Ben tombul kaldım. On kilosunu veremedim doğumda 25 kilo almıştım. Ondan değiş bence emzirme sürem uzundu ona bağlıyorumBenim numarası büyüdü, 75teyken 85e geldim. Tabi kilom da bekarlıktaki gibi değil benim,onun da etkisi vardır. Kız siz zayıflar mı sarkıttınız yoksam?
Bebek emziriyorsun diye memeni beğenmeyen adam yaş ilerleyince ne yapar? Bu resmen psikolojik bir şiddet. Sana kendini sorgulatmis resmen. Monotonlugu sadece kadın mi değiştirmeli o ne yapıyor farklı olarak ? Ne yapabileceğiniz hakkında yorum yapamam ama bu adamdan çok sogurdum senin yerinde olsam.
Bu erkekler ne saniyor kendini acaba. Grip olduklarında bile 1 hafta sızlar inler ama kadinin icinden bi canli cikmis hormonları vücudu değişmiş bebeğini besledigi icin memen sarkti begenmiyorum diyor. Tam çıldırmalık. Böyle bir adama kendimi beğendirmek icin gram çaba sarfetmem.
Daha 27 yaşındasınız 2 senelik evlisiniz
Ve sıkıldım diyor kısaca
Üzgünüm ama sevmiyor gibi görünüyor uzaktan bakınca
Erken evlenmiş zaten
Bir de bebek sorumluluğu üstüne binmiş daha evliliği yaşayamadan
Umarım düzelirsiniz bir şekilde
yani konu başlığını okuyunca 10 yıldan fazladır evlisiniz sanmıştım. 2 yıllık evlilikte monotonlaşma değildir o.
bazı erkeklerin doğumdan sonra cinsel ilişkiyi aynı devam ettirmekte sorun yaşadığını bende okumuştum, onlar da farklı bir psikolojiye giriyor sanırım. ama göğüslerin sarkmış denmesi de pek iyi olmamış. yani zaten çocuk emziriyorsunuz, bir de cinsel ilişki sadece göğüslerin güzel olup olmamasından mı etkileniyor burası da bir acayip. benim göğüslerim küçük, böyle güzelce ele avuca gelen dolgun memelerden değiltüp bebek hormon ilaçlarıyla biraz büyüdü o ayrı.. o zaman benim baştan komple çekici olmamam gerekiyordu. bu sebebi cinsel isteksizlik olarak kafamda oturtamadım o yüzden pek. hoş bir şekilde olmasa bile yine de sebebini söylemiş, sebebi sadece anne olmanız olsa havayı bir canlandırın diyeceğim de çözüm bulamadım bu sebebe. umarım eşiniz dediği gibi çözümü bulur
Benim de aklıma öyle geliyor sesimi çıkarmayınca sanki haberi yok gibi bu durumdan ama farketmesi gerekiyor ilişkiden sonra sakinlesiyorum gerginliğim gidiyo onun dışında çok sinirliyim. Bu erkeklere ne oluyo böyle ya. Benimkinin bütün erkeklik hormonları yerlerdedir eminim sperm sayısı bile çok azdı neler kullandirdim da arttı öyle bebeğimiz oldu kendine hayrı yok yani ben düşünüyorum bı erkeğin nasıl aklına gelmez ha bu arada ilişkiye girmek istediğinde benden gizli kuvvet macunu yiyor. Kaç kere yakaladım. Onu yemeden sönüyo sanırım. İlişki macuna bağlı olarak düşündüğü için spontane bir şekilde olmuyor bizimki planlı bişey ben duşa girdiğimde falan saklı saklı yiyo sonra da ilişkiyi kendi istemiş oluyo. Ben de onu yediğini gördüğümde ya da anladigimda o kadar düşüyorum ki sanki bana karşı hiç bı çekim hissetmiyo da macunla yapiyo kocalık görevini gibi geliyo görev diyorum çünkü tam anlamıyla gerçekten GÖREV. Hissediyorum bunu. Keşke onunla ilgili acele karar vermeseydim. Giderek daha da mutsuzlasan bir evlilik benim için. Tek dayanagim kızım. Yoksa eşimin evde olması, onu görmek bile beni çok sinirlendiriyor. Ben istediğimde hiç bı zaman beni geri çevirmedi hemen macun yemeye koştu ama beni onun istemesini istiyorum. Neden koltukta otururken bile spontane başlamıyor bizim ilişkimiz. Onun aklına düşecek de gidip temel reis in ıspanağı gibi macununu yiyecek de o harekete geçirecek ondan sonra görev gibi hiç dokunma öpme sarılma olmadan bana diyecek ki odamıza gidelim mi? Yatak odasina gittiğimizde başlıyor bu öpüşmeler dokunmalar ama ben en azından bazen bile olsa koltuktayken olsun bişeyler istiyorum. Eşimden once akrep burcu erkek arkadaşım vardı düşün yani akrep ve onunla sex hayatımız yoktu ama sevişirdik ve sürekli bana dokunmak isterdi mutfaktayken gelip arkamdan sarılır, dokunurdu. Öperdi nasıl tahrik olurdum. Akrep burcundan bu insana nerden nereye
Aynısını düşündüm. Tamam çok kırıcı ama konu sahibinin ısrarı üzerine adam böyle bir şey söylemiş. Bir de yani beğenmeme gibi bişey olamaz diyorlar da öyle bir şey yok.kırılmışsiniz anlıyorum ama adam dürüst konusmasa sorun nasıl çözülecek?
