Sizinki hiç makul değil.bana saçma geliyor yani insan birini çekici bulunca ömrü billah beğenecek mi ?
sevgi bambaşka bir şey adamın size davranışlarında sorun yok ki
size kötü davransa sizi aldatsa sevgi sorunu var diyeceğim o hoş değil ama sadece
cinsel yönden sıkıntı var aranızda, arzulamiyor olabilir şu an yani,
yok beğenmeli bilmem ne diyip bir ton hakaret edince süreç değişecek mi ?
siz onu seviyor ve artık arzulamiyo olsaydınız böyle mi süreç işlesin isterdiniz?
size beni beğeneceksin ben senin için saçımı süpürge ettim gittim köpek gibi çalıştım dışarıda filan mı demesini isterdiniz
bana makul gelmiyor burada yazılanlar
e tamam siz dediğiniz gibi yapın.Sizinki hiç makul değil.
İnsan dediğin aklıyla, vicdanıyla hareket eder. Kadın yazmış. “Doğumdan sonra değişti. Gögüslerimin sarkmasını bahane ediyor” diyor. O zaman hiç bir kadın paşa kocaları cinsel isteksizliğe uğramasın diye çocuk doğurmasın. Valla eşim bana aynı şeyi yapsa kapı önündeydi. 1 haftasına sevgili de yapardım zaten amaç cinsellikse. Ama biz hayat kurduk. Ortak çocuklarımız var. Ona hayat zor ise bana 10 katı zor. Hamileliği yaşayan benim. Karnı 7 kat kesilen benim. Gögüsleri yara olan benim. Neymiş “beni arzulamıyormuş” Defolsun gitsin.
İnsanlar tabii ki ömür boyu birbirlerini isteyecek diye bir şey yok. “Ten eskimesi” diye bir şey varmış. Çiftler birbirlerine alıştığı zaman eskiye nazaran arzulamıyorlarmış. Ama bu uzun seneler sonra olabilecek bir şey. Biri depresyonda olur, hasta olur, stresli olur. Gecici bir dönem onu da anlarım. Ama bunu normalleştiremez. Düzeltmek için çaba harcar. Üstüne bir de tenkit edecek. Oldu.
Sizinki hiç makul değil.
İnsan dediğin aklıyla, vicdanıyla hareket eder. Kadın yazmış. “Doğumdan sonra değişti. Gögüslerimin sarkmasını bahane ediyor” diyor. O zaman hiç bir kadın paşa kocaları cinsel isteksizliğe uğramasın diye çocuk doğurmasın. Valla eşim bana aynı şeyi yapsa kapı önündeydi. 1 haftasına sevgili de yapardım zaten amaç cinsellikse. Ama biz hayat kurduk. Ortak çocuklarımız var. Ona hayat zor ise bana 10 katı zor. Hamileliği yaşayan benim. Karnı 7 kat kesilen benim. Gögüsleri yara olan benim. Neymiş “beni arzulamıyormuş” Defolsun gitsin.
İnsanlar tabii ki ömür boyu birbirlerini isteyecek diye bir şey yok. “Ten eskimesi” diye bir şey varmış. Çiftler birbirlerine alıştığı zaman eskiye nazaran arzulamıyorlarmış. Ama bu uzun seneler sonra olabilecek bir şey. Biri depresyonda olur, hasta olur, stresli olur. Gecici bir dönem onu da anlarım. Ama bunu normalleştiremez. Düzeltmek için çaba harcar. Üstüne bir de tenkit edecek. Oldu.
Bence gözü dışarıda. Kilolu hamile kaldım, gerçi hamilelikte pek kilo almadim çok dikkat ettim şeker korkusundan ama gene de karnımda çatlaklar oluştu. O halimle bile kocam böyle laflar etmedi, cinselligi yaşıyorduk. Hoş bizde işler çocuk büyüdükçe kötüye gidiyor o da ayrı mevzu. Monotonlasmaktan sikayetcise kendi çözüm üretsin. Hem bedenen hem ruhen evrim geçiren kadinken herifler bir tribe giriyor deli oluyorum ya...sadrazamin sol t...lari...
Haklısınız ama ne desin ki? Defalarca sormuşsunuz o da içinden geçeni söylemiş. Canı istemeye istemeye nasıl sevişebilir? 27 yaşında birinin yüksek kilosu yoksa o kadar deforme olacağına ihtimal vermiyorum ama doğum sonrası sizi eş değil de anne olarak görmeye başlamış olabilir ya da deprem bölgesine gittiği için psikolojisi sarsılmış olabilir. Bu süreçte kendinize iyi bakıp akışına bırakmak en yararlısı diye düşünüyorum. Ben olsam o bana yaklaşmadıkça bir daha yaklaşmazdım.Madem gözüne hitap etmiyor yaptırayım dedim.Şuan emzirdigim için bir müdahalede bulunmamı istemez.O kendini anlattığını düşünüyor ama beni içten içe çok kırdı.
