azraece
maşallah allah nazarlardan korusun bayıldım Eceye
kac aylıktı acaba bunları yaptığında benım kızmda 21 aylık olmak uzere cene düşük ama puzzle fılan yapmıyor hıc nasıl başladınız dıkkatını nasıl toplamayı basardınız merak ettım acıkcası:26:
Merhaba. Benim oglum 2,5 ay once 32 haftalik dogdu. Premature annesi oldugumdan benim icin bebegimin norolojik gelisimi cok daha onemli.
Okuduklarimdan anladigim montessori egitiminde 0-2 yasin cok onemli oldugu. Sizin etkinliklerinize bakiyorum hepsi cok guzel. Hatta bir an once yapasi geliyor insanin :) ama 1 yasin altina uygun olanlar pek yok. Bu egitimi almis veya tecrubeli anneler bebegimle neler yapabilecegimizi bana soyleyebilir mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba. Benim oglum 2,5 ay once 32 haftalik dogdu. Premature annesi oldugumdan benim icin bebegimin norolojik gelisimi cok daha onemli.
Okuduklarimdan anladigim montessori egitiminde 0-2 yasin cok onemli oldugu. Sizin etkinliklerinize bakiyorum hepsi cok guzel. Hatta bir an once yapasi geliyor insanin :) ama 1 yasin altina uygun olanlar pek yok. Bu egitimi almis veya tecrubeli anneler bebegimle neler yapabilecegimizi bana soyleyebilir mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba bu kum/su masasını nerden aldınız?bende arıyorum nette bulamadım bulundugum sehirde yok..belki daha önce yazmıstırsınız ama butun sayfalara bakamadım..Eki Görüntüle 1177540 buzdan balıklar....ve onları yakalayan bır cüce ıle suzgec oyunun başlıca elemanları
Eki Görüntüle 1177543 tabı bu sıcaklara buz mu dayanır! Cabucak erıdıler ve Eylul balıkların evlerıne gıttıgını soyledı....yerıne kabuklu yer fıstıklarını koydum
Bolcana aktarma yapmış oldu
Balkon ve suyu sevdıgımız,o oynarken ben dınlenebıldıgım ıçın se bugun köpük yaptık...bugun kı etkınlıgıne bayıldı:)))
Eki Görüntüle 1177545 . Yarım cay bardagı kadar bebe sampuanını bır cay bardagından az su bırleştırıp blender ıle ıyıce kopurttum. Kopüklerden dondurma yaptı. Sonra su ıle karıstırıp bebegını yıkadı...en son da kendını yıkadı1 saatten uzun surdu oyunu artık üşümüştü kı ben sonlandırdım
Eki Görüntüle 1177548 Eki Görüntüle 1177549
merhaba bu kum/su masasını nerden aldınız?bende arıyorum nette bulamadım bulundugum sehirde yok..belki daha önce yazmıstırsınız ama butun sayfalara bakamadım..
Merhaba hanzala
Bızden once aktıvıtelere baslamış bır anne olarak tecrubelerınızı aktarmanız cok degerli...
Mothercare den almıştım. Donem donem ındırıme gırıyor,yakalayabılırsenız sahane olur. Bır de 23 nısan zamanı mıgrosta bulunuyor...
çok TSK ederim bulunduğum şehirde mothercare yok ve migros ta tek m cçok birşey olmuyor..gözünüze çarparsa indirim zamanki buradan bildirirseniz sevinirim..
çok güzel aktiviteler yapmissiniz benim bebeğim 1 yasinda çok fazla eğitici oyun oynayamiyoruz yeni şeyler keşfettiği için algisi çok acil ve doğal olarak dikkat daginikligo yasiyor:))eşleştirme kartlari gördüm önceki sayfalarda onlardan cikti almayi düşünüyorum bende çok faydali bi topik olmuş..
seni takip edebileceğim bi instagram hesabin var mi?
0-18 ay aktiviteleri paylasmistim saniyorum 124. Sayfa da idi...oraya goz atablirsin. Bu donemde hazirlanabikecek en guzel ve basit aktivitelerden biri de supriz kutulari ve duyusal siselerdir. Karistirmayi ve takip etmeyi sevdikleri bu donemde ilgisini cekecegini umuyorum yavrunuzun...
Adim Burcu. Sosyal ortamda Burcu koc dilmacunal olarak bulabilirsin.ig de burcuvak hesap adim...su sira cok etkinlik yapmadigimiz icin eski resimlerde aktivitelere rastlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?