Monotonlaşmışız 🤦‍♀️

Benim numarası büyüdü, 75teyken 85e geldim. Tabi kilom da bekarlıktaki gibi değil benim,onun da etkisi vardır. Kız siz zayıflar mı sarkıttınız yoksam?
Ben tombul kaldım. On kilosunu veremedim doğumda 25 kilo almıştım. Ondan değiş bence emzirme sürem uzundu ona bağlıyorum

Ben de soğudum zaten.İçimde çözemediğim için açtım konuyu.

Sorunun çözümü için hicccc bir şey yapmadı.Çünkü rahatsız olan o değildi.'Aynı isteksizliği ben yapsam nolurdu' diye sordum.O da benle aynı düşünürmüş.Bencil davrandım diyerek özür diledi.Tabi özürle geçmiyor.

Eşim grip olmadan bile nazlanır Şuan benim de içimden gram uğraşmak gelmiyor.

Evlenmeyi ve erken bebek sahibi olmayı eşim istedi.Onun ailesine göre evlilik için geç bile kalmış.Bazen soruyorum 'erken mi davrandık cocuk için' diye.Tam zamaninda oldu diyor.Bence de erken oldu.
Umarım düzeliriz.

Burdaki yorumlardan sonra olabildiğini gördüm.Doğumdan önce böyle değildik.Nasıl canlandırabilirim ? Aklıma pek bir şey gelmiyor.

Bence eşiniz bir ürologa gitmeli.Sadece macunla oluyorsa fiziksel bir sorun var gibi.
Dokunmak sarılmak gerçekten yemek kadar önemli bir ihtiyaç.Gurur yapmayın konuşun eşinizle.Ben çok iyi anlıyorum sizi.Umarım eşiniz de anlar.Böyle ne zamana kadar mutsuz bir hayat yaşayacağız ki.

Eşinizin sizi sevdiğinden emin olmanıza rağmen böyle bişey yaşıyorsanız bence eşinizde cinsel isteksizlik var.Yani hormonal olabilir, fiziki olabilir. Stres, uykusuzluk, yorgunluk da isteksizlik yapabiliyor. Göğüslerinizin sarkık olmasıyla alakalı değil. O kendisindeki değişikliğin farkında. Sebebini de göğüslerinizin durumuna yormuş. Kendini de ona ikna etmeye çalışmış. Çünkü öyle olduğuna inanmak, altında başka sebep aramamak onu rahatlatıyor. Altında ya büyük bir sebep var ya da hormonal, mutsuz olma, depresyon vb. şeyler yaşıyor olduğu için isteksiz olabilir..

kırılmışsiniz anlıyorum ama adam dürüst konusmasa sorun nasıl çözülecek?
siz konuyu bile bilmiyor olacaktiniz
bence dürüstçe beyan etmesi çok iyi olmuş
Aynısını düşündüm. Tamam çok kırıcı ama konu sahibinin ısrarı üzerine adam böyle bir şey söylemiş. Bir de yani beğenmeme gibi bişey olamaz diyorlar da öyle bir şey yok.

Eşiniz normal değil. 6 yıllık evli, 1 yaşında kızı olan bir kadın olarak yazıyorum. Göğüslerim sütten dolayı sarktı. Göbeğim var ve gebelik öncesine göre vücudum çirkin evet ama cinsellik haftada 3 devam ediyor.

Aklıma birkaç ihtimal geliyor:

-Eşinizin fiziksel sorunu olabilir. Sabah ereksiyonu vs varsa yani bir size istek yoksa bunu eleyebilirsiniz. Değilse tedavi olması lazım.

-Eşiniz bir heves aşık olduğunu sanıp evlenmiş. Aslında cinsel çekimmiş. Doyunca da elini ayağını çekmiş. Çözüm boşanmak.

-Eşinizin psikolojik sorunları var ve bu yüzden isteksiz. Çözüm terapi.

-Başka biri var. Çözüm boşanmak.

Aklıma başka seçenek gelmiyor. Erken çocuk olmuş keşke bekleseydiniz ama olan olmuş. Dönüşte düzelme olmazsa aile terapisine gitmek istediğinizi söyleyin. Yok psikolojik değilse ürolojiye gitsin tedavi olsun. O da değilse birbirinizi yıpratmadan boşanmak gelecekte daha fazla yılınızın ziyan olmasını önler.

Öküz bir adam için uğraşma bırak de dağınık kalsın.. lohusa kadına eşine böyle mi denir !!!! Su katılmamış öküz kızdım esinize

Yorgunum diyor.Cocuk gün içinde çok yoruyormuş.İsten dolayı da uykusuz kalıyormuş.Ama 10 aydır bu durum var.Lohusalıgı falan çıkarsam 7 8 aydır.Düzelir diye bekledim ,düzelmedi dedi.Sonrasında da monotonluk falan dedi.Cinsel isteksizlik olduğunu söylüyor.Doğumdan önce haftada 3 4 ü geçerdi.Fiziksel olduğunu sanmıyorum.

Monotonlasan cinsel hayatımıza renk katmanı bekliyorum de. Gıcık herif. 10 ay olmuş 1-2 ay olsa diyecem babaliga o koşturmaya alisamadi

Ben çok arada kaldım.Bazıları beğenmeli diyor, sen ve birkaç kişi de olabilir diyor.Aklım sana uyuyor duygularım tam tersi.
bana saçma geliyor yani insan birini çekici bulunca ömrü billah beğenecek mi ?
sevgi bambaşka bir şey adamın size davranışlarında sorun yok ki
size kötü davransa sizi aldatsa sevgi sorunu var diyeceğim o hoş değil ama sadece
cinsel yönden sıkıntı var aranızda, arzulamiyor olabilir şu an yani,
yok beğenmeli bilmem ne diyip bir ton hakaret edince süreç değişecek mi ?
siz onu seviyor ve artık arzulamiyo olsaydınız böyle mi süreç işlesin isterdiniz?
size beni beğeneceksin ben senin için saçımı süpürge ettim gittim köpek gibi çalıştım dışarıda filan mı demesini isterdiniz
bana makul gelmiyor burada yazılanlar

Niye bunu dert eden taraf sizsiniz? Evlilik 2 kişi ile yapılıyor. Siz ona çocuk vermişsiniz, o monotonuz diyor.
Belli ki Adam tek eşli değil.
Bana böyle diyecek adama “orda kapı, orda da sapı” derim.,

Çünkü o istediği zaman bana ulaşabildi ama ben reddedilen taraf oldum.Sorun tek benim sorunum gibi Konu boşanmaya gitti.Dedim ayrılalım.Düzeltecekmiş.Sihirli değnek mi deyecek de düzelecek onu bilmiyorum.

Muhtemelen mutsuz. Yorgunluk, çocuklu hayat ona mutsuzluk getirmiş olabilir. Haliyle isteksizlik paralelinde gelmiş

Valla ben katılmıyorum. Elbette birini ömür boyu çekici bulup cinsel olarak arzulamak zorunda değiliz ama evliliğin büyük bir kısmı da cinsellik. Benim de çok sevdiğim kız arkadaşlarım var. Hetero olduğum için hiçbirini cinsel arzulamıyorum. Ev arkadaşı olsak sever, sayarım. Mutlu ederim, eğleniriz vs. Ama evlenmiyorum. Yani eşcinsel evlilik serbest olsa da evlenmezdim.

Bazıları aseksüeldir zaten evlilikleri ev arkadaşlığı gibidir bu çok normal. Bazılarının libidosu düşüktür ayda 1 yeter bu da çok normal. Ama bu çift 1 yıldan uzun süre haftada 2-3 tatmin edici cinsellik yaşayan bir çift. Sorun 7-8 aydır var. Baştan beri böyle olsa iki tarafın onayı olsa zaten problem yok ama bir taraf tekrar o haftada 2-3 zamanki günlere dönmek istiyor. Adam neden istemiyor? Hep böyle değilmiş bunu unutmayın. Elbette hep aynı istekle devam etmiyoruz bu arada benim dönem dönem libidomun düştüğü zamanlar oldu ama 1 maximum 2 aydır. Fazlası olsa doktora giderdim bende ne sorun var eskisi gibi değilim diye.

Ya da farzedelim dediğiniz gibi adam artık eşini çekici bulmuyor ama seviyor. Ev arkadaşı gibi mutlu devam edecek. E kadın mutlu değil? Kadın cinsel olarak aktif yaşamak istiyor? Bu kadına başka adam öneremeyeceğimize göre bir şeyler yapmalı

ben böyle kalsın iyidir demedim ki
adama kızacak bir şey yok
birlikte çözüm odaklı olarak bu sorunu değiştirmeye çalışın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…