Mont,Kaban,Deri ceket arıyorum.

pYL54a.jpg

m bedendir 38 bedene çok iyi duruyor üzerimde de giydim çok hoş durdu cnm düşünürsen görüşürüz lcw marka 200 e almıştım 75 e satıyorum
takas yaparmısınız ? etiketli sıfır lcw deri var nende ve burberry laci mont düşünürsen diğer ürünlerime de bakabilirsin

beyaz ceket kaç beden ve ne kadar acaba??
mrb ceket mi arıyoruz konumda ve konumun dışında ekleyemediklerim çok var siz bana beden iletin ben size foto ve fiyat ileteyim beyaz ceket 44 beden o satıldı ona benzer 10 larca var hepsi marka 5-10 tl ye - satıyorum kalınlığa ve kaliteye göre değişir konumda çok var baktınz mı? iyi alışverişler.

mrb ceket mi arıyoruz konumda ve konumun dışında ekleyemediklerim çok var siz bana beden iletin ben size foto ve fiyat ileteyim beyaz ceket 44 beden o satıldı ona benzer 10 larca var hepsi marka 5-10 tl ye - satıyorum kalınlığa ve kaliteye göre değişir konumda çok var baktınz mı? iyi alışverişler.
aslında aramıyordum ama çok hoş gözüktü..ondan yani..ama ben yinede sizin elinizdekilere bakayım..hepsi bu konudamı?her beden olur..modeli hoş olsunda ..ben varım teyzem var kardeşim var... 36 dan 44-46 ya kadar yolu var :) en önemliside ziraat bankasında hesabınız var mı??

merhaba inanın ben de bedavaya yakın artık veriyorum yeter ki işinize yarasın hesapla falan uğraştırmıyrum kapıda ödemeli ile gönderiyorum elinize geçtiğin an ödüyorsunuz 1-2 tl kesiyor kapıda ödemeliden ama havale masrafından iyidir 44 e kadar var bende konumun linkini ileteyim hemen

Back
X