Mola ve yemek saatleri

zipzip

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
2.376
1.363
448
Diğer
Normal özel bi sirkette yemek ve mola saatleri tam olarak kacta olur? Mesela muhasebe isi yapan biri icin? Bi de her sirkette ayni midir bu?

Şirketler de yemek saatleri oluyor tabi. Benim çalıştıgim yer muhasebe bürosu ama yemek saati mola diye bişey yok :)

Bende muhasebe departmanında çalışıyorum.. Öğlen 1 saat yemek molam var onun dışında öğleden önce 15 dk öğleden sonra 15 dk sigra molası gibi bişeyimz var

Yas kac?
Belki yas soylerseniz daha dogru ve ozellikle sizin alaka kurabileceginiz yorumlar yapabiliriz.

Bende muhasebe departmanında çalışıyorum.. Öğlen 1 saat yemek molam var onun dışında öğleden önce 15 dk öğleden sonra 15 dk sigra molası gibi bişeyimz var

Yemek molasinin ve diger molalarin tam olarak saat kactan kaca kadar sürdügün yazar misiniz lütfen. Bu bilgi cok önemli benim icin

Her isletmeye gore degisir bazilari 12 de cikar bazilari 2 de bazilarinin iyle belirli bir saati yoktur yemegi masasinda yer isine devam eder ozel isletmelerde yemek saati mola saati diye belirli bir saat yoktur mola saati memurlarin belirlidir

Yemek molasinin ve diger molalarin tam olarak saat kactan kaca kadar sürdügün yazar misiniz lütfen. Bu bilgi cok önemli benim icin
Yemek molası 12 den 1 e kadar..
Diğeri de örnek veriyorum 10 dan 10 çeyreğe diğeri de 15den 15 çeyreğe

Yemek molası 12 den 1 e kadar..
Diğeri de örnek veriyorum 10 dan 10 çeyreğe diğeri de 15den 15 çeyreğe

Yani yemek molasi hep 12 den 1 e kadar. Digerlerini de kendin mi seciyosun yani süresi belli ama ne zaman olacagi sana mi kalmis yoksa o da belirli saatte mi?

Back
X