Tepki çekebilir ama yine de yazacağım.eee ne bekliyorsunuz ? 2 senedir her allahın günü dipdibe yaşıyorsunuz.asıl ben isteksizleşmeyen kişilere şaşırıyorum.Arkadaşlar ,yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bir çocuğum var.Özellikle doğumdan sonra cinsellikte uzaklaştık, daha doğrusu eşim isteksizleşti.
Ben doğumdan 2 3 ay sonra tamamen toparladım ve eşime artık eski sıklığımızda cinsellik yaşamak istediğimi söyledim.(Haftada 2 3).Tabi hiç bir şey eskisi gibi olmadı.Haftada 1 benim imalarımla olmaya başladı.
Eşime birlikte olmak istediğimi belli ediyordum.O ise yorgunum,uykum var,yarın yaparız gibi bahanelerle reddediyordu.Bu konuda 3 kez tartıştım.Sonuncusunda ise kalbim çok kırıldı.
Neden bu kadar uzak davranıyorsun,beni istemiyorsan,beğenmiyorsan boşanalım dedim ya da gerçek sebep neyse söyle çözelim dedim.Meğer ilişkimiz monotonlaşmış ,o yüzden istemiyormuş.Bir de göğüslerimin sarktığını söyledi(emziriyorum).Bunun için yapabileceğimiz bir şey yokmuş ama eskisi gibi de çekici değilmiş.Tartıştık ,özür diledi.Kendini düzeltecekmiş, evliliğimiz cinsellik harici iyi gidiyormuş,ona göre bir sorun yokmuş.Beni seviyormuş.
Monotonluk için ne yapmalıyım?Gerci içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.Kalbim çok kırıldı.Şuan eşim iş için şehir dışında.2 haftaya gelecek.Nasıl düşünmem gerek ,ben beğenilmiyor muyum ya da bundan sonra ev arkadaşı gibi mi yaşayacağız.Yaşlarımız 28 ve 27.Kafamı tam toparlayıp yazamadım.Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler.
Eee hayatın gercekleri bu şekilde demek ki.biz de kadınlar olarak bu durumu kabullenmiyoruz mesela.eee sizin ilk günlerdeki cinsel isteğiniz var sanki ? 5 te biri bile yoktur.hep erkekler böyle hissediyor sanki.biz de onlar gibi insanız yani?.cinsellikte aktif rolü biz üstlenmediğimiz için erkeğe neden yapmıyoruz demek kolay valla.ben de sevgilimle çok uzun süre geçirdiysem gram sulanmıyorum mesela.ama dediğim gibi aktif rolümüz olmadığı için erkekleri suçlamak kolay.Bence gözü dışarıda. Kilolu hamile kaldım, gerçi hamilelikte pek kilo almadim çok dikkat ettim şeker korkusundan ama gene de karnımda çatlaklar oluştu. O halimle bile kocam böyle laflar etmedi, cinselligi yaşıyorduk. Hoş bizde işler çocuk büyüdükçe kötüye gidiyor o da ayrı mevzu. Monotonlasmaktan sikayetcise kendi çözüm üretsin. Hem bedenen hem ruhen evrim geçiren kadinken herifler bir tribe giriyor deli oluyorum ya...sadrazamin sol t...lari...
Yoo neden hayır demesin.seçici erkekler de çok.ne çabuk genelleme yapıyorsunuz öyle ?.Eşinizin sizi arzulamaması vücudumuzla alakası olduğunu düşünüyorum. Çoğu erkek karısına her tarafın sarktı der dışardan 60 yaşında bir kadın gel derse hayır demez.
Acaba eşinize farkında olmadan anne gibi mi davranıyorsunuz.eger bu şekilde davranıyorsanız sizi arzulamaması zor.
Desene neslimiz tükenecekDiyeceğim tek sey;böyle heriflere iyice ölçüp,tartıp,biçmeden çocuk vermeyin.Aşiri sinir bozucu,üzgünüm ama ya aldatıyor,ya da sevgi yok.
Siz de çocuk falan yapmayıverin.ben anlamıyorum valla bu ülkedeki kadınların çocuk sevdasını.belli ki çoğu erkek çocuk çocuk diye yanıp tutuşmuyor?.bizim kadınlar kendi kendine kafasındaki hayat stilini uygulamaya çalışıyor.baktınız monotonlaştınız 2,3 gün ayrı takılır, birleşirdiniz.Evet ısrar etmesem söylemeyecekti.58 kiloyum, vucudum pek deforme olmadı.Bir tek gogüslerim hafif sarktı.Galiba artık beni 'anne' olarak görüyor.Deprem bölgesine bu konuşmalardan sonra gitti.
