- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
bu diziyi çok duydum ama hiç izlemedim öleyse buna başlıyorum
teşekkür ediyorum
MONK!
Hayatımın filmi:) bu ve supernatural izlediğim iki diziydi. Nefessiz olarak. Altyazıdan nefret eden annem kendisi hatırlatırdi monk daha baslamadi mi diye. Ben tarafimca şiddetle tavsiye ederim. Polisiye takıntı muziplik monk benim kayıp aşkım ya
....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....
işte belli bi öyküsü olmadıgı için izlettirmiyor kendini sürüklemiyor yani en azından benim için öyle oldu
the mentalistte öyle mesela her bölüm ayrı cinayet vakası o yüzden bi süre sonra sıkıyor artık her bölüm aynı diye
sakeeana'la ben deli gibi prison break hayranı oldugumuz için öyle kolay kolay dizi begenmiyoruz pb'den sonra
kulaklarım çınlıyordu meğer beni konuşmuşssunuz
selam justice, bu tiamisu hanıma çok bel bağladım ama bana bulamadı bi dizi...
bir prison hayranı olarak, mükemmel dizi arayışım hala devam etmekteama yok
napsak bilemedim yani, sen ne yaptın, ne izliyorsun şu aralar, varmı prison break edasında, walking dead tadında bişeyler
ahh prison break edasında dizi bulabilmek mümkün mü
ben şuan american horror story izliyorum, 3 günde 1 sezon bitrdim, sürükleyici bi dizi ama sen korku dizisi izlemiyomuşsun yorumlarda görmüştüm
onun dışında da henüz sürükleyici bişi bulabilmiş değilim ne yazıkki
ben değil de eşim sevmiyor canım ya, onla birlikte izliyoruz malum o sevmeyince bakmıyor...ben iki bölümüne baktım horror story'e ama eşim sevmeyince kaldı öyle...
doğru vallahi ya prison break bambaşkaydı...onun gibi bir dizi daha gelmez bence...
yeri gelmişken sana da sorayım.
OZ'u izledinmi ?
bi çok yerde prison break pembe dizi kalır yanında, OZ prison breakin babası tarzında saçma sapan yorumlar yapmışlar
o da hapishane dizisi
en son dayanamadım açım izliyim dedim 3 bölüm dayanabildim
şaka yapıyo olmalılar ? prison breakle karşılaştırılamıcak kadar sıkıcıydı.. küfür öğrenmek için açıp izlenir anca
ya ben her dizinin hemen hemen ilk bölümünü izlemişimdir, ama prison break başka ilk bölümden değil ilk dakikadan daha o dövme yaptırdıgı sahneden itibaren sürüklüyor yani.
işte öyle bi dizi daha yok yok yooooooook
ya sen tam benim gibisin, hatta tiramisu ile yorumlarımızı bi okusan aynıyız yani senle
ben hiçbir dizinin prison break gibi olacağını sanmıyorum, zaten sende bende dizi beğenmeyişimizin sebebi çıtayı yüksek tutmamız..prison break izleyen kişiler hep aynı şeyi söylüyor zaten, bu diziyi izledikten sonra hiçbir diziyi beğenmez olduk diye...
bu arada oz hakkında hangi akıllı demiş onu yaa
oz varya prisonun yanından bile geçemez, onla kıyaslanamaz bile yani...
iğrenç bir dizi bende 4-5 bölüm izledim ama iğrendim resmen küfürün alası yani, insanın edebini bozuyor...
asla izlemem o diziyi ben, ve asla prison breakla da kıyaslamam...
of gerçekten sinir oldum sevemedim hiçbir diziyi ya, şöyle güzel bir dizi bulsak da geceleri izlesek sonra gelip burda yorumlarını yapsak
boş boş kaldım böyle.. prison break izlerken varya heyecanla geceyi beklerdim, gün içinde aklıma gelir dururdu, çocuk gibi sevinirdim akşam olsa diye
walking dead prison dan sonra biraz iyi geldi, onun yerini tutmasa da beğenerek izledim....ama şimdilerde diz yok hiç, gerçekten izlenecek dizi yok, yada ben bulamıyorum...
kesinlikle dizi zevkimiz mantıgımız aynııı
bu gidişle dizi falan bulamayız biz
benim aklıma birşey geldi ama katılırmısınız bilemiyorum....
şimdi bu kk nın dizi geçmiş sayfalarına tek tek bakalım, en fazla beş on dakkamızı alır, ordan beğenilen diziler sayfa sayısı olarak fazla olunca belli olur zaten...
sen ben ve tiramisu üç tane dizi bulalım ayrı ayrı, üçümüz de izleyelim ilk bölümünü, sonra burda yazalım yorumunu....
en azından birbirimizin nasıl tarzlardan hoşlandığını az çok anladık, ona göre izleyelim yada bırakalım diye tavsiye ederiz...
geçmiş sayfalarda çok diziler var.... size de uyarsa bence yapalım bi deneyelim,..olur mu ki :26:
dizi işi tavsiye ile oluyor...
olurr hadi bakalım işe koyuyalım yorumlara falan da göz gezdirelim buluşalım burda tekrarkolay gelsin
sayfa paylaşımı yapalım o zaman, ilk beş sayfayı sen kolaçan et, 5 ile 10 arası da benim olsun...eğer katılırsa 10 ile 15 arası da tiramisunun olsun...
ben başlıyorum... çok beğenilmiş dizilerin başlıklarını yazalım,
canım ben direk en çok yorum alan konulara baktım
baya konu var aslında ama içeriği okudum ve elediklerim oldu 3 konuyu çektim çıkardım
1. smallville
2- nip tuck
3- true blood
sende öyle yapabilirsin bunları deneriz tek tek bulamazsak elediklerimiz içinden seçeriz bişiler
slm canım dün tam cevap yzarken site yapım aşamasına geçti :)
birkaç dizi buldum bende, kyle xy , nip tuck benimkilerin içinde de vardı, camelot (tarihi dizi krallık taht vs) csı ny, en çok bunlar izlenmiş.... kyle xy en çok dikkatimi çekendi... sen naptın baktın mı bulduklarından...true blood vampir dizisi zaten ona baktım bir iki bölüm daha önce..
aynen canım yarıda kaldı fırsatım da olmadı bugün yarın ilk bölümlerine bakarım sanırım..
kyle xy evet bende çok yerde gördüm onu da deneyelim
camelotu izlemem sanırım o tür dizileri sevmiyorum
true bloodu sevmedinmi sen ?
fena değildi ama the wampir diaries ondan daha güzel ...
üstelik cinsel içerik biraz fazla ve daha aşırı ortalıkta yani aklına ne gelirse :)
kyle xy ye bakmayı düşünüyorum....ha bu arada dün senin yorumundan sonra nip tuck izledim hiç ama hiç sevmedim, çok saçma geldi, estetik cerrahı olan bir doktorun yüzünü tamamen değiştirmek isteyen bir adam ile olan macerasını anlatıyor, adam suçlu işte kamufle etmeye çalışıyor kendini...vasat hazırlanmış geldi..ama bakmak istersen aklını çelmiyim.. camelot'a da bi on dakka baktım, aynen game of thrones a benziyor, taht kavgası işte bilirsin, kral artur zamanlarıben kyle xy ye bi bakıcam yorumumu yazarım...
ha bu arada bir arkadaşım iki tane dizi önerdi, çok güzellermiş ve imdb puanları da çok iyiymiş..
birinin adı wire
diğeri extant...
onlara da bi bakıcam...
duruma göre konuşuruz yine...yılmak yok, arayışımıza devam
wire'yide çok duydum öyleyse yarın wire ve kyle xy bunları deneyelim ve yorum yapalım
aynen canım siteyi çözmeye çalışmaktan yoruldumtamam inşallah cnm, bugün geç oldu zaten.kafalar bin beşyüz..
aynen canım siteyi çözmeye çalışmaktan yoruldumyarın görüşürüz haberleşiriz hayırlı geceler
slm canım ya hakkaten siteyi hiç beğenmedimsinir oldum..yabancı gibiyim sitede...
extant'ı izledim duramadım gece :) :) güzeldi fena değildi... ama çok sürüklenmedim yani...
bir uzay araştırma görevlisi kadını uzaya yolluyorlar, orda 13 ay boyunca kalıyor araştırma vs yapıyor kadın... 13 ay sonra dönüyor dünyaya, ama ilginç bir olay, döndüğünde hamile olduğunu öğreniyor, orası çok ilginçti..kendisi de bilmiyor nasıl hamile kaldığını uzayda... bu olay çerçevesinde gelişiyor işte, fena sayılmazdı ama çok bayılmadım...
bugün de wire'e bakıcam inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?