kızlar merhaba,
Ben de monokoryonik diamniyotik hamileydim ve doğum yaptım.
Buraya mesaj yazdıktan birkaç gün sonra hastaneye yatışım yapıldı.bacağımda ödem olduğunu yazmıştım.kızlarım arasında kg farkı da yoktu.son anlarda doktorum tranfüzyondan şüphelendi.beni çapaya gönderdi.hayri hocanın görmesini istedi.1 hafta çapada yattım.kan akımı saptandı.(dipnot: hayri hoca çapadan ayrılmış.mustafa bey ve aytül hanım var.sağolsun aytül hn benim ile çok ilgilendi.)geç kalındığı için lazer tedavisi yapılamadı.28. Haftaya kadar hiçbir belirti yoktu.
size tavsiyem ayrıntılı ultrasonu perinatoloji uzmanına yaptırın.benim gittiğim dr fark edemedi büyük ihtimalle.bu arada bende preeklampsi varmış.bunu da çapa fark edemedi.tansiyon yüksekliği ve aşırı ödem ile kendini göseriyor.30 kg fazla çıkıyordum tartıda.doğumdan 1 hafta sonra 5 kg kadar fazlalığım vardı.düşünon ne kadar şişmişim.
çapada yenidoıan yoğun bakımda yer olmayınca beylikdüzü kolan hastanesine sevk edildim.ve orada doğum yaptım.preeklampsi olduğumu burada öğrendik.ben hiçbirşeyden habersiz doğuma girerken dr herşeye hazırlıklı olun demiş eşime.bana kan da bulunamamış çünkü
bende yoğun bakımda yattım.çok şükür çabuk toparlamışım kendimi.kızlarım ise 23 gün yoğun bakımda kaldılar.6 gündür de evdeler çok şükür.umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı.