- Konu Sahibi pembemaviii
Direk konuya gireyim;
Kızlar artık monotonluktan çok sıkıldım. Çalışıyordum,avukatım ama 22 Kasım'da evlenip başka şehire gideceğim için ara verdim bir süre çalışmayacağım. Çalışırken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyordum ama şimdi yapacak bir şey bulamıyorum.
Hep aynı müzikler,hep aynı filmler..
Yok mu bana önerebileceğiniz müzik grupları? Bari diyorum ilgimi bir müzik grubuna verirsem araştırmak,dinlemek beni 2 ay oyalar
Kitaplarda önerebilirsiniz,veya internet siteleri. internete giriyorum bari yararlı bir sitede harcayayım zamanımı. Siz hangi sitelerde oyalanıyorsunuz?
Müstakbel eşimle (eşim demeye daha alışamadım
) de sürekli aynı muhabbetler,malum ilişkimizde 8 yılı geride bıraktık. Ne konuşsak diye düşünür hale geldik -ki önceden konuşabileceğimiz öyle çok şey olurdu ki. Siz sevgilinizle,eşinizle genelde hangi konulardan konuşursunuz? Veya spor,siyaset,haberlerden falan da konuşur musunuz? Neler yaparsınız? Tabi herkesin özeli bu soruyu isteyen es geçebilir
Kısacası bu monotonluktan kurtulmak istiyorum. Herhangi bir şey.. Kitap,film,müzik grupları,spor vs. Hepinizden yorum bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler efenniim
Kızlar artık monotonluktan çok sıkıldım. Çalışıyordum,avukatım ama 22 Kasım'da evlenip başka şehire gideceğim için ara verdim bir süre çalışmayacağım. Çalışırken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyordum ama şimdi yapacak bir şey bulamıyorum.
Hep aynı müzikler,hep aynı filmler..
Yok mu bana önerebileceğiniz müzik grupları? Bari diyorum ilgimi bir müzik grubuna verirsem araştırmak,dinlemek beni 2 ay oyalar

Müstakbel eşimle (eşim demeye daha alışamadım

Kısacası bu monotonluktan kurtulmak istiyorum. Herhangi bir şey.. Kitap,film,müzik grupları,spor vs. Hepinizden yorum bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler efenniim