Sizinkiyle bu durumun alakası bile yok her şeye narsist diyip durmayın bu da yeni moda herhalde. Kadın üstelemese adam söylemeyecekti muhtemelen ama üsteleyince söylemek durumunda kalmış. İnsana kırıcı geliyor evet ama karşımızdakine narsist diyip iç rahatlatmaya gerek yokTipik narsist söylemleri ve davranışları bunlar ; benim eski eşte şey diyordu sen beceriksizsin acizsin pasaklısın benden ayrılsan intihar edersin yapamazsın diyordu mal boşadım kurtuldum keyfime bakmaya çalışıyorum
Sizinkiyle bu durumun alakası bile yok her şeye narsist diyip durmayın bu da yeni moda herhalde. Kadın üstelemese adam söylemeyecekti muhtemelen ama üsteleyince söylemek durumunda kalmış. İnsana kırıcı geliyor evet ama karşımızdakine narsist diyip iç rahatlatmaya gerek yok
Haklısınız ama ne desin ki? Defalarca sormuşsunuz o da içinden geçeni söylemiş. Canı istemeye istemeye nasıl sevişebilir? 27 yaşında birinin yüksek kilosu yoksa o kadar deforme olacağına ihtimal vermiyorum ama doğum sonrası sizi eş değil de anne olarak görmeye başlamış olabilir ya da deprem bölgesine gittiği için psikolojisi sarsılmış olabilir. Bu süreçte kendinize iyi bakıp akışına bırakmak en yararlısı diye düşünüyorum. Ben olsam o bana yaklaşmadıkça bir daha yaklaşmazdım.
Muhtemelen bununla alakalıdır. Meme biraz sarktı diye erkeğin cinsel arzusu azalmaz kaç kişinin memeleri altın oran ki? Doğum sonrası erkek için de yeni bir deneyim. Üzerine gitmemek en iyisiEvet ısrar etmesem söylemeyecekti.58 kiloyum, vucudum pek deforme olmadı.Bir tek gogüslerim hafif sarktı.Galiba artık beni 'anne' olarak görüyor.Deprem bölgesine bu konuşmalardan sonra gitti.
Muhtemelen bununla alakalıdır. Meme biraz sarktı diye erkeğin cinsel arzusu azalmaz kaç kişinin memeleri altın oran ki? Doğum sonrası erkek için de yeni bir deneyim. Üzerine gitmemek en iyisi
Diyeceğim tek sey;böyle heriflere iyice ölçüp,tartıp,biçmeden çocuk vermeyin.Aşiri sinir bozucu,üzgünüm ama ya aldatıyor,ya da sevgi yokArkadaşlar ,yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bir çocuğum var.Özellikle doğumdan sonra cinsellikte uzaklaştık, daha doğrusu eşim isteksizleşti.
Ben doğumdan 2 3 ay sonra tamamen toparladım ve eşime artık eski sıklığımızda cinsellik yaşamak istediğimi söyledim.(Haftada 2 3).Tabi hiç bir şey eskisi gibi olmadı.Haftada 1 benim imalarımla olmaya başladı.
Eşime birlikte olmak istediğimi belli ediyordum.O ise yorgunum,uykum var,yarın yaparız gibi bahanelerle reddediyordu.Bu konuda 3 kez tartıştım.Sonuncusunda ise kalbim çok kırıldı.
Neden bu kadar uzak davranıyorsun,beni istemiyorsan,beğenmiyorsan boşanalım dedim ya da gerçek sebep neyse söyle çözelim dedim.Meğer ilişkimiz monotonlaşmış ,o yüzden istemiyormuş.Bir de göğüslerimin sarktığını söyledi(emziriyorum).Bunun için yapabileceğimiz bir şey yokmuş ama eskisi gibi de çekici değilmiş.Tartıştık ,özür diledi.Kendini düzeltecekmiş, evliliğimiz cinsellik harici iyi gidiyormuş,ona göre bir sorun yokmuş.Beni seviyormuş.
Monotonluk için ne yapmalıyım?Gerci içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.Kalbim çok kırıldı.Şuan eşim iş için şehir dışında.2 haftaya gelecek.Nasıl düşünmem gerek ,ben beğenilmiyor muyum ya da bundan sonra ev arkadaşı gibi mi yaşayacağız.Yaşlarımız 28 ve 27.Kafamı tam toparlayıp yazamadım.Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler.
Duygusal anlamda da kayıp var o zaman. Çift terapisi şart gibi geldi.Ama 7 8 aydır alttan alıyorum.Bana geçici bir süreç olarak düşündüm ama geçmiyor isteksizlik dedi.Üzerine gitmesem de ben patlıyorum sinirden.
İç rahatlattığımı nereden çıkardınız merak ettim açıkçasıSizinkiyle bu durumun alakası bile yok her şeye narsist diyip durmayın bu da yeni moda herhalde. Kadın üstelemese adam söylemeyecekti muhtemelen ama üsteleyince söylemek durumunda kalmış. İnsana kırıcı geliyor evet ama karşımızdakine narsist diyip iç rahatlatmaya gerek yok
Sizin ilişkinizin detaylarını bilemem ama bu konuda eşim narsist derse bu iç rahatlatmak olur.İç rahatlattığımı nereden çıkardınız merak ettim açıkçası
Şöyle ki narsistik kişilik bozukluğu olan biri bildiğimiz psikopat özelliklerine sahip oluyor aslında narsistlik sadece kendini sevmek bencillik değil ; kurbanı küçümseyerek dışlayarak onu kendine daha bağımlı hale getiriyor , kurban kendini yetersiz hissettikçe daha çok bağımlı oluyor mutsuz sürünüyor ilişkide ama özgüvenini yitirdiği için ayrılamıyorlar kurban psikolojisinden çıkıp gücü kendi içimizde bulmamız lazım sonra da psikopat sosyopatlardan kurtulmak en iyi çözümSizin ilişkinizin detaylarını bilemem ama bu konuda eşim narsist derse bu iç rahatlatmak olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?