Buda bizden gelsin, çatal kirpi baskikartonun tirtikli yüzeyini kapaga yapistiripta baskı yaptik. Böyle dahada kolay oldu. Islattigim süngere boya döktüm, ona batırıp yaptı. Böylece boyayi dagitip sivamasini engellemiş oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dikenlilere gectiniz demekbu hafayi dikenlilere ayirip dolu dolu bitirebilirsin:
Kaktus ve gul u de catalla boyaabilir sonrasinda oyun hamuru kapli sekillere kurdan batirablirsiniz.son gun de bir cicekli kaktus hediye edersin
Mintessori kumaş katlama sanatıkumaş alır almaz hazirliycam
Renk çalışmamız. Elektirik bantiyla yaptığım şekillere aynı renkteki blokları koymaca. Şaşırmayın yaptı maşallah. Ama isimlerini bilemiyorum hala. Zamanla inşallah renklerde halledicez
Kumas almn gerek yok,bimdeki renklı mutfk bezlerıyle olur...
Calışm kosenız cok guzel olmuş hyırlı olsun . M kıtplıklrı boyu bn bıraz yuksek geldı. Lçkt olup d kendı gorup secmesı daha ıyı olmaz mıydı
Yabancı sıtelerde oldukça yaygın olan bır aktıvıte magnet ponpon...
Eki Görüntüle 1070598 . Ponponlarımızın arkası sılıkon ıle mıknatıs yapıştırdım
Sonra gereklı olan malzeme bır tepsı ve bu calışmaya uygun renklı cıktılar....
Eki Görüntüle 1070600 Eki Görüntüle 1070601 Eki Görüntüle 1070602 Eki Görüntüle 1070603 Eki Görüntüle 1070604 Eki Görüntüle 1070605 Eki Görüntüle 1070606
Montessori: Aşama aşama gökkuşağı yapımı :)
Malzemeler:
Karton
Ip
Yapıştırıcı (sıcak silikon)
Gökkuşağını kartona çizip maket bicagi ile kesin. Bu işlemi 3 kez tekrarladım çünkü gökkuşağının biraz enli olmasını istedim. En üstünden başladım işleme yani kırmızı olandan. Iç kademelere geçtikçe iç içe geçmede sorun yaşamaya başladım ve kartonlari makasla biraz düzelttim. Renkli ipleri kartona sardiktan sonra ipin ucunu sıcak slikon ile yapıştırdım. Mor olan en küçük parçayı saramadigimdan keçe kumaşı ile kapladım. Netten de bir kaç alternatif şekil bulup oynamaya başladım. Hiç yoktan iyidir)))
Yok artik, pess!
Yapicam dedin ve yaptin helal olsun cok da guzel olmus
Eline saglik umarim Tanem emeginin hakkini verir
Merhabalar anneler konunun abonesiyim benim ufaklik daha 9 aylık ama oyun istiyor çabuk sıkılıyor neler yapıp oyalacagimi bilemiyorum burdaki etkinlikler genelde daha büyükler icin 9 aylık Bebisim icin öneriniz var mıdır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?