merhaba ben montessori ile yeni tanıştım sayılır. Diğer sayfalarda sizin almış olduğunuz ahşap 14 parçalı seti görmüştüm. Çocuğunuz ne zaman oynamaya başladı bu setle. Benim oğlum 8 aylık ben ne yazık ki saklambaç, ses çıkartan şeyler dışında hiç bi aktivite bulamıyorumBu konuda da tecrübelerinizi paylaşır mısınız???
Bende set yok daha cok ahsap olarak bultak var henuz ona sira gelmedi :)
Cocugunuzun eline surekli birseyler verin, agzina alacagi icin zararli olmamasina dikkat edin. Kumas kagit nesne gibi. Ayna karsisina koyun kendini gorup taniyabilsin. Bol bol kitap okuyun, sarki soyleyin. Aklima gelenler bunlar, gecmis konulardada vardir yazilar onlarada bakin :)
ne güzel paylaşmışsınız sadece ilk sayfaları okuyabildim şimdilik.
Rica ederim :)cevabınız için çok teşekkür ederim.Diğer sayfalarda bu ahşap seti alan bi arkadaş vardı da galiba ismini yanlış hatırladım kusura bakmayın.
Rica ederim :)
Netten buldum hemen paylasayim dedim
Beyin Geliştirici Bebek Oyunları
.İSTANBUL PARENTİNG CLASSTAN BEYİN GELİŞTİRİCİ BEBEK OYUNLARI.........
0-1....AY
Eki Görüntüle 939525
..Bebeğinizi dike yakın bir pozisyonda kollarını, bacaklarını ve ayaklarını rahatça hareket ettirebileceği şekilde kucağınıza yerleştirin..Bebeğinize, önce yüzünüzü yaklaştırın ve yüzünüzle gülümseyen farklı ifadeler yapın. .Daha sonra A4 kağıda çizilmiş siyah-beyaz basit insan yüzü resmini bebeğinize gösterin ve bu resmi yavaşça sağa ve sola taşıyarak 1 dakika boyunca oynayın....
1-2....AY
.Bu oyun için bebekler için hazırlanmış bilek çıngıraklarından edinmelisiniz. Bebeğinizi sırt üstü yatırın ve bebeğiniz bileklerine çıngırakları takın... Bebeğinize bakarak Sen çok tatlı bir bebeksin gibi bir cümleyi uydurduğunuz neşeli bir melodiyle tekrar tekrar söyleyin. Belirlediğiniz özel kelimeye (örneğin tatlı.kelimesine) her geldiğinizde önemini belirtmek amacıyla bebeğinizin elini hareket ettirerek çıngırağı sallayın.(Ayaklar için de aynı oyunu oynayabilirsiniz.).
2-3....AY
.Bu oyun için sert plastikten yapılmış oyuncak halkalar edinmelisiniz. Her bir elinize birer halka alın ve bebeğinize, kollarıyla ulaşabileceği mesafede bu halkaları sunun. Bebeğinizi tutana kadar halkaları yaklaştırın. Bebeğiniz.halkaları tutunca, tuttuğu halkayı diğer tarafından hafifçe bebeğinize doğru itin ve bebeğinize çek deyin. Daha sonra halkaları hafifçe kendinize doğru çekin ve bebeğinize it deyin. Bebeğinizin ellerini açmasını yardım edin ve ona bırak deyin. Bebeğinizin halkaları bırakmasına yardımcı olmak için hafifçe halkaları çekebilirsiniz. Bebeğinizin halkaları yeniden tutmasını teşvik edin ve bırakma işlemini tekrarlayın....
Ebeveynlere Tavsiye:.Beyin gelişiminin %70i yaşamın ilk yılında tamamlanır..Yani bebeğinizin aklı, yaşamının ilk bir yılında, hayatında bir daha asla olmayacağı kadar büyük bir hızla gelişir. Bebeğinizin beyin gelişimini desteklemenin en doğru yolu onunla duyuları uyaran oyunlar oynamaktır. Bebeğinizin beyin gelişimini destekleyen pek çok oyun vardır. Tüm bu oyunları öğrenmek ve bebeğinizin tam kapasitesinde gelişmesini sağlamak için İstanbul Parenting Classın anne baba eğitim programlarına katılmanızı içtenlikle tavsiye ederim..
Sinem Olcay KademoğluUzman Psikolog (Aile ve Çocuk Gelişimi)
günaydın kızlar oğlum kedileri çok sevdiği için ona pisi kedi setini almak istedim fakat internette hiç biyerde bulamadım sizleden bu kitabı alan varsa nereden temin ettiklerini yazabilirlermi.
Snırım bunlardan bahsedıyorsun
http://www.maxkitap.com/pisi-kedi-kitaplari-serisi.html
Baskısı tukenen ve yenılenmeyen bır serı sanırım ...
evet almayı çok istediğim fakat her yerde tükendi ibaresini gördüğüm kitap seti.belki kitapçıdan alan vardır diye bi şansımı deneyeyim dedim.
Ferezya oğluma bitakım kitaplar sipariş etmiştim senin tavsiyen üzerine neşeli sesleride aldım şu an elimde ve benbile bayıldım akşamı iple çekiyorum eminim musab bilalde çok beğenecek.bizi haberdar ettiğin için tekrar teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?