Monk

canım ben şimdi kyle xy'nin ilk bölümünü izledim
ilginç bi diziye benziyor
kyle eninstein'den bile zeki olarak doguyor
sanırım ileri bölümlerde labaratuar ortamında yapay rahimle yapıldıgını görcez
yavaş ilerliyor dizi , öyle aksiyon heycan falan yok..
aman bi sonraki bölümde nolacak acaba dedirtmiyor ilk bölümden izlenimim bu benim :cool:
bi iki bölüm daha izlerim hala yavaş ilerlerse bırakırım sanırım..
sen wire veya başka dizi izlersen yorum bekliyorum :rolleyes:

üfff sinir oldum yine kyle ye çok umut bağlamıştım, sonuçta sen beğenmediysen benimde beğenmeyeceğim aşikar...
sırf vakit geçsin diye de dizi izleyesim yok yani , şöyle aksiyon hareket olsun merak uyandırsın dimi ama :(
wire'e bakıcam bu gece inşallah, hemen yazarım sana.... şöyle varya işte bu diyeceğimiz bir dizi çıkmadı ya yanarım ona yanarım... acaba yok mu? yada var da biz mi bulamıyoruz....:confused:

üfff sinir oldum yine kyle ye çok umut bağlamıştım, sonuçta sen beğenmediysen benimde beğenmeyeceğim aşikar...
sırf vakit geçsin diye de dizi izleyesim yok yani , şöyle aksiyon hareket olsun merak uyandırsın dimi ama :(
wire'e bakıcam bu gece inşallah, hemen yazarım sana.... şöyle varya işte bu diyeceğimiz bir dizi çıkmadı ya yanarım ona yanarım... acaba yok mu? yada var da biz mi bulamıyoruz....:confused:

biz zor begeniyoruz ondan olsa gerek :p
2. bölümüde izledim sıradan ilerliyor işte eglenceli birazcık ama no aksiyon nok ekşın :D

canım sen izledinmi bilmiyorum da wire'ye bakayım dedim 10 dk dayanabildim ben çok sıkıcıııı :eek:

canım sen izledinmi bilmiyorum da wire'ye bakayım dedim 10 dk dayanabildim ben çok sıkıcıııı :eek:

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
bu smile ne demek istediğimi anlatmıştır sanırım canım :( üff yaa....
dizigo'da en güzel ve beğenilen diziler varmış, imdb puanları ve izleyici yorumlarıyla beraber...ben bi incelicem orayı...
bişey bulacam inşallah canım başaracaz yılmak yok :D

biz en iyisi prisona baştan başıyalım :D

az önce kardeşimle telefonla konuşuyorduk, o da yabancı dizi hastası, bana prisonu o tavsiye etmişti geçen sene...
hala bi dizi buulamadık abla biz en iyisi prisona sıfırdan başlayalım diyor :D
bu gidişle sıfırdan başlıcaz baksana...
şimdi bende yabancı dizilerin izleyici yroumlarına bakıyordum, luther, person of interest, my name is earl falan var hep yorumlarda güzel olan o_O

az önce kardeşimle telefonla konuşuyorduk, o da yabancı dizi hastası, bana prisonu o tavsiye etmişti geçen sene...
hala bi dizi buulamadık abla biz en iyisi prisona sıfırdan başlayalım diyor :D
bu gidişle sıfırdan başlıcaz baksana...
şimdi bende yabancı dizilerin izleyici yroumlarına bakıyordum, luther, person of interest, my name is earl falan var hep yorumlarda güzel olan o_O

:)))))))
aklın yolu bir :)))
ben bıraktım aramayı artık 1 ay sonra okulum başlıyor zaten izleyemicem bu yaz bana zehir olduuuu :((

:)))))))
aklın yolu bir :)))
ben bıraktım aramayı artık 1 ay sonra okulum başlıyor zaten izleyemicem bu yaz bana zehir olduuuu :((

canım az önce the 100 diye bir dizi buldum ve izledim, güzel ve sürükleyici şimdilik çok beğendim, eğer böyle giderse gayet heyecanlı...tavsiye ederim bi izle istersen...epey araştırdım, üç beş dizi buldum, ve the 100 den başladım gayet güzeldi..diğerlerine de bakıcam ama şimdilik the 100 yeahh diyorum :cool::cool::cool::cool:

canım az önce the 100 diye bir dizi buldum ve izledim, güzel ve sürükleyici şimdilik çok beğendim, eğer böyle giderse gayet heyecanlı...tavsiye ederim bi izle istersen...epey araştırdım, üç beş dizi buldum, ve the 100 den başladım gayet güzeldi..diğerlerine de bakıcam ama şimdilik the 100 yeahh diyorum :cool::cool::cool::cool:

canıım şuan ilk bölümü izledim bende
tebrik ediyorum hakkaten süper bi dizi bulmuşsun çok hoşuma gitti benim
değişik bi konu ve heycanlı owww yeaa ama daha ilk sezonda galiba beklemesi sıkıntı :KK17:

canıım şuan ilk bölümü izledim bende
tebrik ediyorum hakkaten süper bi dizi bulmuşsun çok hoşuma gitti benim
değişik bi konu ve heycanlı owww yeaa ama daha ilk sezonda galiba beklemesi sıkıntı :KK17:

beğendiğine sevindim canım, en azından pöff diye bakmayacaz ekrana :KK19::KK19:
daha birkaç dizi var not aldım isimlerini...aynı bu the 100 dizisini bulduğum sitede buldum bunları da..yorumlar süper ve puanlar çok yüksek....
falling skies...
suits...
battlestar galactıca..

