Monoton ve sıkıcı hayatım(!)

pembemaviii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
661
1
0
Bursa
Direk konuya gireyim;
Kızlar artık monotonluktan çok sıkıldım. Çalışıyordum,avukatım ama 22 Kasım'da evlenip başka şehire gideceğim için ara verdim bir süre çalışmayacağım. Çalışırken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyordum ama şimdi yapacak bir şey bulamıyorum.

Hep aynı müzikler,hep aynı filmler..
Yok mu bana önerebileceğiniz müzik grupları? Bari diyorum ilgimi bir müzik grubuna verirsem araştırmak,dinlemek beni 2 ay oyalar:1: Kitaplarda önerebilirsiniz,veya internet siteleri. internete giriyorum bari yararlı bir sitede harcayayım zamanımı. Siz hangi sitelerde oyalanıyorsunuz?

Müstakbel eşimle (eşim demeye daha alışamadım:27:) de sürekli aynı muhabbetler,malum ilişkimizde 8 yılı geride bıraktık. Ne konuşsak diye düşünür hale geldik -ki önceden konuşabileceğimiz öyle çok şey olurdu ki. Siz sevgilinizle,eşinizle genelde hangi konulardan konuşursunuz? Veya spor,siyaset,haberlerden falan da konuşur musunuz? Neler yaparsınız? Tabi herkesin özeli bu soruyu isteyen es geçebilir:9:

Kısacası bu monotonluktan kurtulmak istiyorum. Herhangi bir şey.. Kitap,film,müzik grupları,spor vs. Hepinizden yorum bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler efenniim:42:

22 kasımda evlenip başka bi şehire gideceksen bence son günlerini sevdiklerinle geçir zira evlendikten sonra hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.. hem hazırlık telaş falan yokmu ?

Alışveriş yap... Alışverişin ruh hali üzerinde muazzam bir etkisi olduğuna inanıyorum... Hiç de sıkılmam şahsen. Youtube'dan makyaj kanallarını takip edebilirsin. Işinle ilgili dergiler takip edebilirsin vs.

22 kasımda evlenip başka bi şehire gideceksen bence son günlerini sevdiklerinle geçir zira evlendikten sonra hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.. hem hazırlık telaş falan yokmu ?

Tüm her şeyimizi geçen hafta hallettik,eksik hiçbir şey kalmadı. Şimdi de yorgunluğumuzu evde dinlenerek geçiriyoruz. Zaten dışarıya çıkmıyorum annemleyim sürekli. Çok haklısın,evlilik hayatını da merak ediyorum doğrusu..

Tüm her şeyimizi geçen hafta hallettik,eksik hiçbir şey kalmadı. Şimdi de yorgunluğumuzu evde dinlenerek geçiriyoruz. Zaten dışarıya çıkmıyorum annemleyim sürekli. Çok haklısın,evlilik hayatını da merak ediyorum doğrusu..

8 yıldır neden bu huyunu göstermedin diyeceğin şeyler olucak şimdiden söylim :))

Alışveriş yap... Alışverişin ruh hali üzerinde muazzam bir etkisi olduğuna inanıyorum... Hiç de sıkılmam şahsen. Youtube'dan makyaj kanallarını takip edebilirsin. Işinle ilgili dergiler takip edebilirsin vs.

Haklısın kesinlikle,alışveriş yapmaya bayılırım ama malesef sürekli gidemiyorum maddi açıdan çöküş yaşarım yoksa :) Makyaj kanallarına da bakacağım hemen teşekkür ederim:)

Kitap önerilerim ;

Tarihe merakın varsa İstanbulun fethini anlatan "Dünyanın İlk Günü" yazarı Beyazıt Akman
Fantastik roman seversen sinemayada uyarlanmış olan "Açlık Oyunları " Suzanna Collins e ait ...
Dini kitap olarakda şuan dizisi çekilen bir roman önerirm "Huzur Sokağı "...

İnternet sitesi olarak;
Alışveriş seversin ki hangi kadın sevmez limango ve markafoni tavsiye ederim ha trendyolda vardı.
Yemek tarifleri araştırmalarında felanda bulunabilirsin.Malum evlendikten sonra baya işine yarar.

