Ton ve uzaklik-yakinlik kavramini verecek sarkac ornegi resimlerdeki...ayrica aynalardan da kesinlikle faydalanmalisiniz birkac ay sonra.bunlarla birlikte suan resimli ornek bulamadigim; ayaklarini kesfettigi donem coraplarina zil, kurdela, buyuk dugme dikmek de yapilabilecekler arasinda.Benim kızım 2 aylık. Onun için yapabileceğim ne gibi Etkinlikler olabilir. Ben renkli oyuncaklari iple yatağının üstüne asıp bakmasını sağlıyorum. Yarım saat kadar onlara bakabiliyor.
ferezya Çok teşekkür ederim artık 3.5 aylık olduk. Zit renkli flash cards bulmustum brillkids diye bir siteden. Onlara baktık o dönem. Şimdi de renkli hale getirdim renkli haline bakıyor. Ayaklarını yeni kesfediyor cingirakli çorap giydiriyorum. Oyun halısı yaptım bir de onunla oynuyor
Ton ve uzaklik-yakinlik kavramini verecek sarkac ornegi resimlerdeki...ayrica aynalardan da kesinlikle faydalanmalisiniz birkac ay sonra.bunlarla birlikte suan resimli ornek bulamadigim; ayaklarini kesfettigi donem coraplarina zil, kurdela, buyuk dugme dikmek de yapilabilecekler arasinda.
Bir de bir montessori grubunda duyu tirtili gormus ve cok hosuma giden nir fikir olmustu ama ne yazikki resim bulamadim ama ikinci bir cocuk yaparsam yahut yegenim olursa ilk yapacakgim materyal olarak hafizama almistim.bebegin eline alabilip hatta uyku arkadasi yapabilecegi boyutta bir tirtildi.her bogumuna farkli duyulara hitap eden dokular yerlesmisti.ornegin bir bogum karanfil ile doldurulmistu, bir bogum buzdolabi poseti ile...bir bogum strafor boncukla , elyagla doldurulabilir.kumaslar farkli dokularda secilebilir.ama ne yaparsaniz yapin ustune bebegin koparabilecegi seyler eklemeyin, tehlikeleri her daim hoz onunde bulundurun.
Keyifli buyutmeler dilerim bebeginizi...
Playcorn adi verilen guzel bir etkinlik malzemesi yapmislar fiyati 30 tl bana almak zor geldi dusundum ve 1 tl lik misir cerezi ile bu isi simdilik renksiz de olsa basardik sanirimEki Görüntüle 1385844
Benim kizim da artik 32 aylik...bizimle bir gidebilir aktivitelwriniz...buraya videosunu yukleyemedim ama ag gibi ipleri karsilikli koridora gerdim.bir altinda bir ustunden , egilerek ziplayarak falan gecebilecegi yol yaptim.hem bedensel hem zihinsel bir aktivite olmasinin yaninda bayildigi ve surekli tekrar ettirdi bi etkinlik oldu.siddetle tabsiye ederim.videosu ig de mevcut..Meraktivitza katilmak istiuorum basina biraz baktim daha kucuk cocuklar icin etkinlikler var benim oglumda 34 aylik onun icin neler yapabilirim onerilerinizi alabilirsem sevinitim emeginize saglik bundan sonra insallah brnde takipcinizim
:)) hosbuldum ve unutulmadigima da hareketlendigine de sevindim buraninselam ferezya....topiğine hoş geldin...
bu fikre bayıldım....ben de deniyeceğim...bir şey soracağım...benim kız kendisi tükürüğü ile ıslatarak çerezleri yapıştırıyordu birbirine.sen de böyle mi denedin?yoksa herhangi bir yapıştırıcı mı kullandın..snırım kullandın..dayanıklı olmaz gibime geliyor....
Benim kizim da artik 32 aylik...bizimle bir gidebilir aktivitelwriniz...buraya videosunu yukleyemedim ama ag gibi ipleri karsilikli koridora gerdim.bir altinda bir ustunden , egilerek ziplayarak falan gecebilecegi yol yaptim.hem bedensel hem zihinsel bir aktivite olmasinin yaninda bayildigi ve surekli tekrar ettirdi bi etkinlik oldu.siddetle tabsiye ederim.videosu ig de mevcut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?