Şu sıra cokcana çamasır yıkanıp asıyoruz kurutuyor ve topluyoruz.bunları yaparkende kızım hep yardımcım...bu yuzden ona mınyatürünü yaptım.henuz mandalları acıp kendı tutturamıyor olsa da çabalıyor...benım astıklarımı toplayabılıyor;
Eki Görüntüle 892286 camasır ve mandal sepetini de ihmal etmedık tabi
Eki Görüntüle 892287 . Camasır askısı....
Eki Görüntüle 892288 ilk çabası..
Eki Görüntüle 892288
Eki Görüntüle 892294 Eki Görüntüle 892307
maşşallah annesi, pek hamarat kızınçamaşırları topladıktan sonra bize getirin bebeğimize giydirelim
sonunda aktivite kutumuzu bitirdim
Eki Görüntüle 892358 Eki Görüntüle 892360 Eki Görüntüle 892361
Kutumuzun bu yüzünde ponponlarla renk eşliyoruz, hemde ağaçtan maşayla ponpon topluyoruz. Ağacımızın üstündeki düğmelere de keçe ilikliyoruz
Eki Görüntüle 892362 Eki Görüntüle 892363 Eki Görüntüle 892364 Eki Görüntüle 892365 Eki Görüntüle 892367 Eki Görüntüle 892368 Eki Görüntüle 892369 Eki Görüntüle 892370 Eki Görüntüle 892371 Eki Görüntüle 892372 Eki Görüntüle 892373 Eki Görüntüle 892374
Bu yüzünde de bebeğimize kıyafetler giydiriyoruz. Kızımın en sevdiği aktivite oldu. Bebeğimizin kıyafetlerini yıkar, asar, ütüleriz artıkbu aktivite birden çok aktiviteyi ortaya çıkarıyor
Eki Görüntüle 892375 Eki Görüntüle 892376
Vidalı kornişlerden lastik gerdirmeli bir oyun yaptım. Bunu da severek yapıyor. Lastik aralarını çok uzak tutmadım bu yüzden lastiği fazla germesine gerek kalmadan geçiriyor. minik çengelli bir cepte yaptım, lastiklerimizi burada saklıyoruz.
Eki Görüntüle 892377 Eki Görüntüle 892378
Çıtçıt ve fermuardan oluşan çiçekli saksımızFermuar tamamda çıtçıt kızım için biraz zor. Çıtçıtları dişleyip koparmaya çalışmasa yapabileceğine inanıyorum
Eki Görüntüle 892379 Eki Görüntüle 892380
Eki Görüntüle 892381 Eki Görüntüle 892382 Eki Görüntüle 892383
soyağacı çalışması ahşap bir hafıza oyunundan esinlenerek yaptım. aslında eşleştirme için kullanılıyordu ama bizim için çok çok erken olduğundan ben böyle yapmayı daha uygun buldum.
kutu üstüne pek fazla yapıştırma işlemi yapamadım genelde kutuya dikmek zorunda kaldım.
Almaya kalksan dünya para, yapmaya çalışsam biraz zaman alır
sanırım biraz farklı birşeyler oluşturmayı başarabildim. Nette ve burada paylaşım yapan herkese çok teşekkür ediyorum. uzun bi süre oyalanabilecegimiz, çocugumun hayal gücü ve yaratıcılığını artıracagını düşündüğüm güzel bir çalışma oldu..
çok çalıştım bi sinemayı da hak ettim
Ya freedom bayıldım bayıldım
Özellikle kızı gıydırme super olmuş kıyafetlere bittim,ondan bende ıstıom.diğer kısımları bılıom da sen bu kıyafetler kısmını anlat bana.nasıl sabırla ugrastın bı de modeller vermışin katlı etekler falan hem guldum çılgınlığına hem imrendım ama bıyım ben bu aktıvıteye
Yıne harıkalar yaratıp orjınal bışeyler yapmışsın.aştın sen kendını baya baya ustasın
basit ve eğlenceli keçe aktivitesi :)
Büyükten küçüğe sıralama
Gökkuşağının renklerini öğrenme
Matematik için farklı şekiller oluşturma
Eki Görüntüle 896663 Eki Görüntüle 896664 Eki Görüntüle 896665 Eki Görüntüle 896666 Eki Görüntüle 896667
Bugun kızımın oynıyacagı değil ama ona sevgı merhamet katacak,hayattakı ınsan dısında da canlıların oldugunu hatırlatıcak bı aktıvıte yaptık......belki yası dolayısıyla henuz anlayamıcak ama heryıl tekrarlayacağımız bı aktıvıte olsun;
Eki Görüntüle 897917 sokak hayvanları ıçın barınak yaptık...onlarda sıcacık bı yuvayı hakedıyor...
Tabı once bıraz kendı oynadı
Eki Görüntüle 897932 Eki Görüntüle 897933
Bır sonrakı etkınlık bu olacak
Eki Görüntüle 897925
Oyuncaklari onun erisebilecegi bi yerde, ya raftan aliyor yada yerden. Kendi secebildigi gibi bende onun icin secebiliyorum ajtiviteleri. Sabahtan öğle uykusuna kafar birkac aktivite aksamdan yatana kadarda bi kaç aktivite ve muhakkak hergun bir kitap okutmzsa resimletini anlatiyorum. Bir aktivite bile ona cok sey katacaktir. Bi yerden sonra aliskanlik yapiyor aktivite yapmadan duramiyorsunuz :)ne harika şeyler yapıyorsn imrendim sana biraz da kıskandım mı ne:))) bu uygulamaları ne zaman yapıyrsun yani günlük ne kadar zaman ayırıyrsun her gün mü ??:26:
Resımler gorulmuyo sanırım
Sırası ıle ekleme yapıyorum;
Eki Görüntüle 897966
Eki Görüntüle 897967 Eki Görüntüle 897968
Eki Görüntüle 897969
merhaba benimde 9.5 aylık bir cimicimem var birkaç gün önce keşfettim burayı ve bayıldım geçmiş sayfaları taradım ufak ufak başladık bizde
bu arada unnadoda ahşap materyallerden var vir bakın isterseni
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
Merhaba benim kızım da 9 aylık, biz pek beceremiyoruz henüz. Aklıma da gelen pek bir şey yok, son günlerde tamamen buna yoğunlaştım ama kızıma göre aktivite üretemiyorum. Siz neler yapıyorsunuz? Sizden esinlenerek ve örneklendirerek bende bir yerlerden başlamak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?