merhaba ben bu siteye yeni üye oldum. neyi nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum yanlış birşey yaparsam kusura bakmayın. 20 aylık oğlum var. pedagog adem güneş i dinliyorum. montessori eğitim sistemini ilk ondan duydum. ve bu sitede de konu olarak görünce çok ama çok sevindim.sitede gezerken hep temizlikle ilgili konular vardı ve beni baymıştı artık.insanların çılgın gibi temizlik yapmasını anlayamıyorum. ben vaktimin çoğunu oğlumla ve eşimle geçirmeye çalışıyorum. beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim .etkinlikler çok hoşuma gitti. 20 aylık oğlumla nerden başlayabilirim etkinlik olarak.şimdiden teşekkür ederim
slm arkadaşlar hepinize merhaba
yazdığınız tüm s ayfaları okudum harika şeyler paylaşmışsınız benm oğlumda 15 aylık yeni yeni bişiler yapmaya başlıyoruz yaptıklarınıza bakıp oğlumun yapabileceklerini seçiyorum
gelecek hafta kutu kapaklarını ve resim birleştirmeyi yapmayı planlıyorum saolsun freedom un önerdiği yerede gideceğim aynı şehirde olmamız güzel bi tesadüf
herkese kolay gelsin
merhaba arkadaşlar 14 aylık bi kızım var ve ben günü planlayamıyorum sizer gününüzü nasıl planlıyorsunuz hergün 1 etkinlkmi yapıyorsunuz ? kızım bişeyleri aktarmayı sevmiyor hemen kaldırıp döküyor makarna dizelim diyorum 2 tane diziyor sıkılıp başka boyuta geçiyor çok hareketli dikkat süresi çok kısa bu aylarda sizde durumlar nasıldı tecrübelerinizi paylaşırmısnız ? freedom ferezya paylaşımlarınıza hastayım :))) bende geçtiğimiz hafta 12 tane kitap aldım kızıma iş bankası hareketli kitaplardan gece bahçesi serisi hem neşeli hem sesli kitaplar aldım hep işbankasından onlara bayılıyoruz sık sık getirip ona okumamu istiyor daha 1 sayfa okumadan elimden alıp yerine götürüyor :/ ama sürekli kitaplarda gördüğü yeni şeyleri tanımak istiyor farklı bi kukla mı gördü ne olduğunu soruyor :) işin ası günlerimiz çok dağınık ben çok hevesli kızımsa çok hareketli napmalıyım ? yardım
sizleri takipteyim ama paylasımda bulunamıyorum...şimdilik birkaç aktivitemizi paylasmak istedim. henüz belki erkendi ama elifnur cok mutlu oldu. bir blogda gördüğüm peçete ile yapılmıs bir aktiviteyi uzun zamandır yapıyoruz hem ben işten geldiğimde yemek yapacak zaman kazanıyorum hem oo mutluluktan ucuyorEki Görüntüle 963015 Eki Görüntüle 963016 Eki Görüntüle 963017
Uzun zamandir yoktun hisgeldin sevindim seni gordugume.daha sik ugra.fikirlerine ihtiyacimiz var
Bu peceteyle naptiniz ben anlamadim tam anlatir misin?
bi ara bende yapayım, pek güzelmiş :)şimdi desenli bir peçeteyi ters ceviriyoruz ters yüzü beyaz yaa biraz su ve bir fırca yardımı ile peceteyi ıslatmaya baslıyoruz pecetenın deseni yavasca ön yüzüne cıkıyor elifnur buna bayılıyorr..... aslında bu aktivite içine su doldurlmus bir kalem ve özel bir dokusu olan bir tahtaya yazı yazılan bir oyuncaktan esinlenerek bir anne kızına bunu yaptırmıs oyuncağı bulursam hemen paylasacagı aslında burcu okadar paylasımda bulunmak istiyorum bir bilsen fırsat buldukca insallh diyimm...
merhaba ben bu siteye yeni üye oldum. neyi nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum yanlış birşey yaparsam kusura bakmayın. 20 aylık oğlum var. pedagog adem güneş i dinliyorum. montessori eğitim sistemini ilk ondan duydum. ve bu sitede de konu olarak görünce çok ama çok sevindim.sitede gezerken hep temizlikle ilgili konular vardı ve beni baymıştı artık.insanların çılgın gibi temizlik yapmasını anlayamıyorum. ben vaktimin çoğunu oğlumla ve eşimle geçirmeye çalışıyorum. beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim .etkinlikler çok hoşuma gitti. 20 aylık oğlumla nerden başlayabilirim etkinlik olarak.şimdiden teşekkür ederim
canım bak bu oyuncaktan esinlenerek yapılmıs bir aktiviteydiiEki Görüntüle 963874
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?