Yeni doğu yapmis bir kadına bunları düşündürecek ve hissettirecek öküzler,üremesin mümkünseDesene neslimiz tükenecek
Ferhans nick değiştirsen bile beş metreden senin olduğun belli.Siz de çocuk falan yapmayıverin.ben anlamıyorum valla bu ülkedeki kadınların çocuk sevdasını.belli ki çoğu erkek çocuk çocuk diye yanıp tutuşmuyor?.bizim kadınlar kendi kendine kafasındaki hayat stilini uygulamaya çalışıyor.baktınız monotonlaştınız 2,3 gün ayrı takılır, birleşirdiniz.
Narsist kotası mı var? Karısına kötü davranan, empati kuramayan her erkek bence narsist. Söylemeyip napacak? 7-8 aydır cinsel isteksizliğine ne açıklama yapacak? Evliliğin temellerinden biri cinselliktir. Sen de yaklaşma demek çözüm değil. Ben eski eşimle boşanmadan önce çift terapistine gittim. Görevler veriyor. Birbirnize dokunun diyor. Kurtarılacak bir pozisyonda ise evlilik devam ediyor. Çok yara almışsa bitiyor zaten.Sizinkiyle bu durumun alakası bile yok her şeye narsist diyip durmayın bu da yeni moda herhalde. Kadın üstelemese adam söylemeyecekti muhtemelen ama üsteleyince söylemek durumunda kalmış. İnsana kırıcı geliyor evet ama karşımızdakine narsist diyip iç rahatlatmaya gerek yok
Hee canım heee.iyi akşamlar.Ferhans nick değiştirsen bile beş metreden senin olduğun belli.
Seks hayatı bozulmayan pek çok evli kadın da var. Bunu hala kabullenemeyen de var ferhans. Herkes senin gibi histerik değil
Bu nasıl cahilce bir yorum ya. O zaman her öksüren akciğer kanseri demek gibi bir şey. Narsizm psikopatolojik bir hastalık. Her kötü davranan narsist değil. Konu sahibinin eşi bu zamana kadar kötü bir şey yapmamış belli ki iyi bir evlilik hayatları varmış. Sonra cinsel çekim azalmış. Bu adamın elinde olan bir şey değil. Konu sahibi ısrarla sormasa kırmamak için söylemeyecekti belki. Eşler birbirine dürüst olmalı.Narsist kotası mı var? Karısına kötü davranan, empati kuramayan her erkek bence narsist. Söylemeyip napacak? 7-8 aydır cinsel isteksizliğine ne açıklama yapacak? Evliliğin temellerinden biri cinselliktir. Sen de yaklaşma demek çözüm değil. Ben eski eşimle boşanmadan önce çift terapistine gittim. Görevler veriyor. Birbirnize dokunun diyor. Kurtarılacak bir pozisyonda ise evlilik devam ediyor. Çok yara almışsa bitiyor zaten.
Bir kadının eşi tarafından arzulanılmaması çok sinir bozucu bir şey. Benim eski eşimde ereksiyon problemi de vardı. Tabii dışarda her haltı yedikten sonra bana karşı isteksiz olması çokta şaşıraçılacak bir şey değil.
Konu sahibi eşin sana değer veriyorsa bu soruna çözüm bulur. Problemde senden kaynaklı değil. Ben boşandıktan 1 sene sonra erkek arkadaş yaptım. Dedim “noluyoruz” Bazı erkeklerde libido vardır ve tek eşlidir. Bence senin eşin tek eşli değil.
Genelleme yapmadım çoğu erkek dedim hepsi demedim.Yoo neden hayır demesin.seçici erkekler de çok.ne çabuk genelleme yapıyorsunuz öyle ?.
Eşinizin sizi arzulamaması vücudumuzla alakası olduğunu düşünüyorum. Çoğu erkek karısına her tarafın sarktı der dışardan 60 yaşında bir kadın gel derse hayır demez.
Acaba eşinize farkında olmadan anne gibi mi davranıyorsunuz.eger bu şekilde davranıyorsanız sizi arzulamaması zor.
Tepki çekebilir ama yine de yazacağım.eee ne bekliyorsunuz ? 2 senedir her allahın günü dipdibe yaşıyorsunuz.asıl ben isteksizleşmeyen kişilere şaşırıyorum.
Siz de çocuk falan yapmayıverin.ben anlamıyorum valla bu ülkedeki kadınların çocuk sevdasını.belli ki çoğu erkek çocuk çocuk diye yanıp tutuşmuyor?.bizim kadınlar kendi kendine kafasındaki hayat stilini uygulamaya çalışıyor.baktınız monotonlaştınız 2,3 gün ayrı takılır, birleşirdiniz.
Narsist kotası mı var? Karısına kötü davranan, empati kuramayan her erkek bence narsist. Söylemeyip napacak? 7-8 aydır cinsel isteksizliğine ne açıklama yapacak? Evliliğin temellerinden biri cinselliktir. Sen de yaklaşma demek çözüm değil. Ben eski eşimle boşanmadan önce çift terapistine gittim. Görevler veriyor. Birbirnize dokunun diyor. Kurtarılacak bir pozisyonda ise evlilik devam ediyor. Çok yara almışsa bitiyor zaten.
