bu kutular eve sğıyo mu:) ayy her yer kutudur. evimi görseniz hep döküntü oyuncak bazen toplamak yerine üstlerinden atlayıp geçiyorm ayy pasaklı oldum ben
Sanki evde biz değilde o yaşıyomuş gibi bir hava hakimbazı aktiviteler mutfaga, oturma odasına kadar yayıldı, onları oralarda yapıyoruz evin küçük istilacısı
buda yeni aktivitemiz, eva sünger kagıttan yaptım. boş bi kağıda şablonları çizip evada kesip hemen oynamaya başladık
Eki Görüntüle 908985 Eki Görüntüle 908986 Eki Görüntüle 908987 Eki Görüntüle 908988 Eki Görüntüle 908989
Eki Görüntüle 908990 Eki Görüntüle 908991
hazır evaları elinize almışken bunlarada bir göz atın derim ben;
Eki Görüntüle 908994 Eki Görüntüle 908995 yarım tamamlama eşleştirmesi
Eki Görüntüle 908996 kapak ve evalarla resim baskı çalışması
Eki Görüntüle 908997 kağıda çizilen agaca evadan kesilen yaprakları yerleştirme (burada yapışkan eva kullanılmış)
Eki Görüntüle 908998 çorap eşleştirme; çamaşır makinasıda çok güzel olmuş :)
Eki Görüntüle 908999 rulo ve evadan şekil baskısı
Eki Görüntüle 909000 eva maske
Eki Görüntüle 909001 evadan el, ellere mandal takma aktivitesi yapılmış, nette vardı ama bulamadım bende şablon olsun diye bunu koydum..
Eki Görüntüle 909002 ayaklara ataç geçirme, ayrıca renk eşleştirme..
Eki Görüntüle 909003 evedan yılbaşı ağacı süsleme etkinliği..
Eki Görüntüle 909004 mini bir yapboz
Eki Görüntüle 909005 bu evadan değil ama olabilirde fikir olsun dedim..
şimdiden kolay gelsin..
resimler: Netten alıntı..
sonunda kitaplığımız da geldi. ailecek çok sevindik:) tabi ki en çok oğlum sevindi:)
Eki Görüntüle 918248 Eki Görüntüle 918247
Teşekkürlerr. Almadık tanıdık bi marangoza yaptırdık. Epey bi süre oğlum da kitapları yedi ama ben yılmadım kalın kitaplardan aldım. Şimdi kitapları çok seviyor. Tabi hala ince sayfalıları almaya cesaret edemiyoruz:)nereden aldınız ve kaş tlye aldınız süper görünüyor kızçem birgün kitaplarını yemeyi bırakacak ve bende bunlardan alacağım :)
kk kullanmayı bilmiyorum bende bir foto paylaşmak stedim ama yapamadım gece gündüz aktiviteniz süper olmuş bizim için erken ama sanırsam çünkü sizin sayfa başlarında ki aktiviteleriniz de 15 aylıktan falan başlıyor du sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?