Monokoryonik diamniyotik ikiz bekleyen varsa dertleşelim

kızlar merhaba,
Ben de monokoryonik diamniyotik hamileydim ve doğum yaptım.
Buraya mesaj yazdıktan birkaç gün sonra hastaneye yatışım yapıldı.bacağımda ödem olduğunu yazmıştım.kızlarım arasında kg farkı da yoktu.son anlarda doktorum tranfüzyondan şüphelendi.beni çapaya gönderdi.hayri hocanın görmesini istedi.1 hafta çapada yattım.kan akımı saptandı.(dipnot: hayri hoca çapadan ayrılmış.mustafa bey ve aytül hanım var.sağolsun aytül hn benim ile çok ilgilendi.)geç kalındığı için lazer tedavisi yapılamadı.28. Haftaya kadar hiçbir belirti yoktu. size tavsiyem ayrıntılı ultrasonu perinatoloji uzmanına yaptırın.benim gittiğim dr fark edemedi büyük ihtimalle.bu arada bende preeklampsi varmış.bunu da çapa fark edemedi.tansiyon yüksekliği ve aşırı ödem ile kendini göseriyor.30 kg fazla çıkıyordum tartıda.doğumdan 1 hafta sonra 5 kg kadar fazlalığım vardı.düşünon ne kadar şişmişim.
çapada yenidoıan yoğun bakımda yer olmayınca beylikdüzü kolan hastanesine sevk edildim.ve orada doğum yaptım.preeklampsi olduğumu burada öğrendik.ben hiçbirşeyden habersiz doğuma girerken dr herşeye hazırlıklı olun demiş eşime.bana kan da bulunamamış çünkü bende yoğun bakımda yattım.çok şükür çabuk toparlamışım kendimi.kızlarım ise 23 gün yoğun bakımda kaldılar.6 gündür de evdeler çok şükür.umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı.

merhaba ben bu sayfaya yazamamıştım altlarda kalmış didos86 tranfüzyondan bebeklerinşn etkilenmemesine sevindim hayırlı olsun tebrik ederim. kaç haftalık doğdular ?
ben tranfüzyon yüzünden kaybettim ikisini de ( 25. haftamda kalpleri durdu ve normal doğum yaptırdılar..

merhaba
benimde monokoryonik diamniyotik dedi drum 2 önce kontrolde
bu benim2. hamileliğim 3,5 yaşında bi oğlum var
bu bebişler bize sürpriz oldu
ama çok zor geçiyor.Mide bulantım var oğlumda hiç bulantı yorgunluk falan yaşamadım
ama bunlar beni çok zorluyor.Cinsiyetleri henüz belli değil.
3. ayımdayım ama 3,5 kilo almışım dr çok almışsın az ye dedi.
Çok moralim bozuluyor.İlk hamileliğimde de 22 kilo almıştım vermesi gerçekten çok zor oluyor.

Çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün
benimde monokoryonik diamniyotik gebeliğim.Şuanda ikisi arasında 1 gün fark var.
inş. bizlerde sorunsuz doğururuz bebişlerimizi.

Canim merhaba kacinci haftada dogum yaptin banada ayni monokoryonik diamniyotik dendi iki kese tek plensanta oluyor sizinkiler nasildi canim rabbim saglik versin kizlariniza ece ve cerene kac kilo dogdular kac haftaliklardi ben bugun 24+5 oldum sukur bugunlerimize benimde iki kizim olucak rabbim nasip ederse insallah saglikla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…