Bir kadının eşi tarafından arzulanılmaması çok sinir bozucu bir şey. Benim eski eşimde ereksiyon problemi de vardı. Tabii dışarda her haltı yedikten sonra bana karşı isteksiz olması çokta şaşıraçılacak bir şey değil.
Konu sahibi eşin sana değer veriyorsa bu soruna çözüm bulur. Problemde senden kaynaklı değil. Ben boşandıktan 1 sene sonra erkek arkadaş yaptım. Dedim “noluyoruz” Bazı erkeklerde libido vardır ve tek eşlidir. Bence senin eşin tek eşli değil.
Zaten 27 yaşındaki bir kadının vücudu herhangi bir hastalığı yoksa sarkmaz. Göğüsünüzdeki değişim ise emzirmeden dolayı gayet normal .Vücudumda sarkma yok.Sadece göğüslerimde emzirmeden kaynaklı büyüme ve hafif sarkma var.Anne gibi davranmaya örnek verir misiniz ?
Bebek doğurmuşsunuz dile kolay göğsünüz de sarkabilir, çatlak da olabilir. Eşiniz böyle şeylerden soğuyorsa onda bir sorun var yarın öbür gün kırışınca da sizden soğur o zaman. Bir de çocuk nedeni ile olan bir şeyden size böyle demesi daha korkunç çocuğunuzu emzirdiğiniZ için size minnettar olması gerekir. Daha sonra emzirme dönemi bitince siz de isterseniz zaten bir hal çaresine bakılır. Eşiniz bakış açısında sıkıntı var seven insan eşini her hali ile sever. Eşinizin saçı dökülse ya da farklı fiziksel göze hoş gelmeyen bir şeyi olsa siz öyle tepki verir miydiniz? Muhtemelen hayır. Evlilik sadece fiziksel bir şey değil karşındakini kalbinle her haliyle sevme durumu bence. Benim göğüslerim sarksa eminim eşim hiç bir şey söylemez. Ben sorarım istersen bir çözüm bulalım diye o da gerek yok der ya da sen istiyorsan yaptırabilirsin der. Bence eşinizle açık açık konuşun kırıldığınızı söyleyin inşallah eşinizin başka bir sorunu yoktur bahane olarak öne sürmüyordur bu söylediklerini.Arkadaşlar ,yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bir çocuğum var.Özellikle doğumdan sonra cinsellikte uzaklaştık, daha doğrusu eşim isteksizleşti.
Ben doğumdan 2 3 ay sonra tamamen toparladım ve eşime artık eski sıklığımızda cinsellik yaşamak istediğimi söyledim.(Haftada 2 3).Tabi hiç bir şey eskisi gibi olmadı.Haftada 1 benim imalarımla olmaya başladı.
Eşime birlikte olmak istediğimi belli ediyordum.O ise yorgunum,uykum var,yarın yaparız gibi bahanelerle reddediyordu.Bu konuda 3 kez tartıştım.Sonuncusunda ise kalbim çok kırıldı.
Neden bu kadar uzak davranıyorsun,beni istemiyorsan,beğenmiyorsan boşanalım dedim ya da gerçek sebep neyse söyle çözelim dedim.Meğer ilişkimiz monotonlaşmış ,o yüzden istemiyormuş.Bir de göğüslerimin sarktığını söyledi(emziriyorum).Bunun için yapabileceğimiz bir şey yokmuş ama eskisi gibi de çekici değilmiş.Tartıştık ,özür diledi.Kendini düzeltecekmiş, evliliğimiz cinsellik harici iyi gidiyormuş,ona göre bir sorun yokmuş.Beni seviyormuş.
Monotonluk için ne yapmalıyım?Gerci içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.Kalbim çok kırıldı.Şuan eşim iş için şehir dışında.2 haftaya gelecek.Nasıl düşünmem gerek ,ben beğenilmiyor muyum ya da bundan sonra ev arkadaşı gibi mi yaşayacağız.Yaşlarımız 28 ve 27.Kafamı tam toparlayıp yazamadım.Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler.
Eş değiştirmek hayvanlık değil bence.bu sitede bile sevgili sayısının çokluğuyla övünen bir sürü üye var.herkes bu şekilde düşünmüyor.gayet de olabilir.O zaman kimse evlenmemeli ? Sürekli hayvanlar gibi eş değiştirerek yaşamalıyız.Ne de olsa sıkılırız ?
Zaten 27 yaşındaki bir kadının vücudu herhangi bir hastalığı yoksa sarkmaz. Göğüsünüzdeki değişim ise emzirmeden dolayı gayet normal .
Bazı kadınlar tıpkı bir çocuğa yaklaşır gibi şefkatle eşine yaklaşıyor.mesela montunu giydin mi? yemeğini yedin mi? Yada şunu yapma bunu yapma der. adamın her hareketini çocuğuymuş gibi izler. Tabi bu verdiğini örnekler en basitleri. Bu konu ile ilgili you tube da fatih reşit civelekoğlu var onu takip ederseniz size daha çok yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?