daha çok dizi var da işte sabır gösterip ilk bölümlerine bakmak lazım....

beğendiğine sevindim canım, en azından pöff diye bakmayacaz ekrana :KK19::KK19:
daha birkaç dizi var not aldım isimlerini...aynı bu the 100 dizisini bulduğum sitede buldum bunları da..yorumlar süper ve puanlar çok yüksek....
falling skies...
suits...
battlestar galactıca..

daha çok dizi var da işte sabır gösterip ilk bölümlerine bakmak lazım....

suits'i izledim ben canım biraz sarmadı benii
bana şimdilik bu kadar yeter
3 dizi takip ediyorum şuan okul açılana kadar anca bitiririm hepsini :KK71:

suits'i izledim ben canım biraz sarmadı benii
bana şimdilik bu kadar yeter
3 dizi takip ediyorum şuan okul açılana kadar anca bitiririm hepsini :KK71:

bende the 100 e devam edecem saçmalamazsa eğer...
birde çerezlik shameless izliyorum, biraz fazla açık saçık ama yabancı dizilerin yüzde doksanı öyle...:KK20:

bende the 100 e devam edecem saçmalamazsa eğer...
birde çerezlik shameless izliyorum, biraz fazla açık saçık ama yabancı dizilerin yüzde doksanı öyle...:KK20:

hah onu dicem yahu prison breakte bu kalite bile vardı
4 sezon boyunca toplasan 3 sahne falan anca vardır öyle sahne o da öyle açık sahne bile denmez yaniii
diğer dizilerin maşallahı var bi kere de tam izlerken abim geldi odama nasıl utandım :KK12::KK12:

hah onu dicem yahu prison breakte bu kalite bile vardı
4 sezon boyunca toplasan 3 sahne falan anca vardır öyle sahne o da öyle açık sahne bile denmez yaniii
diğer dizilerin maşallahı var bi kere de tam izlerken abim geldi odama nasıl utandım :KK12::KK12:

hiç sorma şöyle arkadaş ortamında aileler bir aradayken izlenecek dizi yok valla bu yabancılarda...
hakkaten prison break de yok denecek kadar azdı... sara hamile kaldıktan sonra millet yorum yapmıştı, ne ara yapmışlar görmedik diye :60:
birde hep michael'in eşcinsel olmasından dolayı o tür sahneleri çekmemişler, michael istememiş diye duymuştum.. :KK53:

no ekşın ise no kyle diyorum bende o zaman :D :D :D
ben inanıyorum bulacaz beraber...tiramisu da ekti bizi görüyomusun, bulamadı bize bi dizi, arazi oldu :mad:

Aaaa valla beni konuşup durmuşsunuz hiç aberim olmadı insan bi alıntı yapar siteyi çok garipsedim istediğim gibi yazıp çizemiyorum :63: Ben size bi dizi önereyim onu izleyin,day break.

Let the game begin.

buna senin tavsiyenle başlayıp bitirmiştim canım, tadı damağımda kaldı valla:KK65:

kulaklarında mı çınlamadı kuzum :cool:
hangisini daha önce bakayım????

Kıızz Allah seni napmasın, day break sadece dizi :1: Hatta mini dizi.Bir tane daha mini dizi var o da güzel daha sonra da onu yazıyım olmazsa canım.

buna senin tavsiyenle başlayıp bitirmiştim canım, tadı damağımda kaldı valla:KK65:

Bak sakeena gör işte,sen nasıl 4justice'la dizi kardeşliği oluşturuyorsan bizim de chess'le var :KK19: Chesscim Monk'u ben de özlüyorum arada açıp bakıyorum bazı bölümlerine Monk başkaydı :KK51:

Kıızz Allah seni napmasın, day break sadece dizi :KK1: Hatta mini dizi.Bir tane daha mini dizi var o da güzel daha sonra da onu yazıyım olmazsa canım.

Bak sakeena gör işte,sen nasıl 4justice'la dizi kardeşliği oluşturuyorsan bizim de chess'le var :KK19: Chesscim Monk'u ben de özlüyorum arada açıp bakıyorum bazı bölümlerine Monk başkaydı :KK51:

justice ve ben dizi konusunda biraz seçici olduğumuz için beğenemiyoruz bir türlü..
normal bir insan, yani normal derken yanlış anlaşılmasın :KK48: normal her tür diziden hoşlanan insan burda paylaşılmış dizileri oturur izler geçer, iyiydi güzeldi der o anlıktır yani..
ama ben öyle değilim, ve justice de sanırım benim gibi... ben diziye deyim yerindeyse aşık olmak isterim...
mesela prison break konusunda bukadar tutarlı davranmamın sebebi de bu, kaliteli emek verilmiş, zekaya dayalı, sürükleyici dizi arayışım bu yüzden....
gerçekten kaliteli diziler vardır mutlaka ama, dediğim gibi oturup tek tek hepsini izlemeye zaman yok, o yüzden tavsiye istiyoruz senden şekerim :KK60:
sen çok dizi izlediğin için, bizim de tarzımızı bildiğin için yani :KK56:

Back
X