sadece 2 gün ilişki oldu. O nedenle yüksek geldi bana beta.

İlişki üzerinden de epey zaman geçmiş, normal gebelik de olabilir bi doktora gidin yani

Merhaba durum nasil sonuclandi acaba

Saglikli olduguna cok sevindim, dogum gerceklesti mi acaba?
Bunlari sundan soruyorum 5+3 te 24000 beta hcg, ertesi gun 36000 olunca doktor keseyi gordu ama kucuk dedi kalp atisi icin haftaya cumaya randevu verdi. Yuksek cikinca mol olabilir mi dedi. Eger beta ile gelmeseydiniz aklimda bu olmazdi dedi. Daha once trizomi 18 den oturu kurtaj olmus birisi olarak korkuyorum.

Farklı hastanelerde yaptırdıysanız değer farkı ondan da olabilir belki

Farkli merkezlerde yaptirdim ama onemli olan ilk degerin fazla olmasi diger degerin de normal olan artis hizina gore ilk degeri desteklemesi

Doğum yapmış olması lazım.1 yıl geçmiş nerdeyse

Evet doğum yaptım. 4 aylık bir oğlum var. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Cok sevindim, saglikla anali babali buyusun insallah darisi basima neden o kadar yuksek olduguyla ilgili doktorunuz o zaman bir sey dedi mi?
Teşekkür ederim inşallah hayır demedi zaten internetten 6 haftalık beta değeri aralığına baktığımda 1080 ile 56500 arasında olmalı diyor. Normaldi yani

Teşekkür ederim inşallah hayır demedi zaten internetten 6 haftalık beta değeri aralığına baktığımda 1080 ile 56500 arasında olmalı diyor. Normaldi yani
Aynen ben de sizin gibi baktigimda normal geliyor ama cok fazla olunca da mol gebelikten supheleniyorlar ya ondan korktum. Tesekkur ederim yanit icin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…