İspirtolu kalemlerle karalama yapmak hoşuna gıttı. Oyuzden çocuklar için olan ispirtolu boyalardan almak ostıyorum fakat silinebılen kolay cıkan cınsten olmalı tabıkı.bıldıgınız,kullandıgınız bır marka var mı tavsıyede bulunacagınız?
Bugun aldmkeçeli kalemlerını kızımın .guzele benzıyor.küt uclu,tombul,silenebılırda denedım
Eki Görüntüle 978596
Su sıra boya ışlerını cok sevdıgı ıçın boyalarına ıstedıgı zaman rahat ulaşabılecegı yer yaptım;
Eki Görüntüle 978602 Eki Görüntüle 978603
Bunu da ınternetten buldum ,çok hoşuma gıttı.ılerde belkı yaparım dıye arsıvde bulunması amacıyla eklıyorum:
Eki Görüntüle 978606
Bugun aldmkeçeli kalemlerını kızımın .guzele benzıyor.küt uclu,tombul,silenebılırda denedım
Eki Görüntüle 978596
Su sıra boya ışlerını cok sevdıgı ıçın boyalarına ıstedıgı zaman rahat ulaşabılecegı yer yaptım;
Eki Görüntüle 978602 Eki Görüntüle 978603
Bunu da ınternetten buldum ,çok hoşuma gıttı.ılerde belkı yaparım dıye arsıvde bulunması amacıyla eklıyorum:
Eki Görüntüle 978606
D&r in stoklarinda yok sanirim ama kitapyurdu ve hepsiburada da mevcut.siddetle oneririm
bizde 15 aylık olmak üzereyiz ike sandalyelerimizden çok memnunum şimdilik oturmuyor sandalyeye oradan masaya tırmanıyor ama zannımca yakında oturacak :)kitap tavsiyesi için ben iş bankası yayınlarından neşeli sesleri gce bahçesini ve hareketli ktaplardan aldım ama asıl belirtmek istediğim kendimde yeni keşfettim çünkü boynerin oyuncak reyonu içinde bulunan küçük kitap standı oradan ilk sözlüğüm ve meyveler sebzeler içecekler diye 2 kitap aldım fiyat ve kalite beni şaşırttım daha önce bu kalitede kitapları netten 7-8 tl ye alırken boynerden tanesini 3.95 e aldım :) artık o reyonu takipte olacağım21 aylık oğluma ahşap oyuncak arıyorum. enucuzoyuncak.com diye bir sitede piyasaya göre çok uygun oyuncaklar vardı ama bu kadar uygun olması. kafamı karıştırdı açıkçası. internetten alan varmı, memnun mu ve nerden aldığını söyleyebilir mi. birde kitap tavsiyesi istiyorum isimleriyle beraber. bu aralar renkli keçelere bakıyorum ben de aktiviteler yapmayı düşünüyorum burda görünce çok hoşuma gitti. birde ikeadan ahşap masa ve sandalyesini alanlar memnun mu acaba öğrenebilir miyim.çok sordum ama kusura bakmayın. oğlum için evde değişiklikler yapmaya karar verdik eşimle onun için artık birşeylere başlaman lazım. gerçi eşyalarımı hep oğluma göre seçmeye çalışıyorum ama ona bir oyun alanı hazırlama planlarım var
teşekkürler. güzel etkinliklermiş. oğluma birşeyler yaptırmaya çalışıyorum ama çok çabuk sıkılıyor veya yapmak istemiyor. mesela dün kaptan kaba kaşıkla fasulye aktarmasını gösterdim ama yapmadı sadece etrafa dağıttı. sizlere bakıyorum imreniyorum ve üzülüyorum açıkçası. ne güzel şeyler yapıyorsunuz çocuklarınızla. ben çok mu geç kaldım ki diye düşünüyorum:2:
günaydın bende dün evalardan şu çalışmaları yaptım oğlumla Eki Görüntüle 984229 bunu çok severek ve yardım almadan yaptı.renk eşleşmesi yapmaya çalıştık ama bundan pek hoşlanmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?