Bizim cocuklugumuzda gıgırlar vardı.yerde yemek yendıkten sonra sofra bezı kaldırılır bana da yerlere dokulen kırıntıları gırgırlamak kalırdı.benımde gorevım sorumlulugum buydu...
Halıda kırıntı pislik gormeye tahammul yok Eylul un.tavuk gıbı elıyle toplar:)
Kızıma gırgır aldım:)
Eki Görüntüle 836640 elime ilk sehriye geldı onu doktum yere nasıl yapılacagını gosterdım ve başladı gırgırlamaya:
Eki Görüntüle 836643
keşke bende dikiş bilsem hiç anlamam öyle şeylerden
merhaba arkadaslar..burayi dun kesfetttim iki gundur surekli inceleme halindeyim.harikasiniz..
Ben 2013 agustos annesiyim oglum 2 aylik..burada paylastiklarinizi bilgisayara kaydediyorum..mintessori defteri tutuyorum nete buldugum herseyi not aliyorum.
Sizden bir konuda fikir almak istiyorum..oglum suan anakucagunda benim yanimda yatiyor..6. Ayda odasina gecirmeyi dusunuyorum ..evim kucuk odasi da kucuk..parmaklikli yataklardan almayi dusunuyordum ama montessori uygulayan anneleri inceleyince acaba yer yatagimi yapsam ditekt diyorum ama gece uykusu icin uygun degil gibi..cok kucuk daha..besik mi alsam yer yatagimi..onerileriniz nedir
keşke bende dikiş bilsem hiç anlamam öyle şeylerden
Merhaba arkadaslar..burayi dun kesfetttim iki gundur surekli inceleme halindeyim.harikasiniz..
Ben 2013 agustos annesiyim oglum 2 aylik..burada paylastiklarinizi bilgisayara kaydediyorum..mintessori defteri tutuyorum nete buldugum herseyi not aliyorum.
Sizden bir konuda fikir almak istiyorum..oglum suan anakucagunda benim yanimda yatiyor..6. Ayda odasina gecirmeyi dusunuyorum ..evim kucuk odasi da kucuk..parmaklikli yataklardan almayi dusunuyordum ama montessori uygulayan anneleri inceleyince acaba yer yatagimi yapsam ditekt diyorum ama gece uykusu icin uygun degil gibi..cok kucuk daha..besik mi alsam yer yatagimi..onerileriniz nedir
resimlerin altına açıklamalarını yazacaktım ama beceremedim. patates adama dikkat çekmek istiyorum korku filmlerinden fırlamış gibi :)
Merhaba arkadaslar..burayi dun kesfetttim iki gundur surekli inceleme halindeyim.harikasiniz..
Sizden bir konuda fikir almak istiyorum..oglum suan anakucagunda benim yanimda yatiyor..6. Ayda odasina gecirmeyi dusunuyorum ..evim kucuk odasi da kucuk..parmaklikli yataklardan almayi dusunuyordum ama montessori uygulayan anneleri inceleyince acaba yer yatagimi yapsam ditekt diyorum ama gece uykusu icin uygun degil gibi..cok kucuk daha..besik mi alsam yer yatagimi..onerileriniz nedir[/QUO
gündüzleri evet ama geceleri yerde yatma fikri bana çok uzak. normal yatak alıp gündüz için yer yatağı yapabilirsin. ben altına yorgsn seriyorum
arkadaşlar kafamı kurcalayan ve etrafımda sorulduğunda tam anlamıyla cevaplaymadığım bir sru var sizlerinde fikrini almak istiyorum. hazırladığımız duyu şişeleri, koku şişeleri, ses şişelerinin yada bi çok aktivitenin amacı farkındalığı arttırmak biliyorum peki bu yaşta kazanılmış farkındalığın ileride olumlu dönüşleri nasıl olacak kuzularımıza...
sevgili hanımlar cici anneler ben 2009 doğumlu kızımla sorun yaşıyorum bu aralar aşırı duygusal değişik bişey oldu kreşe gitmek istemiyor gibi.bende bu yöntemi merak ettim formu şuan okuyamıyorum akşam tek tek okuyacağım sormak istediğim 5 yaş için uygnmu kızıma uymasa bile 2 yaşında oğlum var çalışan bir anneyim öğrenmek istiyorum
Montessori eğitimi seminerlerine katılmış anneler yada miniklerine uzun zamandır montesoori eğitimi veren anneler;
Montessori eğitimine yeni başlamış yada sadece duymuş başlıyacak olan,yada bılgı edınmek isteyen anneler
Haydi buyrun bilgilerinizi,deneyimlerinizi,bu yoldaki aşamalarımızı paylaşalım.anlatalım ,ögretelim,öğrenelim,resimleyelim...miniklerimizi montessori eğitimi ile buyuturken bırbırımıze destek olalım paylaşalım...
Birbirimizin fikirlerine yaratıcılığına ihtiyacımız var...
Çocuk buyutmek ,ona zaman ayırmak keyiftir...keyifler paylaştıkca artar...
Bol ve yaratıcı aktiviteli gunler bizim ve miniklerimizin olsun....
15 aylık oğlum için örnekler rica ediyorum arkadaşlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?