Müzik grubu olarakda;:28:
Model grubu
Manga
Seksendört

Günlük tutabilirsin mesela.Evlenmene çeyrek kala anılarını not tutarsın hatıra kalır hemde...
Bulmaca çözebilirsin.
Arkadaşlarınla bekarlık günlerine veda edebilirsin.

Bir kere hayatının sıkıcı ve monoton olduğu düşüncesinden sıyrılıp bi şükret hele bakalım.

Günaydın dediğin bir güne uyanıyorsun yanında sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu.

Sevdiğin yönetmen ya da oyuncuların dvd koleksiyonunu yap,bir dalarsın film izlemey bu sıralamayla bir daha çıkamazsın işin içinden.

Kitap okumak zaten başlı başına bir hayat...keyfin kaçtı mı dal bir kitabın içine hoop unut güitsin herşeyi.

Arkadaşlarınla bir araya gel sık sık,en güzel muhabbetler herşeyi unutturur.Alışveriş yapmadan dolan dur şehri;madem bu aralar ekonomik krizin varmış.

Sonra mutfakta zaman geçir,evlenecekmişsin hem adama hergün makarna,yumurta yapma,yeni yeni yemekler öğren.

Evlenince demişsin ya;

Hiçte öyle 8 yıl geçti ne konuşacağız falan derdi olmuyor.

Biz her gün günümüzün özetinden başlar,oğlumuzun yaptıklarından devam ederiz.Ardından haber izleriz ve en kral yorumculardan beter başlar bizim evin iktidar/muhalefet düellosu:34:

Fenerbahçemizin maçı varsa zaten bütün gece konumuz belli.

Hele ufaklık uyusun ya bir film izleriz,ya play station da sabahlarız ya da satranç turnuvası yaparız .

Hafta sonu dersen evde de geçirsek dışarıda da hep bi koşuşturma hep bir telaş.

İş sizde bitiyor yani;siz evliliğinize koltukta uyuya kalmayı reva görmezseniz sıkılmadan geçirirsin 8 değil 88 yıl...

The Walking Dead dizisini şiddetle tavsiye ediyorum:52: Bu dizi yüzünden ben pazartesileri sevdim:ssz:

Elif Şafak - Baba ve Piç
Naşide Gökbudak - Asıl Adı Atiye
Canan Tan - Piraye
Şimdilik aklıma gelen kitaplar bunlar.:34:

Tatlım kitap oku :)
Spor yap :)
Yürüyüşe çık :)
Sinemaya gidin nişanlınla ..

Ne bilim.. Daha çok şey var..

ha bide yararlı bi site demişsin ya bence Kk 1 numura o konuda..

Güzellik bölümüne bak, Saç bölümüne bak , bir sürü topik var :)

butun gun uyu :))
benim bekarliga ozlemim bu valla
degi$ik yemekler tatlilar dene
yuruyu$ yap
film_dizi izle

e$inle susmazsiniz herhalde illa olur bi$eyler konu$mak için :34:

hangi $ehire gidiyorsun bide , merak ettimde:17:
aa bak gidecegin $ehri ara$torabilirsin netden, gezilecek yerleri falan
e$inin tanidigi yerse orasi hakkinda konu$un
e$in diyorum ama kusura bakma agiz ali$kanligi :)
ee biz kasimdayiz zaten dugun ne zaman

Yeni bir evin,yeni bir hayatın olacak hayırlısıyla.

Ben olsam,ev dekorasyon fikirlerini takip ederim.Çok güzel bloglar var konuyla ilgili.
Evin hazırsa bile,en azından yerleştirme ve süsleme konusunda faydalanabilirsin.

Mutlaka birkaç yemekte ustalaşmaya çalışırım.Yemek biliyorsam,ikramlıklar konusuna çalışırım,pasta,kurabiye vs...

Bir de evinde kullanabileceğin birşeyler yapabilirsin.Mesela goblen işleyebilirsin veya çarpı işi,tahta boyama,cam boyama gibi şeyler...
Bu son yazdıklarımı yaparken müzik açarsın veya film açarsın.Ben şahsen müziği fon olarak kullanırım,boş oturup dinlemem :)

Ve yazdıklarımın hepsini internetten bulabilirsin.

Back
X