- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
justice ve ben dizi konusunda biraz seçici olduğumuz için beğenemiyoruz bir türlü..
normal bir insan, yani normal derken yanlış anlaşılmasınnormal her tür diziden hoşlanan insan burda paylaşılmış dizileri oturur izler geçer, iyiydi güzeldi der o anlıktır yani..
ama ben öyle değilim, ve justice de sanırım benim gibi... ben diziye deyim yerindeyse aşık olmak isterim...
mesela prison break konusunda bukadar tutarlı davranmamın sebebi de bu, kaliteli emek verilmiş, zekaya dayalı, sürükleyici dizi arayışım bu yüzden....
gerçekten kaliteli diziler vardır mutlaka ama, dediğim gibi oturup tek tek hepsini izlemeye zaman yok, o yüzden tavsiye istiyoruz senden şekerim
sen çok dizi izlediğin için, bizim de tarzımızı bildiğin için yani![]()
Estağfurullah canım benim,nacizane tavsiyeler var tabii,ama bir prison break gibi değil,ama yine de sevilebilecek türden.Sanırım revolutionla person of intereste bakmadın yorumunu göremedim.Day break var mesela hatta başlık açtım bugün onunla ilgili mini dizi zaten 13 bölümlük bir göz at derim.Sanırım 4justice'dı suits izleyip sıkılan ama ben yine de tavsiye ediyorum sana bir bak,bir de nip tuck demişsiniz bana göre suitsi beğenmeyen nip tuckı kesinlikle beğenmez.