• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri MONTEIL marka göz ve yüz kremi kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

esans

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.717
62
363
Başlıklarda aradım ama bu ürünün adını göremedim.2 aydır hem göz kremini hem cilt kremini kullanıyorum.Pahallı bir ürün. alman markası diye biliyorum.Her yerde satılmıyor.Cilt kremlerinde koku önemli değildir hatta olmaması tercih edilir ama ben kokusunu çok sevdim hatta ürünü alma sebebimin yarısıdır.Çok kaliteli bir ürüne benziyor.Ancak çevremde de bu ürünü kullanmış ya da kullanan biri yok.Başlığı bu ürünü kullanan insanların görüşlerini öğrenebilme umuduyla açtım.

gece ve göz kremi monteil , gündüz kremi shiseido ile devam ediyorum. monteil bitmesine 1 ay kaldı.Şu ana kadar olanı korudu diyebilirim.

Bende Ürünlerini yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum arada farklı markalarla cildi şaşırtın diyorlar 6 - 8 ayda bir daha ucuz ürünlerle kısa bir geçiş yapıyorum ondada Equilibra Aloe Vera ve Malu Wilz ürünleri kullanıyorum Malu wilz Equilibra ya göre biraz daha pahalı ama güzel kampanyalar olabiliyor. n11 de falan ürünler mevcut oralardanda bakabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X