- 3 Eylül 2015
- 2.458
- 3.765
- 133
- Konu Sahibi SixFeetUnder
-
Bu arada adet düzensizliği yaşıyorum her ay çoğunlukla. O neden yumurta takibi yapamadım.Başlangıç 18 temmuz fakat adetten hemen sonra ilişki olmadı. Ağustosta ise tatilde olduğumuz için sadece 2 gün ilişki oldu. O nedenle yüksek geldi bana beta.
Merhaba durum nasil sonuclandi acabaMerhaba. Pazartesi günü gebelik için sağlık ocağında kan verdim sonuç bugün çıktı. Ve 40 bin... bana haftasına göre çok yüksek geldi açıkçası. Yarın doktor randevusu aldım ama bu şekilde betası yüksek çıkıp gebeliği sağlıklı ilerleyenler var mı? Morala ihtiyacım var lütfen yardımcı olun.
Merhaba, 6 haftalık sağlıklı bir gebelik olduğunu öğrendim.Merhaba durum nasil sonuclandi acaba
Farklı hastanelerde yaptırdıysanız değer farkı ondan da olabilir belkiSaglikli olduguna cok sevindim, dogum gerceklesti mi acaba?
Bunlari sundan soruyorum 5+3 te 24000 beta hcg, ertesi gun 36000 olunca doktor keseyi gordu ama kucuk dedi kalp atisi icin haftaya cumaya randevu verdi. Yuksek cikinca mol olabilir mi dedi. Eger beta ile gelmeseydiniz aklimda bu olmazdi dedi. Daha once trizomi 18 den oturu kurtaj olmus birisi olarak korkuyorum.
Doğum yapmış olması lazım.1 yıl geçmiş nerdeyseSaglikli olduguna cok sevindim, dogum gerceklesti mi acaba?
Bunlari sundan soruyorum 5+3 te 24000 beta hcg, ertesi gun 36000 olunca doktor keseyi gordu ama kucuk dedi kalp atisi icin haftaya cumaya randevu verdi. Yuksek cikinca mol olabilir mi dedi. Eger beta ile gelmeseydiniz aklimda bu olmazdi dedi. Daha once trizomi 18 den oturu kurtaj olmus birisi olarak korkuyorum.
Evet doğum yaptım. 4 aylık bir oğlum var. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızSaglikli olduguna cok sevindim, dogum gerceklesti mi acaba?
Cok sevindim, saglikla anali babali buyusun insallahEvet doğum yaptım. 4 aylık bir oğlum var. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Teşekkür ederim inşallahCok sevindim, saglikla anali babali buyusun insallahdarisi basima neden o kadar yuksek olduguyla ilgili doktorunuz o zaman bir sey dedi mi?
Aynen ben de sizin gibi baktigimda normal geliyor ama cok fazla olunca da mol gebelikten supheleniyorlar ya ondan korktum. Tesekkur ederim yanit icin vallaTeşekkür ederim inşallahhayır demedi zaten internetten 6 haftalık beta değeri aralığına baktığımda 1080 ile 56500 arasında olmalı diyor. Normaldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?