- 21 Kasım 2014
- 127
- 29
- 33
2-4.5 yaş için ne gıbı etkınlıkler edebılırız çocuklara jagıt kalem boya verdgım zamn dırek ya halı yada duvarlarrı çizerler oyuncaklarıda svmıyrlar ne yapabılırım sızce bılgınız varsayakında kızım 1 yaşına gircek bu sayfayı uzaktan takip ediyodum yaaşrken uygulanan birçok montesori örnegi var zaten bilinçli yaparak uzatabiliyoruz o öğretiyi şimdi bişeyler yapma vakti geldi diye düşünüyorum 1 yaşında neler yapılabilir birlikte birbirimize klavuz olursak daha cok fikir gelir aklımıza 3-4 yaşından sonrası için çok fikrim var ama şuan küçük gleiyo ne yapmalıyım bilmiyorum :)
Peki bunu hazirlamak icin verebilecegin olculer var mi arkadasim? Benim oglum 9 aylik. Muhtemelen agzina sokmak isteyecektir ama :) ileride yapabilirim.Oobleck nişasta ve su karışımı bolca nişasta az miktar su ile hazırlanıyor. Renkli olsun derseniz biraz Gıda boyası da koyabilirsiniz. Sıvı gibi görünen hızlı hızlı vurursaniz veya üzerinde birsey gezdirince katı gibi davranir elinize alıp tutmaya kalkarsaniz sividir.
1/4 olcu kullaniliyor.yani 4 bardak misir nisastasi kullaniyorsaniz bir bardak su katiyorsunuz.ama kivama qore ekleme yapilabilir.durup beklediginde katilasiyor yine su ekleyerek kivami acabilirsiniz...en keyifli oyunlarimizdandi bizimde... temizligi de kolay oluyor.gida boyasi yerine parmak boyasi da kullanabilirsinizPeki bunu hazirlamak icin verebilecegin olculer var mi arkadasim? Benim oglum 9 aylik. Muhtemelen agzina sokmak isteyecektir ama :) ileride yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?