Mrb bayanlar benim kızım 11 aylık sizlerin tecrubesinden yararlanmak istiyorum neler yapabilirim şimdilik?
21 aylık oğluma ahşap oyuncak arıyorum. enucuzoyuncak.com diye bir sitede piyasaya göre çok uygun oyuncaklar vardı ama bu kadar uygun olması. kafamı karıştırdı açıkçası. internetten alan varmı, memnun mu ve nerden aldığını söyleyebilir mi. birde kitap tavsiyesi istiyorum isimleriyle beraber. bu aralar renkli keçelere bakıyorum ben de aktiviteler yapmayı düşünüyorum burda görünce çok hoşuma gitti. birde ikeadan ahşap masa ve sandalyesini alanlar memnun mu acaba öğrenebilir miyim.çok sordum ama kusura bakmayın. oğlum için evde değişiklikler yapmaya karar verdik eşimle onun için artık birşeylere başlaman lazım. gerçi eşyalarımı hep oğluma göre seçmeye çalışıyorum ama ona bir oyun alanı hazırlama planlarım var
Gecen haftadan berı bekledıgım kıtaplarım 1 eksıkle (aç tırtıl) nihayet geldi.
Eki Görüntüle 953366
Bir sonrakı sıparış için ise;Zogi,sihirli mısır tanesi,sular kraliçesi ve canavar aklımda olanlar....
Merhaba benim de 14 aylık bir oğlum var.Çalışan anneyim.Oğluma tüm akşamımı ayırıyorum fakat maalesef kendim herhangi bir aktivite hazırlayamıyorum.Ben de onun yerine kitaplarla bu açığı kapatmaya çalışıyorum.Oyunlar oynuyorum.Yine de sizin sayfanızı takip ediyorum.Yapabileceğim ufak şeyleri yapıyorum.(Burdan okumuştum ben de bu aktiviteyi.)Mesela bizim de bir sürpriz kutumuz var.İçine değişik oyuncaklarından koyuyorum .Oğlum kapağını açarak içinden çıkanları inceliyor.Su şişelerine değişik materyaller koyuyorum seslerine bakıyoruz.Fırsat bulabildiğim ufak aktiviteleri yapmaya çalışıyorum işte.
Asıl sormak istediğim Ferezya bu kitapları internette aradım ama ama birkaçı bulamadım.Sen nerden aldın bu kitapları sorabilir miyim?
Ben de oğluma minik kitaplardan almıştım.Şimdi onların sayesinde o kadar güzel gelişti ki görsel zekası.Baya birşeyleri ayırt edebiliyor oğlum.Banyo yapmayı,uyumayı bunların resimlerini seçip bize söylüyor.Uçak,hayvanlar bunları hep bu kitaplardan öğrendik tavsiye ederim sizlere de bu kitapları.İki tane aldım ben bu kitaplardan birisi timaş yayınlarının çantalı bi kitabı.Diğerini de D&r dan almıştım ama hangi yayıneviydi onu hatırlayamıyorum.Biraz karışık yazdım kusura bakmayın:)
Bayadir site de hareket yok hatta takip eden bile yok diye dusunmeye badlamistim, yaxinizi girdum srvindim.
Hatta aktivite konusunda bende sikistim, keske anneler bi el atsa da degisik aktivite ve fikirlerini paylassalar...
Ben kitap siparislerimi D&R dan internet uzerinden getirtiyorum.bunlari bikac hafta once getirtmistim ve kizim icin iyi secimler yapmisim, ozellikle bikacini ustuste okumaktan ben biktimama tabi kizim bikamadi:)
Dizin de tavsiye edebikcegini kitaplari resimleyip koyarsaniz siteye daha dikkat cekivi ve akilda kalici olur
Cevap için teşekkür ederim öncelikle.
D&R da baktım .En çok ilgimi çeken kitap zaten gergedanlar krep yemez olmuştu.Onun sanırım satışı yok artık.Kitapları da eve gidince fırsat bulursam fotoğraflarını çekerim diycem ama:)Maalesef ilk aldıklarım kitap olmaktan çıktılar artık birer kart onlar:)
Diğerini çekerim ama.Bir de oğlum mırnav kedi kitabını (sesli kitap) çok sevdi.Onunda resmini paylaşmaya çalışacağım.Görüşmek üzere.
Oyuncakları pek internetten almıyorum alırsam da oyuncakannesı nden alıyorum
Ikea nın ahsap masa ve ıkı sandalyesı var bızde.fiyatı uygun ve az yer kapladıgından tercıh ettım.ama mamut serısı daha kullanışlı sanıyorum,ebatları buyuklugunden yerı olana daha uygun.tabı kullanan arkadaslar varsa onların degerlendırmelerı daha yerınde olacaktır.
Kitaplara gelince;her ay ınceleyerek ,secerek kıtap alıyorum.kızımın ılgısıne gore guzel bır kutuphane olusturmaya calışıyorum.her akşam uyumadan kıtap okutturur,gun ıçınde de kendı inceler
Butun Gun Esneyen Prenses
Karlı Bır Gun
yagmurlu bır gun
gunesli bır gun
küçük poni
küçük vakvak uyku zamanı
küçük vakvak haydı benı bul
küçük tay
gergedanlar krep yemez
yavru köpek-tubıtak y.
pıtır arıcık
aç tırtıl
iş bankası hareketli kitaplar
iş bankası muzıklı kıtap neseli orkestra
hobi yayınları çantalı oykuler serısı
ingilizce ılk 1000 sozcuk(gızlı ordeklerı bulmaya bayılıyor)
çiftlikteki 1001 seyı bulun
başlıca tavsıye edebılcegım kitaplarımız
Size bir kitap önermek istedim. Hayır david isimli bir kitap. Kitapta çocuk sürekli yapılmaması gereken şeyler yapıyor ve annesi ona hep hayır david diyor. Kitabın sonunda ise çocuk neden hayır denildiğini annesinin vazosunu kırınca anlıyor ve çok üzülüyor birdaha hayır dendiğinde yapmıyor. 😉😉 ben bu kitabı çok seviyorum öğrencilerimede çok okuyorum.
Kitabi hemen inceledim.cok tesekkurler.2 yas triplerinde olup hayir i zevkle yapan kizim icin iygun bir kitaba benziyor.yalniz kitap secerken ozellikle resimlerine , yazi yogunluguna dikkat ediyorum. Bos bi zamaninizda rica etsem 1-2 sayfasını fotolagip paylaşabilir misiniz?
Bulundugum sehirdeki imkansizliklar dolayisiyla hep internetten almak zorundayim kitaplari oyuzden bazilarini sansa seciyorum maalesef.
Yazısı sadece hayır davıd yazıyor. Yazı farkındalığı yaratmak içinde büyük yazılmış. Hıkayyeyi resme göre kendiniz uyduruyorsunuz. Tabi gönderirim. Kütüphane yapıyorum deyince kayıtsız kalamadım paylaşmak istedim 😊😊 sevgilerimle.
Cevap için teşekkür ederim öncelikle.
D&R da baktım .En çok ilgimi çeken kitap zaten gergedanlar krep yemez olmuştu.Onun sanırım satışı yok artık.Kitapları da eve gidince fırsat bulursam fotoğraflarını çekerim diycem ama:)Maalesef ilk aldıklarım kitap olmaktan çıktılar artık birer kart onlar:)
Diğerini çekerim ama.Bir de oğlum mırnav kedi kitabını (sesli kitap) çok sevdi.Onunda resmini paylaşmaya çalışacağım.Görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?