Montessori Anneleri ve Minikleri

montessori seminerlerine katılan var mı hadin yazın lütfen:44:

23 nisan tatilindeyim seminerlere 3 yaşından sonra katılmayı planlıyorum. Zaten metaryallerede o zaman baslaniyormus. Almak isteyenler için 2 yaş için başlangıç olarak pembe kuleyi oneriyorlar. Seminere katılan arkadaslarin notları var şimdilik onlarla idare ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

makas kırtasiyeden herhangi bir makas mı yoksa özel bir makas mı?hani 2 yaş için ayrıca makas türü var mı?bunu deneyebilirim çünkü makasa karşı çok ilgili,eminim bayılacaktır

Sarı olanın ortasındakı kıskaç sayesınde ahat açıp kapatabılıyor makası,ikincisi ise tamamen plastık...kagıt dışında bışey kesme olasılıgı yok

Toplu orneklere bayılıomsende bulmuşsun magnet pompom etkınlığını...sahıden guzel bı aktıvıte....

Barfıks cubugunu kapının ortasına monte etmişsiniz ya...nasıl gecıyorsunuz kapıdan? eylül de kendı asılıp sallanmayı cok sevdı fakat yuksekte oldugu ıçın tabıkı bıze ezıyet kaldırmak zorundayız...

montessori seminerlerine katılan var mı hadin yazın lütfen:44:

Aramıza hoşgeldın sefa geldın.gecen hafta bı cekılışte antalyadakıne gıtme hakkı kazandım ücretsız olarak ama kaholsun bagzı seyler...red edıp yedek tahlıyle hakkımı cooook uzulerek devrettım

Notlar guzeldı.belkı bırgun bırlıkte katılırız bı yerlerdekı semınerlere ben duşunuyorum da pembe kule Eylül ün ilgisini çekmezmiş gıbı gelıyor yahu...

Renklı sılındırlerle sablon calışmasının ev ımkanları ıle çakmasını yaptım

şablonları ınternetten bulup kendım çizip boyadım.çıktı alamadım...

Yapışkanlı evaları kestım ben.Eylül yapışkanlarını acıp yapıştırmaktan zevk aldı ve neredeyse hıc hatasız ılk şablonu yaptı

kizlar bisey sorucam size. oglum 13 bucuk aylik. dun aksam duvara banttan adam yapip oglumdan cikarmasini istedim. ilk cok sevdi ama sonra birakti. ponponlarla oynarkende oyle yapti. hemen SIKILIO birakiyor baska seylere geciyor. hazirladigimla kaliyorum:26: sizinkiler bu yasta ilgileniyorlarmiydi?

Evet geçmek için eğilmek durumunda kalıyorum. Annelik gönüllü acı çekmek oldğuna göre sorun yok:) babasının barfixini çok seviyordu bu nedenle çocuk barfixi alalım dedik. Asılmayı çok seviyor.

Gayet Normal.ilgi surelerı 18 aydan sonra yavas yavas artmaya baslar.2 yas ıtıbarıyle de daha guzel konsantre olurlar.
Ilgısını çekecek ,konsatrasyon gerektırmeyen basıt seyler deneyın.

Ank. Giderim zamanı geldiğinde inşallah. Metaryal alamadım daha. Abuk subuk şeyler. Yok hatalı uretiyorlarmis yok güvenilir değilmiş. Basım ağrıdı başım. Malın varsa sat geç kardeşim bu ne??? Paramla rezil oldum (((((

Elimde kalan çok aktivite oldu halada oluyor üzülmeyin peste etmeyin )))

Evet geçmek için eğilmek durumunda kalıyorum. Annelik gönüllü acı çekmek oldğuna göre sorun yok:) babasının barfixini çok seviyordu bu nedenle çocuk barfixi alalım dedik. Asılmayı çok seviyor.

Kapiya bantlar yapistirip odada mahsur kalmıştım. Kızıma gel diyorum gelmiyor. Güç bela altından sürülecek gecmiştim. Ilk aktivitelerimizdendi, sokmeyede kiyamamistim )))

Gayet Normal.ilgi surelerı 18 aydan sonra yavas yavas artmaya baslar.2 yas ıtıbarıyle de daha guzel konsantre olurlar.
Ilgısını çekecek ,konsatrasyon gerektırmeyen basıt seyler deneyın.

Elimde kalan çok aktivite oldu halada oluyor üzülmeyin peste etmeyin )))

tesekkur ederim ins bundan sonrakiler guzel gecer

Bu çok normal canim.zamanla konsantrasyon süresi uzayacak.
Bi de sayıyi düşür.bitirmenin keyfini yasasın.o zaman hemen sıkılmiyorlar.mesela biz siselere küp şeker findik vs. atardık.o da 3-4 tane olurdu.eli alıstıkça arttirirsin.hafif hafif zorluvan.bizimki hep bi§eyleri doldurmayı severdi.dügmeleri kumbaraya atardik.cubuklsrı delikten aa.siseye mandal, boncuk ponpon fasülye vs. Atma.tabi küçuk objelerle yanlız birakmıyoruz

bunu kreste yaptilar yapmak isterseniz

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

saolasin cnm evet oglumda biseyler doldurmayi seviyor dedigin gibi

ben oğlum 2 yaşına yakınken burdaki etkinlikleri uygulamaya başladım,ilk zamanlar ilgilenmiyordu,boşuna uğraşıyorum galiba hissini yaşamıştım ben de,ma ortalıktan hiç kaldırmadım hazırladıklarımı,daha sonra kendi gidip kısa süreli oynamaya başladı,şimdi daha uzun süre etkinlik yapabilior,bence sen yapabildiklerinin tamamını yapmaya çalış,bu bir süreç 3-5 günde hemen montessori çocuğu olmasını beklemek doğru değil,aylara yıllara yayılan bir süreç bu,ben daha 2 aydır yapıyorum ve yeni yeni farklılıklar gözemliyorum

Kizlar yaptiklarinizi-daha once yapilmis dahi olsa-cekinmeyin paylasin lutfen...
Her okuyucu bastan takip etmiyor olabilir, sizin yaptiklariniz ornek olabilir annelere... Hem kendimizi de yanliz hissetmis olmayiz, motivasyon olur

Birkaç dikkat artirici boyama çıktısı

Eklentiler

• $1398544710167.webp
    60 KB · Görüntüleme: 61
  • $1398544725568.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $1398544744746.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 71
  • $1398544758652.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $1398544783028.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $1398544829572.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $1398544850278.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $1398544864496.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $1398544914517.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $1398544935975.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…