kk kullanmayı bilmiyorum bende bir foto paylaşmak stedim ama yapamadım gece gündüz aktiviteniz süper olmuş bizim için erken ama sanırsam çünkü sizin sayfa başlarında ki aktiviteleriniz de 15 aylıktan falan başlıyor du sanırım
Bu ay ki meraklı minik dergısını cok begendık kızımla.içeriği bizim ayımıza cok uygun.resimlerini anlattık uzun uzun...
Bu da ıçınden çıkan kartlardan yıne ayımıza uygun olanları;
Eki Görüntüle 928495 Eki Görüntüle 928496
Kızımın eline vermeden once alna mukavva yapıştırdım kı saglam,uzun ömurlu olsun.
Hem bas,govde ve bacakları ogrendık vucudumuzda,hem bunları gruplandırmayı hemde ınsanı tamamlamayı...
Almayanlara bu ayı ozellikle tavsıye ederım
Ferezya bu link facede bi arkadaşın paylaştığı kitaplığın linki değilmi.ben ona sipariş vermiştim ama vazgeçmiş.çok üzülmüştüm buradan sipariş verebilirim.teşekkür ederim.
kızlar merhaba, şu pvc nedir nasıl yapılır nerden alınır detaylı anlatır mısınız, vaktim yok o yüzden hemen soruya geçtim. tşkler
http://www.hepsiburada.com/liste/of...1_2147483643_15238_15239%7d&fh_refview=lister caım bak ben bulinkteki laminasyonu aldım A4 boyutunda aldım ben soyle yapıyorum laminasyonu alıyorum içine kaplayacağım kagıdı koyuyorum ütü ile ne cok sıcak nede ılık ben üstüne bez koyuyoruz ütülüyorsun ütüledikçe sertleşiyor zaten ben genelde kızımaeşleştirme yaptıgımda yıpranmasın diye kaplıyorum
hımm güzel birşeye benziyor peki her türlü kağıda uygulama oluyormu, karton, mukavva, eva, a4 kağıt... Ve en ince a4 kağıdı kapladığında bile kimlik kartı sertleşip dayanıklı oluyormu, tekrar tşkler
canım acıkcası bu konuda bilgim yok deneyerek öğrenebilirz ama kimlik gibi sert oluyor kağıt emin olabilirsin
Eki Görüntüle 933577 sonule boncuk ve pipet geciriyoruz. Kagida cizdigim sekilleri eslestiriyoruz. Bunlar da yeni aktivitelerimiz :)
Bir kacta yeni oyuncagimiz var.
Eki Görüntüle 933581 ari yapbozumuz. Hepsini tamamlatamiyorum bi kac tanesini cikartip yerine koymasini istiyorum.
Eki Görüntüle 933582 Eki Görüntüle 933583 sihirli dugmeler. 20. Aya gore biraz erken ama gercekten guzel bir oyuncak. Renkleri ogretmek icin kullanilabilir.
Buda mutfagimiz, ebatlari kucuk ama tam ona gore. Oda oda dolastirip severek oynuyor :)
Eki Görüntüle 933604
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?