Farklı bir boyama tekniği. Çıktı aldığım resime çok az parmak boyası damlattim. Kızımın eline sadece ıslatılmış fırça verdim. Boyayı bir güzel dağıttı. Sonra ben kurutma makinesi ile kurutup astım duvara. Inegi sorup göstermesini istiyorum, algı güçlendiren güzel bir çalışma oldu. Hayvanların seslerini de taklit etmesini istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu aralar ben de oğlum da hasta olduğu için biz pek birşey yapamıyoruz.ama oğlum iki gündür kendi kendine bulduğu bir etkinliği yapıyor..soğan kabuğu soyma:)) nerdeyse balkondaki soğanların çoğunu soydu..küçük parmaklarıyla o kadar güzel uğraşıyor ve dikkatini o kadar yoğunlaştırıyor ki...küçük kas gelişimi için güzel bir etkinlik oldu, hem de annesine yardım etmiş oldu:)
Bahar temalı calışmamız...
cuma gunu yagmur da olsa yuruyuse cıktık,su bırıkıntılerıyle oynadık sonra da agactan mınık yapraklar topladım. Amacım yaprak baskıydı:
Eki Görüntüle 1080614 Eki Görüntüle 1080615 Eki Görüntüle 1080616
Bundan hııııç hoşlanmayınca bahar resmı yapalım dedık
Eki Görüntüle 1080617 Eki Görüntüle 1080618 Eki Görüntüle 1080619
Ortaya da bu çıktı. Saksıdan da azcık çiçek koparıp cimenlerın ustune serptık
Ustte yayınladıgım bılgıden sonra dısarı cıkıp Eylul e bır makas aldım. Malum su sıra doğum gunu hazırlıklarındayım ve sureklı kesıp bıçıyorum. Bu sırada da Eylul e cok kızıyorum makasımı aldıgı ,başına bır ış gelecegı için...
"Bu senın"dedım eline bır kagıt da vererek. Once denedı kesmeyı... Dedıkı "bu Eylul un,annenın diil" oyle mutlu oldukı ogle yemegını gec yıyıp uykusuna bıle gec yattı
Bugune kadar niye almamışım.....!
Eki Görüntüle 1080604 Eki Görüntüle 1080605 Eki Görüntüle 1080603
makas kırtasiyeden herhangi bir makas mı yoksa özel bir makas mı?hani 2 yaş için ayrıca makas türü var mı?bunu deneyebilirim çünkü makasa karşı çok ilgili,eminim bayılacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?