siz konuyu bile bilmiyor olacaktiniz
bence dürüstçe beyan etmesi çok iyi olmuş
bende anlamadım sanki düğmesi olan bir şey gibi konuşuyorlar yok nasıl beğenmez yok nasıl arzulamazAynısını düşündüm. Tamam çok kırıcı ama konu sahibinin ısrarı üzerine adam böyle bir şey söylemiş. Bir de yani beğenmeme gibi bişey olamaz diyorlar da öyle bir şey yok.
Öküz bir adam için uğraşma bırak de dağınık kalsın.. lohusa kadına eşine böyle mi denir !!!! Su katılmamış öküz kızdım esinizeArkadaşlar ,yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bir çocuğum var.Özellikle doğumdan sonra cinsellikte uzaklaştık, daha doğrusu eşim isteksizleşti.
Ben doğumdan 2 3 ay sonra tamamen toparladım ve eşime artık eski sıklığımızda cinsellik yaşamak istediğimi söyledim.(Haftada 2 3).Tabi hiç bir şey eskisi gibi olmadı.Haftada 1 benim imalarımla olmaya başladı.
Eşime birlikte olmak istediğimi belli ediyordum.O ise yorgunum,uykum var,yarın yaparız gibi bahanelerle reddediyordu.Bu konuda 3 kez tartıştım.Sonuncusunda ise kalbim çok kırıldı.
Neden bu kadar uzak davranıyorsun,beni istemiyorsan,beğenmiyorsan boşanalım dedim ya da gerçek sebep neyse söyle çözelim dedim.Meğer ilişkimiz monotonlaşmış ,o yüzden istemiyormuş.Bir de göğüslerimin sarktığını söyledi(emziriyorum).Bunun için yapabileceğimiz bir şey yokmuş ama eskisi gibi de çekici değilmiş.Tartıştık ,özür diledi.Kendini düzeltecekmiş, evliliğimiz cinsellik harici iyi gidiyormuş,ona göre bir sorun yokmuş.Beni seviyormuş.
Monotonluk için ne yapmalıyım?Gerci içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.Kalbim çok kırıldı.Şuan eşim iş için şehir dışında.2 haftaya gelecek.Nasıl düşünmem gerek ,ben beğenilmiyor muyum ya da bundan sonra ev arkadaşı gibi mi yaşayacağız.Yaşlarımız 28 ve 27.Kafamı tam toparlayıp yazamadım.Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler.
Öküz bir adam için uğraşma bırak de dağınık kalsın.. lohusa kadına eşine böyle mi denir !!!! Su katılmamış öküz kızdım esinize
Eşinizin sizi sevdiğinden emin olmanıza rağmen böyle bişey yaşıyorsanız bence eşinizde cinsel isteksizlik var.Yani hormonal olabilir, fiziki olabilir. Stres, uykusuzluk, yorgunluk da isteksizlik yapabiliyor. Göğüslerinizin sarkık olmasıyla alakalı değil. O kendisindeki değişikliğin farkında. Sebebini de göğüslerinizin durumuna yormuş. Kendini de ona ikna etmeye çalışmış. Çünkü öyle olduğuna inanmak, altında başka sebep aramamak onu rahatlatıyor. Altında ya büyük bir sebep var ya da hormonal, mutsuz olma, depresyon vb. şeyler yaşıyor olduğu için isteksiz olabilir..
