herkese selam......
fasulye deneyini ben de denedim.eskiden aklımda kalmış.bir parça ıslak pamuğun arasına bir iki fasulye tanesi koydum.bir kaç gün bekledim.hiç filizlenme olmadı.benim pamuk çay tabağında idi.sizinki kavanozdaymış...benim fasulyeler çürüdü karardı...bir yerlerde bişeymi unuttum...tatbikini yazarmısınız lütfen...sevgiler...
Cok guzel bir yaziymis bende aynen oyle dusunuyorum el becerisi olmayan teknoloji bagimlisi cocuklar yetisiyor artik el becerisini gelistirmek zekasinida gelistirmektir etkinliklerinizi takip ediyorum uygulamaya calisiyorum tesekkur ederim sizlere paylasimlarinizin devamini bekliyorumMontessori-woldorf nedir ki? Ne ise yarar ki ?
Cok basit ve net aciklayan bir yazi ben cok begendim;
http://www.egitimpedia.com/dunya-2/...ri-neden-teknoloji-girmeyen-bir-okula-gidiyor
Cok guzel bir yaziymis bende aynen oyle dusunuyorum el becerisi olmayan teknoloji bagimlisi cocuklar yetisiyor artik el becerisini gelistirmek zekasinida gelistirmektir etkinliklerinizi takip ediyorum uygulamaya calisiyorum tesekkur ederim sizlere paylasimlarinizin devamini bekliyorum
ilk kez resim yüklüyorum yan yüklenmiş malesef kusura bakmayın..
bende nacizane bi kaç şey paylaştım ne de olsa burdan öğrenyoruz pek çok etkinliği
sarı kutu biraz anlamsız örünebilir ama önünde oğlumun elini sokacağı kadar bir delik var ve içine küçülen çocraplarını koydum içine elini sokup çıkarıp eşleme yapmaya çalışıyoruz
Merhaba butik sabunlarimiz icin sayfamizi ziyaret ettiniz mi? İnstagram/mutlusabundukkanim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?