yine çok güzel ve kıskandırıcı paylaşımlar var:) ellerinize sağlık. bu aralar ev içi etkinlikleri pek yapamıyoruz.oğlumla bol bol dışarıya çıkıyoruz. doğal öğrenme nesneleri gibisi yok ne de olsa:)
yine de basit bir kutu hazırladım. alıştırmalık mı desem atıştırmalık mı desem bilemedim:) renkler, şekiller ve sayılar için kullanılabilir.
Eki Görüntüle 989431 Eki Görüntüle 989432 Eki Görüntüle 989433 Eki Görüntüle 989434
bu arada ferezya ve eylülcüğe hayırlı yolculuklar..
Etkinlik kutun cok guzel olmus eline saglik. Sayilara gectiniz mi?
Iyi dileklerin icin de tesekkurler, vardik ailemizin yanina:) Eylul cok mutlu♥
kadınlar kulübünde bu sayfaya bakmak bu akşama nasip oldu galiba,sayfanın kurucunu tanıyormuyum acaba:)Hayırlısı olsun diyorum öncelikle,çok güzel paylaşımlara yer verilmiş.Ben can ve cerenin oyun günlüğünden özlem burayı bundan sonra fırsat buldukça takip etmeye çalışıcam.Paylaşmak güzeldir,güzel paylaşımların olması dileğiyle:))
Eki Görüntüle 998096hoşbulduk kızlar:) cerenle ilk paylaşımımı yapayım o zaman:)Eki Görüntüle 998092
Oyun hamurları ıle oynamak pek cazıp gelmeyen kızıma oyun setı aldım ve akşamları kendı acıp oynamaya basladı.pek sevındım:
Eki Görüntüle 988858 . İşte kurtarıcı elemanlarım....
Boyalarla pek bı haşır neşiriz.iişin ilginci Eylul den cok ben oynamaya başladım:)desarj oluyorum bırlıkte boya yaparken.parmak boyası ıle bıseyler yaptık bır de ebru calışması yaptık.pek eglencelıymış
Eki Görüntüle 988864 Eki Görüntüle 988865 Eki Görüntüle 988866 Eki Görüntüle 988867 Eki Görüntüle 988868
Sulu boya,azcık parmak boya ve sim kullandık.boyaları dagıtma işini yaparken de bulaşık deterjanı kullandık.
Eki Görüntüle 988874 Eki Görüntüle 988875 Eki Görüntüle 988876
Bızden bu haftalık bu kadar herkese ıyı hafta sonları...bız bu hafta ıstanbula kacıyoruz
ceren 15 aylıkEki Görüntüle 998113
günaydın oğlumla aktarma faliyetleri yapıyoruz severek yapıyor fakat sıkıntım örtünün üstünde değil dışında yapması ve baklagilleri dağıtması.bunu nasıl aşabilirim acaba sizde aynı durumu yaşıyormusunuz.
ceren 15 aylıkEki Görüntüle 998113
Eki Görüntüle 998096
ceren şuan 15 aylık
kadınlar kulübünde bu sayfaya bakmak bu akşama nasip oldu galiba,sayfanın kurucunu tanıyormuyum acaba:)Hayırlısı olsun diyorum öncelikle,çok güzel paylaşımlara yer verilmiş.Ben can ve cerenin oyun günlüğünden özlem burayı bundan sonra fırsat buldukça takip etmeye çalışıcam.Paylaşmak güzeldir,güzel paylaşımların olması dileğiyle:))
Merhabalar
Kısa bir aradan sonra donduk. İstanbul a aılemızın yanına gıtmıştık ve alış vermiş yapmadan dönmemezdıkdaha önce bahsetmışmıydım hatırlamıyorum ama Eminönü'nde bulduğum montessorı oyunckcısına yine gıttık.bır cogu daha sonra ,zamanla sunulmak üzere oyuncaklar aldık. Fıkır olması acısından paylaşayım,hem belkı becerıklı annelere ılham olur ve kendılerı de evde yapabılırler bazılarını;
Eki Görüntüle 1006036 Eki Görüntüle 1006035 . Renklerı aktıveteler /duygu havuzları vs ıle ogretmekten kolay gelıyor bu tarz oyuncaklar. Ana renklerı dev renkli halkalar sayesınde ogrenmıştı
Eki Görüntüle 1006037 Eki Görüntüle 1006038 . Önümüzdeki haftalar sayılarak geçmeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 1006039 sadece daıre cızenılıyor,onu da dün yolda ogrendı
Eki Görüntüle 1006041 . Pürüzlerde Eylül ıcın henüz erken fakat bunun arkasında derni olduğu için yapabılecegını umut ettım
Eki Görüntüle 1006042 . Bu yenı degıl fakat bız yenı oynamaya başladık başlangıcı için çok güzel bır puzzle tavsıye edrım başlayacak olan bebelere
Eki Görüntüle 1006044 . Ayıcık gıydırme...bu eglencelı her bır parca(bas gövde ayak) 5 farklı parçadan oluşuyor
Eki Görüntüle 1006047 . Mıknatısı labırent. Bunun çok ceşıtlılerı mevcut.buyuklerı,karmasıkları vs... Ama bu hem çok ucuzda hem de yolculuklarımızda bıze eslık edebılecek boyutta...
Yolculuk oyuncağından bahsetmışken; bu yolculugumuz sırasında baya ıse yaradı Eki Görüntüle 1006066
Merhabalar
Kısa bir aradan sonra donduk. İstanbul a aılemızın yanına gıtmıştık ve alış vermiş yapmadan dönmemezdıkdaha önce bahsetmışmıydım hatırlamıyorum ama Eminönü'nde bulduğum montessorı oyunckcısına yine gıttık.bır cogu daha sonra ,zamanla sunulmak üzere oyuncaklar aldık. Fıkır olması acısından paylaşayım,hem belkı becerıklı annelere ılham olur ve kendılerı de evde yapabılırler bazılarını;
Eki Görüntüle 1006036 Eki Görüntüle 1006035 . Renklerı aktıveteler /duygu havuzları vs ıle ogretmekten kolay gelıyor bu tarz oyuncaklar. Ana renklerı dev renkli halkalar sayesınde ogrenmıştı
Eki Görüntüle 1006037 Eki Görüntüle 1006038 . Önümüzdeki haftalar sayılarak geçmeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 1006039 sadece daıre cızenılıyor,onu da dün yolda ogrendı
Eki Görüntüle 1006041 . Pürüzlerde Eylül ıcın henüz erken fakat bunun arkasında derni olduğu için yapabılecegını umut ettım
Eki Görüntüle 1006042 . Bu yenı degıl fakat bız yenı oynamaya başladık başlangıcı için çok güzel bır puzzle tavsıye edrım başlayacak olan bebelere
Eki Görüntüle 1006044 . Ayıcık gıydırme...bu eglencelı her bır parca(bas gövde ayak) 5 farklı parçadan oluşuyor
Eki Görüntüle 1006047 . Mıknatısı labırent. Bunun çok ceşıtlılerı mevcut.buyuklerı,karmasıkları vs... Ama bu hem çok ucuzda hem de yolculuklarımızda bıze eslık edebılecek boyutta...
Yolculuk oyuncağından bahsetmışken; bu yolculugumuz sırasında baya ıse yaradı Eki Görüntüle 1006066
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?