Mola ve yemek saatleri

Yani yemek molasi hep 12 den 1 e kadar. Digerlerini de kendin mi seciyosun yani süresi belli ama ne zaman olacagi sana mi kalmis yoksa o da belirli saatte mi?

İlk başta en basit tanımı ile; kurumsal bir şirket, yapacağı veya yaptığı her işin, her hamlenin daha önceden belirlenmiş ilke ve kurallar dahilinde yapıldığı bir şirkettir.

Diğer sorun ise, evet yemek molası sabit diğerlerini ben seçiyorum ama o saat aralıkları işime geliyor..

İyide yurtdışında ki iş kanunu farklıdır. Yaşadığın ülkenin çalışma kanununa bak.

Türkiyede ise her işveren ara dinlenmelerinin saatlerini kendisi ayarlar, iş kanununda bu molaların asgari süreleri belirlenmiştir,hangi saat aralığında uygulanacağını işveren ayarlar. Ama genelde yemek molaları 12.00_13.00 yada 12.30_13.30 olarak uygulanıyor.

Ya biliyorum tabii ki. Ama bana türkiyenin yemek ve mola saatleri lazim, ondan size soruyorum

Ay kızlarr zipzip konunu görünce yaş sorayım dedim baktım ki herkes sormuş:)) Yinede sorayım yaş kaç

Normal özel bi sirkette yemek ve mola saatleri tam olarak kacta olur? Mesela muhasebe isi yapan biri icin? Bi de her sirkette ayni midir bu?

özel sektçrde çalışırken
mola karnının zil çalmaya başladığı
işlerinin biraz hafiflediği
ve siparişle gelen yemeğini masanda çabucak yiyip bitirdiğin bir süreydi

şimdi 12.30 13.30 arası 1 satlik öğle molamız var

kurumdan kuruma değişiyor anlayacağın

Biz de ara hiç yok, yani şu kadar sürede gelin denmiyor ama yemeği anlaşmalı lokantada yediğimiz için, yedikten sonra işyerine dönünce işe devam etmiş oluyoruz topu topu 15 dk. yani..

aaa zipzip sen yurt dışındamı yaşıyordun.o dediğin çocuk nerde yaşıyordu.

konu sahibi yaş söylememeye yeminli heralde

Zipzip hanım umarım bundan sonra açtığınız bütün konulara sadece yaş kaç diye sorup çıkarlar insanları ciddiye alıp cevap vermeyişinizin bedelini ödemeniz lazım
Not : umarım mesajımı tüm üyeler okur

şirkette çalışanların yaş ortalamasını kendi yaşına böldüğünde çıkıyor kaç saat molan olduğu bu arada yaş kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…