Monotonlasan cinsel hayatımıza renk katmanı bekliyorum de. Gıcık herif. 10 ay olmuş 1-2 ay olsa diyecem babaliga o koşturmaya alisamadiBen de soğudum zaten.İçimde çözemediğim için açtım konuyu.
Sorunun çözümü için hicccc bir şey yapmadı.Çünkü rahatsız olan o değildi.'Aynı isteksizliği ben yapsam nolurdu' diye sordum.O da benle aynı düşünürmüş.Bencil davrandım diyerek özür diledi.Tabi özürle geçmiyor.
bende anlamadım sanki düğmesi olan bir şey gibi konuşuyorlar yok nasıl beğenmez yok nasıl arzulamaz
bana saçma geliyor yani insan birini çekici bulunca ömrü billah beğenecek mi ?Ben çok arada kaldım.Bazıları beğenmeli diyor, sen ve birkaç kişi de olabilir diyor.Aklım sana uyuyor duygularım tam tersi.
Niye bunu dert eden taraf sizsiniz? Evlilik 2 kişi ile yapılıyor. Siz ona çocuk vermişsiniz, o monotonuz diyor.
Belli ki Adam tek eşli değil.
Bana böyle diyecek adama “orda kapı, orda da sapı” derim.,
Muhtemelen mutsuz. Yorgunluk, çocuklu hayat ona mutsuzluk getirmiş olabilir. Haliyle isteksizlik paralelinde gelmişYorgunum diyor.Cocuk gün içinde çok yoruyormuş.İsten dolayı da uykusuz kalıyormuş.Ama 10 aydır bu durum var.Lohusalıgı falan çıkarsam 7 8 aydır.Düzelir diye bekledim ,düzelmedi dedi.Sonrasında da monotonluk falan dedi.Cinsel isteksizlik olduğunu söylüyor.Doğumdan önce haftada 3 4 ü geçerdi.Fiziksel olduğunu sanmıyorum.
bana saçma geliyor yani insan birini çekici bulunca ömrü billah beğenecek mi ?
sevgi bambaşka bir şey adamın size davranışlarında sorun yok ki
size kötü davransa sizi aldatsa sevgi sorunu var diyeceğim o hoş değil ama sadece
cinsel yönden sıkıntı var aranızda, arzulamiyor olabilir şu an yani,
yok beğenmeli bilmem ne diyip bir ton hakaret edince süreç değişecek mi ?
siz onu seviyor ve artık arzulamiyo olsaydınız böyle mi süreç işlesin isterdiniz?
size beni beğeneceksin ben senin için saçımı süpürge ettim gittim köpek gibi çalıştım dışarıda filan mı demesini isterdiniz
bana makul gelmiyor burada yazılanlar
ben böyle kalsın iyidir demedim kiValla ben katılmıyorum. Elbette birini ömür boyu çekici bulup cinsel olarak arzulamak zorunda değiliz ama evliliğin büyük bir kısmı da cinsellik. Benim de çok sevdiğim kız arkadaşlarım var. Hetero olduğum için hiçbirini cinsel arzulamıyorum. Ev arkadaşı olsak sever, sayarım. Mutlu ederim, eğleniriz vs. Ama evlenmiyorum. Yani eşcinsel evlilik serbest olsa da evlenmezdim.
Bazıları aseksüeldir zaten evlilikleri ev arkadaşlığı gibidir bu çok normal. Bazılarının libidosu düşüktür ayda 1 yeter bu da çok normal. Ama bu çift 1 yıldan uzun süre haftada 2-3 tatmin edici cinsellik yaşayan bir çift. Sorun 7-8 aydır var. Baştan beri böyle olsa iki tarafın onayı olsa zaten problem yok ama bir taraf tekrar o haftada 2-3 zamanki günlere dönmek istiyor. Adam neden istemiyor? Hep böyle değilmiş bunu unutmayın. Elbette hep aynı istekle devam etmiyoruz bu arada benim dönem dönem libidomun düştüğü zamanlar oldu ama 1 maximum 2 aydır. Fazlası olsa doktora giderdim bende ne sorun var eskisi gibi değilim diye.
Ya da farzedelim dediğiniz gibi adam artık eşini çekici bulmuyor ama seviyor. Ev arkadaşı gibi mutlu devam edecek. E kadın mutlu değil? Kadın cinsel olarak aktif yaşamak istiyor? Bu kadına başka adam öneremeyeceğimize göre bir şeyler yapmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?